Zubor Éva étterem értékelései

Értékelései
6
6
5
4
0
0
49

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zubor Éva értékeléseit!

Olvasd el Zubor Éva étterem értékeléseit!

A Csősztoronyban jártunk -

Csősztorony Grillterasz Budapest

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 5.
Egy őszi októberi sétánk alkalmával elhatároztuk, hogy elmegyünk a Csősztoronyba. Mivel ebéd után voltunk, csak egy-egy korsó sörre tértünk be. A kerthelyiség tele volt, de sikerült asztalt találnunk. Az étlapot böngészve elhatároztuk, hogy mindenféleképpen visszatérünk. Felmentem a toronyba is, ahonnan messzire ellát az ember.
Megosztom
Ha Sopron, akkor Gyógygödör -

Gyógygödör Borozó Sopron

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az idén májusban jártunk először a Gyógygödörben, október végén újra felkerestük. Bár a lelkünkre kötötték többen is, hogy szalontüdőt vagy velős pirítóst együnk, mi végül a halászlé mellett döntöttünk, mert könnyű ebédet szerettünk volna választani. A kiszolgálás gyors volt, a halászlé finom. Jövőre ismét visszatérünk, mert kedvenc helyünk lett Sopron, és benne a Gyógygödör.
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 3.
Párommal tértünk be ebédidőben ebbe a gyönyörű étterembe. Nagyon sokan voltak, nem volt asztalfoglalásunk, de a pincér egy kétszemélyes asztalnál tudott nekünk helyet biztosítani. Kicsit szűkös is volt. Cézár salátát rendeltünk és vörösbort, amire nem is kellett nagyon sokat várnunk. A saláta jó választás volt, jól is laktunk vele, nagyon finom volt.
Megosztom
Remek kis étterem a Tűztorony közelében -

Gambrinus Ház Sopron

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 3.
Párommal tértünk be az étterembe. Nagyon hangulatos étterem, kitűnő ételekkel és gyors, udvarias kiszolgálással. Én egy cseh ételt választottam, Kureci Maso-t, ami akkora adag volt, hogy alig tudtam megenni. Párom Tatárbifszteket evett és nagyon ízlett neki. Az árak sem csillagosak, csak ajánlani tudom. Ha megint Sopronban járunk, egészen biztosan újból felkeressük az éttermet.
Megosztom
Ebéd a Zila étteremben -

Zila Vendéglő Budapest

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Augusztus 20-án itt ünnepeltük párommal megismerkedésünk 4. évfordulóját. Az étterem nagyon hangulatos, az étlap változatos, az ételek kitűnőek. A tálalás, a felszolgálás csillagos ötöst érdemel. Az árak elfogadhatóak. Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat és máskor is elmegyünk ebbe az étterembe.
Megosztom


TérképX