Don Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle

$$$$
Hely jellege
étterem, pizzéria
Don Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle
Don Benito Étterem és Pizzéria BalatonlelleDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle
17 fotó

4 vendég értékelése alapján

25%
75%
4,5Kiszolgálás
4,3Hangulat
4,3Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
H55 Balatonlelle Apartmanházak - Kedvezményes ajánlat
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
89.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Don Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 75 városban járt márFelfedező - 80 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3119 feltöltött kép
2025. december 12.a párjával járt itt
Az őszi hosszúhétvégénk második napján kerestünk egy még nyitvatartó éttermet. Így esett a választás a Don Benitora. Hangulatos kis étterem,kedves kiszolgálással ,jó pizzákkal és finom ételekkel. Van kerthelység is a napsütéses időkre. Szép faragott asztalok,padok. Bent kényelmes székek. Sokféle étel közül lehetett választani.
Don Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Külső képDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étel/italDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étel/italDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - BelsőDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - BelsőDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étlap/itallapDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étlap/itallapDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étlap/itallapDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étlap/itallapDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étlap/itallapDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étlap/itallapDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étlap/itallapDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étlap/itallapDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Külső képDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Külső képDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Külső képDon Benito Étterem és Pizzéria Balatonlelle - Étel/ital
Még több kép (14 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 13 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 112 feltöltött kép
2017. szeptember 24.családjával járt itt
Véletlenül keveredtünk ide,egy utazás előtti ebédre. A velővel töltött borda sült krumplival megfelelő, kiadós volt, ízlett. A csirkemell sajtmártással kevésbbé nyerte meg a tetszésemet, de ez ízlés dolga. Különleges volt a krokett szerecsendiós fűszerezése. Ami kifogásolható: a legyekek kellett állandóan hessegetni, nagyon zavaró volt így az étkezés.
Bronz fokozatú értékelőOrszágjáró - 10 városban járt már
2017. június 6.gyerekekkel járt itt
Házhoz rendelt pizza volt, személyesen nem jártunk ott. A pizza igen vaskos karimájú volt, nekem vékony-tészta-rajongónak nem jött be igazán. Nem volt semmi gond a pizzával, de nem egy emlékezetes élmény. 28cm-es a normál pizza, nem lóg le a tányérról. Tonhalas és hawaii pizzákat kóstoltuk.
Kiváló 2016. november 7.barátokkal járt itt
Ha pizza ha ala carte, ha ünneplés, ha csak úgy. Mindig ez a hely jut először eszembe.
A pizza a környék legjobbja itt.
Már szinte mindent ettem itt. És csak azt tudom mondani, h tökéletes!
Nyáron nem nagyon szeretek ide jönni, mert dugig van. Pedig a központól messze van. De ez is csak azt jelenti, h ez a pici étterem bárhol megállja a helyét.
Imádom!