Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy hosszu ut eleje tokeletes kilatassal.

Csókafészek Étterem BalatongyörökCsókafészek Étterem Balatongyörök a térképen

Átlagos 2018. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az irany jo.
A panorama onmagaert beszel ezzel nem is ohajtok foglalkozni.
A kiszolgalas szinte tokeletes volt (5) az etelek nem annyira (3).Aki megcsinalta az etlapot tudja,hogy merre menjen, aki kiviszi az eteleket pontosan tudja mit tesz,hova tart csak aki elkesziti annak ez meg egy rogos nehez ut.Sajnos ennek a ket szamnak az atlaga egyenlore megiscsak 3.

Egyenlore a tenyek:
Azokat az eteleket amik jok voltak nem emelnem ki mert ha valamiert fizet a vendeg evidens,hogy jot kap. Legalabbis nalam.
A magyaros izek a sef kamrajabol nagy resze kenomajas volt, termeszetesen volt mas is rajta de nem ekkora mennyisegekben. Ez meg nem lenne akkora baj.Turistaknak teljesen jo.
A rozsaszin kacsa bore nem ropogott es nem is ertem mitol lett volna az rozsaszin mivel nagyon tul keszult.En olyat meg nem lattam nagyratoro etteremben, hogy a mell vegeit is felszolgaljak, de en lennek a legboldogabb ha ez lett volna a legnagyobb hiba. A rukkolas krumplipure kritikan aluli volt. Tej/tejszin/vaj helyett viz, gondolom amiben a krumpli fott. A rukkola egeszben radobalva.Ezt az etelt gyakoroltatni kell a szakaccsal de sokszor.
A tanyasi csirke nem ertem mitol tanyasi de legalabb le kene itatni rola az olajat ugy sokkal elvezhetobb lenne. Az ehez adott koretbe nem kene a fekete jol megegett darabokat is bele tenni. Ehez az etelhez egy papirtorlot tudnek ajanlani.
A fogassal toltott raviolinal a kore ontott "olaj" kisse sokra sikerult.
Fogasfile rizottoval. talan ez volt a legjobban elkeszult etel , igaz ez sem egy felejthetetlen rizotto volt viszont a hal olyanra sikerult amilyen kell,hogy legyen ha mar fizet erte a vendeg.

Azt kerdezi a rendszer ajanalanam e masoknak ezt a helyet. Legyen igen mert egy ott nyaralashoz jo az etterem de azert csak a gasztromiai elmenyekert ne induljon senki tobb szaz kmes utra.Bizom benne,hogy a szakacs fejlodni fog.
En szivbol remelem,hogy ez egy epito jellegu kritika amibol tanul az etterem es jovo nyaron amikor a szakacs utolerte a felszolgalokat es a panoramat sokkal de sokkal jobb dolgokat irhatok ugyanide.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Csókafészek Étterem további értékelései

2019.07.24a párjával
Átlagos
A felszolgáló személyzetnek csak addig vagy érdekes, amíg az étlapról nem rendelted meg az ebédet. Főétel mellé nem kérdi meg, mit iszol.Nem szedi le időben az üres tányérokat. Leszedéskor nem kérdezi, ízlett-e. Nem kérdezi, hozhat-e kávét, desszertet. Fizetéskor tudtuk jelezni, hogy...
2019.05.12csoporttal
Átlagos
Kilenc fős asztaltársasággal étkeztem az étteremben. Az adagok nagyon kicsik , éhesen ne menjen oda senki! Az ételek szépen voltak tálalva, nem voltak rosszak de ettem már sokkal finomabb kacsa mellet. Vegán ebéd nincs az étlapon! Legközelebb nem ide jövünk!!
2018.07.27a párjával
Kiváló
A hely a Balaton északi partján gyönyörű panorámával bír. Csak ültünk ott a teraszon, és alig bírtunk betelni a látvánnyal. Közben nagyon kedves és udvarias kiszolgálás mellett olyan "hagyományos" ételeket kaptunk, melyek mindegyikében volt egy kis csavar. Biztosan máskor is megyünk....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Panoráma Balatongyörök - Bomba tavasz
Bomba tavasz
05.01-06.21.
Hotel Panoráma Balatongyörök
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval