Balatonkeresztúron, ősfás zöldövezetben várja megpihenni vágyó vendégeit a családias hangulatú Janette Hotel. Közvetlenül a Balaton déli partján fekvő szálláshelyről azonnal élvezhetőek a víz hullámai és a napsütés. A szálláshely minden igényt kielégítő, komfortos szobáival és szolgáltatásaival igazán kiváló választás lehet kisgyermekkel érkező családoknak.
Edzőterem és wellness szolgáltatások teszik teljesebbé a testi-lelki felüdülést.
Szoba igényesen felújított, ízlésesen bútorozott,de a kiegészítő berendezés tompította ezt (izzók, radiátor kinézete, szőnyeg). A tisztaság nem volt tökéletes főként a fürdőszobában. A hálószoba kényelmes, kellemes légkörű. A személyzet nehezen volt elérhető,de amikor rendelkezésre álltak, kedvesek és segítőkészek voltak.
A konyhán nagyon jól főztek, választási lehetőség is volt az ételeket illetően, udvarias felszolgáló. A kert hátső része ahová a szoba nézett elhanyagolt volt azz első kert látványához képest, ami virágokkal díszített gondozott rész, nagy volt a kontraszt. A környezet kellemes, madárcsicsergős, csendes.
Kellemes kikapcsolódás egy csendes környezetben. Élményteljes nap a disznóvágással összekötve, kiválóan megszervezve. Ezenkivül köszönet a személyzetnek a kellemes, mindennapi programokért
Nagyon kedves volt a szemèlyzet, egyik alkalommal elhagytuk az ètteremben a telefonunkat, ès az felszolgáló lány dèlután megkèrdezte nem hiányzik nekünk egy telefon. Mi èszre sem vettük,hogy elhagytuk, de kèsőbb ráeszmèltünk,hogy a miènk volt a kèszülèk.
Persze be kellett azonosìtanunk,hogy biztos a mi telefonunk (ami nagyon Jó ötlet), ezután termèsztesen visszaadta. Ami viszont egyàltalàn nem tetszett az a parkolás volt,hogy külön kellett fizetni èrte 300ft/nap költsèget. Ezt igazán elengedhettèk volna,vagy belkalkulálhatták volna az árba. Összesègèben nagyon tetszett, jòl èrztük magunkat, ès jókat ettünk.
Az ajánlat/foglalás visszaigazolása elég hosszadalmas volt és amatőr. Érkezéskor a fogadtatás kedves volt és informatív. A családi szoba tágas, simán elfért a pótágy és a babaágy is. A fürdőszobában a fürdőkád nem lett beszerelve, így annak a helyén tökéletesen elfértek a strand játékok.
Sajnos, mivel tetőtéri szoba, klíma hiányában rettenet meleg van nyáron. Az ételek bőségesek, finomak, viszont svéd asztalnál elég lassú a visszatöltés. Nyáron esténként vannak bográcsos és grilles esték élő zenével, ami nagyon hangulatos. Az udvaron számos szórakozási- és sportolási lehetőség van, egész nap kitűnően el lehet tölteni az időt jó és kicsit borús idő esetén gyerekekkel is. A kert nagyon szépen gondozott. A személyzet kicsit gyengébb az átlagosnál, egy felszolgáló hölgy, Izabella volt extra figyelmes és kedves. Nála ittuk életünk eddigi legjobb jeges kávéját. Elég zavaró, hogy a személyzet utcai ruhában dolgozik, nincs formaruha. Sajnos a "tisztaság" elég sok kívánni valót hagy maga után. A 3*-hoz képest az 5 nap alatt 1* sem kaptunk napi takarítást, így az érkezéskor már a fürdőszoba padlóján virító hosszú fekete hajszálakat végig el kellett viselnünk. Az étterem mosdójában nem volt szappan, az adagolók lógtak. A szennyfogó szőnyegek nagyon koszosak, elhasználódottak, az etetőszékek minősíthetetlenül koszosak, szakadtak, s annak ellenére, hogy ezt többször szóvá tettük ott létünk alatt, semmi nem történt, még csak meg sem tisztították. Ez óriási fekete pont részünkről. Ennek ellenére - remélve, hogy ezek a hibák jövőre korrigálásra kerülnek - visszajövünk még, mert jól éreztük magunkat.
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A kiszolgálás és az ételek nagyon jók voltak. A medence is nagyon tiszta, rendben tartott volt, a kert is gyönyörű. A fürdőszobában lehetett volna egy ruhaszárító állvány, mert a vizes törülközőket nem tudtuk hova tenni. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, másoknak is szívesen ajánlanám!
Mindenképp Balaton déli partját céloztuk meg nyaralásunk idejére. A hotel ár érték arányban megfelelő alternatívát kínált. A saját medence,az udvari játszótér mind alkalmassá tette a kisgyerekkel való nyaralást. Mi nem is csalódtunk. Az étel választéka,minősége elnyerte tetszésünket.
Nyugodt,rendezett körülmények,kényelmes szálláshely,félpanziós ellátásnak megfelelő bőséges választék. A szolgáltatás értékaránya elfogadható volt. A közvetlen strandrésze viszont értékelhetetlen volt számomra,csak a mellette lévő szabad strandot tudtuk használni.
A kedvesemmel, és még két párral gondoltuk, hogy a pünkösdi hosszú hétvégét a Jannette Hotelben töltjük! Most már bizton állíthatom: jó választás volt! A svédasztalos reggelik mellett szombaton este ötfogásos borvacsorával, míg vasárnap este élőzenés kerti grill-partival kedveskedtek a házigazdáink!
Sajnos a Balaton vize még fürdésre alkalmatlan volt, de a szálloda - a mi elvárásainknak - maximálisan megfelelt. Nyugodt szível merem ajánlani mindenkinek, mert tényleg az utóbbi idők egyik legjobb ár-érték arányos választása volt ez részünkről! Ide biztosan visszatérünk! Három páros Szentesről! !
A szállás foglalása megtévesztő lehet, erkélyes szoba foglalása nem vonja magával a klímás szobát is erre figyeljen aki oda megy! ! ! Nem csak az én figyelmemet kerülte el. A szabad strand? hagy némi kívánni valót maga után. . . . Horgászati lehetőség partról csak Márián ill Fenyvesen a mólón lehetséges.
Ami igazán furcsa, az a Jakuzzi elindításának a kérése, minden alkalommal a recepcióra bemenni és kérni kellett (15 percet ment és leállt) Tv-ben ha jól emlékszem 8 vagy 10 adó volt.
A korábbiakhoz képest kis csalódás volt, hogy megszünt a saját stég. Az ételek is kevésbé voltak izletesek. Az italok drágábbak mint a központban található vendéglátó egységekben. Gyerekkel ideális, de aki nyugodt pihenésre vágyik annak nem ajánlott. A tévén csak a minimális alapcsomag fogható, a készülék elavult.