Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Zubor Éva
142010225
Országjáró - 16 városban járt már2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 225 feltöltött kép
Fotói
225 fotó
Itt járt már

Zubor Éva adatlapja

44Értékelés
14
20
10
225
Bemutatkozás
Szeretek utazni. Évente kétszer-háromszor különböző helyeken, különböző panziókban, vagy szállodákban töltünk 3-6 napot. Kedvenc helyünk Sopronban a Hotel Lővér, ide minden évben visszatérünk. Mindig május végén, vagy nyár elején utazunk.
Így utazok, így járok étterembe
Vonattal megyünk, mivel nekünk már ingyenes, és kényelmes is. Mivel általában félpanziós szállásokon vagyunk, kipróbáljuk a hely éttermeit. Sopronban kedvenc helyünk a Gyógygödör.
Ilyen vagyok
Spórolós utazó  •  Ár-érték figyelő  •  Sörkedvelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  életvidám
Regisztráció2016.03.05
Utoljára itt2023.03.05

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. június 27.családjával járt itt
Mivel felkapott étteremről van szó, jóval korábban foglaltunk a teraszra egy négyszemélyes asztalt. A választott ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. A csapolt sörről nem is beszélve. A kiszolgálás a teltház ellenére nem volt lassú, a pincérek udvariasak voltak. Az általam választott gyümölcslevessel és marhapörkölttel teljesen meg voltam elégedve.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
A Szűcs Fogadója Szada - A Szűcs Fogadója Szada - A Szűcs Fogadója Szada - A Szűcs Fogadója Szada - A Szűcs Fogadója Szada - A Szűcs Fogadója Szada - A Szűcs Fogadója Szada - A Szűcs Fogadója Szada -
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2022. augusztus 14.a párjával járt itt
Már Budapesten elhatároztam, hogy Szegeden felkeresem a Virág Cukrászdát, mert sok jót olvastam róla. Aznap, amikor ott jártunk, élő zene is volt, a téren nagyon sokan voltak és táncoltak a kellemes retró zenére. Jómagam egy Mont Blanc nevű fagylaltcsodával bírkóztam meg, párom egy kellemes hideg limonádét ivott.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Virág Cukrászda & Kávéház Szeged - Virág Cukrászda & Kávéház Szeged -
Kiváló 2022. augusztus 14.a párjával járt itt
Nem volt foglalásunk a Garden Stégre, így sajnálkozva tudatták velünk, hogy nincs szabad asztal. Ráadásul eljegyzés volt aznap este. Az egyik pincér azonban nem hagyott bennünket asztal nélkül, azon nyomban kerített egyet két székkel, így mégiscsak meg tudtuk csodálni az esti Szeged fényeit közvetlenül a Tiszáról.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Garden Stég Szeged - Garden Stég Szeged - Garden Stég Szeged - Garden Stég Szeged -
Még több kép (1 db) >>