Pihenni mentünk volna de a dorbézolo rendőrök miatt mi dkét éjszaka szenvedtünk. A gyerekeknek nincs benti medence. Nem mondanam wellness részlegének ami van. Nem volt senki aki útbaigazítást és elmondhatatlanul mit merre találunk mindent is kérdezgetni kellett. Csalódás volt számomra. Hajókázás nem tudtunk a rossz idő miatt de semmi kompenzáció. . .
Mindenért sorba kell állni. Lift , étel , ital. Az "étel " menza szintű. Szoltam a néniknek , hogy pucolják le az asztalt és rakjanak evőeszközt persze neki állt feljebb. A fejenként 5200 ft all inclusive erős túlzás a felét nem használtuk ki. A szoba és a közös terek hidegek voltak. Annyival elintézték , hogy régi az épület.
A délutáni nasi a part közelében annyit nem ér , hogy beszéljünk róla. Száraz hot-dog kifli , hideg lángos, sült krumpli, csirkeszárny. Nemzetközi konyhának meghirdetve. Persze fél óra sorban állás és a "étel" nagy része a kukában landolt. Nem csak az én véleményem , mindenki morcos volt ,/ sorban állás közben hallottam az emberektől/ mert nem ezt vártuk a képek alapján.
Kedves Vendégünk,
Nagyon szépen köszönjük, hogy szánt időt értékelni a Danubius Hotel Marina szállodánkat. Továbbá hálásak vagyunk, hogy ismét ránk esett a választásuk balatonfüredi kikapcsolódásuk alkalmával. Szeretnénk elnézést kérni, amiért ez alkalommal nem sikerült megfelelnünk az Önök elvárásainak.
Szeretnénk, ha tudná, hogy a véleménye nagyon sokat jelent számunkra, hiszen a kedves Vendégeink visszajelzéseiből tanulhatunk a legtöbbet. Reméljük, a kellemetlenség ellenére a jövőben megint minket választanak majd, bízunk benne, hogy az alkalommal bebizonyíthatjuk Önöknek a profizmusunkat.
Üdvözlettel, Hotel Management
2022. április 22., Marina Reservation, Danubius Hotel Marina
Rohamos hanyatlás történt az étteremben az ételek minöségében a rántothús olyan vékony és kemény ehetetlen az ételek hidegek , a z étteremben a péksütemélnyt fekete zacskoban tárolják még azt sem látod mi van benne és milyen kemény. undoritó. ! Ez mind május 15 én történt. A teremfönök nagyképü.
Danubius Hotel Marina válasza
Kedves Vendégünk, Köszönjük, hogy időt szakított visszajelzésére! Sajnáljuk, hogy nem volt elégedett éttermi szolgáltatásainkkal. Folyamatosan törekszünk rá, hogy fejlesszük szolgáltatásaink minőségét, többek között all inclusive ellátásunk kínálatát is, folyamatosan vizsgáljuk, hogyan tudnánk a jövőben bővíteni a választékot és emelni a minőségét.
A szálloda abszolút retró, ez igazából még megmosolyogtató is. A személyzet tekintetében azonban teljesen ambivalens, vagy szuperkedves vagy irtóbunkó. Amikor úgy veszi el a félig teli tálat a kezed alól a büfévacsoránál, hogy éppen szedsz, és amikor megszólalsz, hogy hagy fejezd már be még le is szúr, hogy van más, edd azt.
. . Vagy amikor a szobából kicsekkolás időpontja úgy időpont, hogy már az aula mosdójába se mehetsz el a valós hazaindulás előtt, mindezt az all inclusive ellátással magyarázva. . . . Jó indulás, végére abszolút csalódás!
Kedves Vendég,
Köszönettel vettük visszajelzését a legutóbbi tartózkodását illetően.
Sajnálattal olvastuk, hogy kellemetlenséget tapasztalt szállodánk személyzete kapcsán. A Danubius Hotels mindig is nagy hangsúlyt fektetett szállodái személyzetének folyamatos képzésére a magas színvonalú szolgáltatás érdekében, ezt a jövőben is így fogjuk tenni, hogy tovább tudjuk emelni kiszolgálásunk minőségét.
Telített szálloda esetén alulméretezett étterem. Majdnem minden nap minden étkezésnél vadászni kellett az asztalt az étteremben. Hosszú sorok kígyóztak az ételeknél. A lobbyban nem lehetet asztalt találni, mert a szállodához mérten kicsi volt. Az uszodában az úszómester nem volt a helyzet magaslatán.
A vízben a kijelölt pályák ellenére össze-vissza ugráltak a gyerekek, a felnőttek, meg bent álltak a medencében. Legalább néhány pályát használhatnának ilyenkor az úszók. Az ételek sem nyerték el a tetszésemet. Nem volt megfelelő a választék. Voltam itt még 2018-ban ugyanebben az időszakban és akkor teljesen más volt, azért is próbáltam megint. Ez most nem jött be és még drága is volt.
Kedves Vendégünk!
Meg szeretnénk köszönni, hogy időt és energiát szánt arra, hogy Danubius Hotel Marina szállodánkra értékelést adott, valamint, hogy megosztotta velünk tapasztalatát. Örülünk, hogy sok minden tetszett nálunk és külön köszönet, hogy kiemelte azokat a dolgokat is, amikben még fejlődnünk kell.
A személyzet kedves segítőkész, és körülbelül ennyi ami pozitív. Több helyen megfordultunk már általában félpanziós ellátásban volt részünk de ezt ami ebben a Hotelben volt magasan lekörözte mind. Az ételek hidegek, íztelenek hatalmas csalódás volt pláne,hogy az 5 éves unokánk is velünk volt a játszótér koszos pókhálós minden játék.
Wellness szolgáltatásnak a nem nevezném ami itt van. Az meg hogy a köntösért fizetni kell csak hab a tortán. Biztos, hogy többet ide nem megyünk.
Danubius Hotel Marina válasza
Kedves Vendégünk! Először is nagyon hálásak vagyunk, hogy értékelte szállodánkat. Köszönjük, hogy megemlítette kedves személyzetünket. Nagyon sajnáljuk azonban, hogy ez alkalommal nem tudtunk megfelelni elvárásaiknak. Az említett kellemetlenségekért szeretnénk elnézésüket kérni.
Vendégeink visszajelzései alapján próbáljuk folyamatosan fejleszteni szolgáltatásainkat. Nagyra értékeljük, hogy ezúttal nálunk szálltak meg. Örömmel láttuk vendégül Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management
2022. május 16., Marina Reservation, Danubius Hotel Marina
Benn a szálloda területèn nagyon sok a dolgozó, aki nem akarja észre venni, hogy az asztalok koszosak, a föld tele morzsával, székek szintén koszosak. A felszolgáló Hölgy az italpultnál elég kedvetlen, rossz hangulatú. Az All inclusive ellátásba a legolcsóbb, gagyi italok férnek bele. ?
Az előzőekben, máshol eltöltött tapasztalataink alapján, sajnos a szállás és az ételek minősége csalódás volt. Minden egyes alkalommal az étkezésnél hideg volt az étel, ledig volt amikor pl. "Nyitásra" érkeztünk az étteremhez, választékban azt gondolom nem all-inclusive szolgáltatáshoz illő ételek voltak, kevés választék, az is pl.
káposztás tészta, túrós csusza. . . . semmi extra, amit mondjuk all-inclusive-ba beleférne. . . a csapvíz ihatatlan, a kávé szintén. Amit a bárban vásároltunk kávét, több, mint 1000 Ft-ért, az finom volt. A szoba nagyon pici, a fürdőszobában megfordulni sem tudtunk, pedig nem vagyunk 100 kg felettiek. Egy medence volt, annak a víze hideg, egy alkalommal kipróbáltam, utána már nem mentem bele. Sajnos, összességében nagy csalódás volt.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzését!
Éttermünk változó kínálatot biztosít a svédasztalos étkezések során, hogy minden vendégünk találjon kedvére való fogást. Reméljük, hogy a későbbiekben is újra visszatérnek hozzánk és önök is elégedettek lesznek a kínálattal.
Tetszett: A reggeli bőséges választéka , minden helyiség tisztasága. Nem voltam elégedett : A pincérek mufurc viselkedésével. A szoba felszereltségi állapotával = hiányzott a cipőkanál, folyékony kézmosó szappan. A kinti étkkezdében ugyanaz az étel volt 3 napon keresztül, ez szörnyű.
Ráadásul több embertől hallottam, sőt magam is tapasztaltam a hasmenést , amit pl. okozott a főtt kukorica állott vízben való 2 napos állaga. Hidegek voltak az ételek mindig vacsora időben . .
A szobában nincs tükör, és nagyon kicsik. Az úszómedence mellé jó lenne egy 10 személyes, meleg jakuzzi. /33-34 fokos/ A uszo vize lehetne egy fokkal melegebb. Az ételek választéka nagy,a személyzet kedves és gyors. Pörköltet ne fozzenek, mert azt nem tudnak,inkább paradicsomos húsnak lehet titulálni.
A levesek finomak. A gyerekprogramok gazdagok,de amire be kell külön fizetni,azok tul drágák. A Balatonpart csodás, a gyep ápolt,a székek, agyak tiszták és kényelmesek. Osszesegeben jó volt,köszönjük.
Danubius Hotel Marina válasza
Kedves Vendégünk! Először is szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta visszajelzését. Nagyra értékeljük, hogy kiemelte többek között széles ételválasztékunkat, kedves személyzetünket, valamint változatos programjainkat gyermekek részére. Reméljük, hogy az említett kellemetlenségek ellenére összességében jól érezték magukat.