Nyikia étterem értékelései

Értékelései
8
13
16
27
0
0
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Nyikia értékeléseit!

Olvasd el Nyikia étterem értékeléseit!

Ebéd barátokkal -

HBH Bajor Sörház Eger

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Egy gyors ebédre tértünk (volna) be. 12.15-kor menü már nem volt, így választottunk étlapról. A kiszolgálás nagyon nyögve nyelős volt, többször szóltunk is ezért. Végül a kiérkezett ételek szépen, gusztusosan voltak találva, de ízre abszolút kommersznek mondhatók, így ár érték arányban csalódtunk.
Megosztom
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 10.
Többször jártunk már itt, szívesen jöttünk vissza, vártuk. Mivel a fűtött étterem részen csak az előre foglalóknak volt hely, kint, a téliesített részen ültünk le. Sajnos ez gyerekekkel hiba volt, mert az 1 nyöszörgő fűtő berendezés szinte semmi meleget nem adott, és az ott töltött 2 óra alatt teljesen szétfagytunk, annak ellenére, hogy a kocsiból hoztunk be plédeket.
Megosztom
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül találtunk a helyre, de biztosan legközelebb is itt eszünk, ha erre járunk. Hangulatos, tiszta, színvonalas. Az ételek mennyeiek mind ízre, mind kinézetre. Annak ellenére, hogy még délután 3-kor is teltház volt, minden felszolgáló nyugodt, figyelmes volt, külön köszönet érte. A női mosdóban pelenkázó található, kint játszótér.
Megosztom
2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 7.
Többször jártunk már itt, mondhatni törzshely. Szeretjük a hangulatát, az ételeket. Kiváló érzékkel összeállított fogások, menük vannak. Igazi ízorgia minden falat. A felszolgálásban sem csalódtunk még, a fiúk kedvesek, a szakma a kisujjukban van. Az étlap változatos, évszakonként cserélődik, bővül. Gluténmentes ételeket is biztosítanak, ami számunkra fontos.
Megosztom
2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 6.
A fedett teraszon volt számunkra terítve egy hosszú asztal. A kilátás a Dobó térre, a nyüzsgő sétáló utcára csodálatos, nagyon hangulatos a hely. Az ételek isteni finomak voltak, a felszolgálás profi. Nagyon jól éreztük magunkat.
Megosztom
Tökéletes vasárnapi ebéd -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szezonon kívüli vasarnapi ebédre tértünk be. Szinte teltház volt. Ennek ellenére a kiszolgálás, a gyorsaság, az ételek minősége kifogástalan volt. GM étkezés sem jelentett problémát, az étlapon minden igenyt kielégítő ételválasztek van. Nagyon pozitív élménnyel távoztunk, biztosan visszatérünk még.
Megosztom
2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 19.
Majdnem 20 éve voltam itt utoljára. Azóta semmi nem változott, csak a pincérek öregedtek. A hely hangulata több, mint autentikus. Viszont jól éreztük magunkat, a zene fenomenális volt, az ételek többsége jól sikerült.
Megosztom
2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. október 24.
Az október 23-ai hosszú hétvégén tértünk be gyerekekkel, egy baráti család társaságában. A kabátot még le sem vetettük, a pincér már kérdezte, hogy mit hozhat inni. Ez elég tolakodó volt. Kérdeztem, van-e etetőszékük. Mondta, igen, s ott hagyott. 10 perc várakozás után kerestem meg én, s 3-szori kérésre sikerült is letörölni róla a koszt.
Megosztom
Ebéd színház előtt -

Mozsár Kávézó & Étterem Budapest

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 10.
Voltam már barátnőimmel ebben az étteremben, és az ételek minősége kiváló volt, így most leteszteltük a férjemmel is. Nem csalódtunk. Én most direkt mást választottam. Isteni volt minden fogás. Az eperkrémleves fenomenális. S minden ételről ordít a minőségi alapanyag. Az elkészítés profi, a hús szaftos, porhanyós, s hamburger különlegesen finom, a saláta összhangja isteni.
Megosztom
Csak egy kávé, de többé más semmi -

Tacos Locos Budapest

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 10.
Csak egy kávéra ültünk be színház előtt. Én jeges kávét, a férjem latte macchiatot kért. Az italok kinézetre még el is mentek, s mentségükre legyen szólva, a tejszínhab igazi volt. A jeges kávét fahéjjal szórták meg, és telerakták jégkockával, nálam kicsit kiverte a biztosítékot. Visszaküldtem, hogy vegyék ki. Sajnos ettől függetlenül az ital menthetetlen volt.
Megosztom
2 oldalon / 16 találat


TérképX