hazai tájak étterem értékelései

Értékelései
39
35
29
37
7
0
40

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg hazai tájak értékeléseit!

Olvasd el hazai tájak étterem értékeléseit!

hazai tájak értékelései

Olaszos hangulat -

Gelateria Vittorio Budapest

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 13.
Picurka kis fagyizó a Nyugati közelében. Kellemes hangulatot nyújt a csempe, a két falatnyi szék meleg sárga színe. Bár csábító volt a fagylaltkínálat, átfagyva nem vágytam rá, majd nyáron. Inkább egy forró kávét és két süteményt választottam. Profiterolból négyféle is volt, pisztáciásat és mogyorósat kértem, finom volt, csak a tésztája kissé megpuhult.
Megosztom
2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 17.
A fiam vitt el átutazóban ebédelni, de talán jobban járunk, ha otthon sütök egy jó rántottát. Ő a másik büfében rendelt csülkös pacalt. Mi az unokámmal halat ettünk, ő rántott fogasfilét sült krumplival én sült keszeget. A fogasfilé állítólag nem volt rossz, de a keszeg íztelen, sótlan,s az avas olajíz dominált. Még egy része keserű is volt.
Megosztom
Családi ünnepi ebéd -

Club Oliva Étterem Budaörs

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Családi eseményt ünnepeltünk itt egy jó hangulatú ebéd keretében. Nagyon finom, gazdag húslevessel kezdtük, amit követett a sokféle egyéb főétel: marhapörkölt tarhonyával / igazán fejedelmi volt /,különféle hússzeletek, csirkemell, sertés, rántott zöldségek: gomba, karfiol és cukkini. Mindehhez köretek, friss saláták, savanyúságok.
Megosztom
Ajándék lónak ne nézd a fogát ??? -

András Büfé Balatonszemes

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 21.
Bár egyszer már itt csalódtam,most nem mi mentünk a büfébe, hanem meglepetésként, hazahozva kaptuk a süllőt. Kinézésre igazán ínycsiklandó volt, ám annyira sós volt, hogy szinte marta a számat. Udvariasságból hősiesen legyűrtem kb. kétharmadát, a többi kuka.Utána vedeltem a vizet. Mivel kaptuk, nem tudok minden kérdésre válaszolni.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 10.
Kiadós séta után ebédre tértem be. Vadragu leves és sült pisztráng friss salátával volt a menü. A leves ízletes, kiadós volt. A pisztráng sajnos sótlan, így kissé íztelen, valamint a pluszban kért fokhagymás tejföl ugyancsak, fölösleges volt kérni hozzá. A kinti részen ültem le, az asztallapon a korhadt rész nem igazán vendégmarasztaló.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 21.
Bár a legjobbnak titulálták ezt a fagyizót, én nagyot csalódtam benne. Tavaly csak fagyiztunk itt, most viszont beültünk a várlátogatás után. A megkóstolt négyféle fagylalt nagyon is átlagos volt, ettem már sokkal jobbat is máshol. Viszont a gesztenyepüré minden volt, csak nem jó. Száraz, elég jellegtelen gesztenye, rum ízét nem éreztem,de a tejszínhab minden volt, csak nem az, ami a neve.
Megosztom
Kései ebéd gyönyörű helyen -

Hotel Tókert étterme Lillafüred

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Hosszúra nyúlt városnézés után fáradtan, éhesen ültünk be ebédelni. Mindketten menüt kértünk, s nem bántuk meg. Finom, forró húsleves, majd következett a frissen sült pisztrángfilé sült burgonyával, zöld salátákkal. Ennyi elég is volt, s mivel igencsak későre járt, a vacsora aznap kimaradt.
Megosztom
Hétvégi ebéd -

Roni Hami Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Színházi matiné után jól jött a közelben lévő ételbár. Kaptam egy igazán finom húslevest finommetélttel, volt benne bőven ízletes csirkehús és sárgarépa. Utána rántott csirkecomb rizzsel és majonézes kukoricával, amiben lila hagyma is volt. Ez utóbbi annyira jó volt, hogy feledtette a hús hibáját: sótlan és csak langyos volt.
Megosztom
Valódi terülj-terülj asztalkám. -

Trófea Grill Étterem - Óbuda Budapest

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 14.
Születés- és névnapot ünnepeltünk itt. Először voltam Trófeában, a hatalmas választék láttán elámultam. Nemhogy végigkóstolni, még végigszemlélni sem volt alkalmam, úgyhogy mielőbb újra el kell jönni, pótolni, amit elmulasztottam. Alkalmam volt megkóstolni újdonságokat,volt, ami nem az én ízlésem szerinti, de itt kitapasztalható akár falatonként is.
Megosztom
Inkább a minőség, mint a mennyiség számítana. -

Falóka Bisztró Budapest

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 30.
A kétszemélyes, mutatós Falóka-tál nem kis csalódást okozott. A sajttal, sonkával töltött rántott csirkemell és a párizsi bundás csirke finom volt, de a többi. . . . Kiszáradt, , rágós, égett húsok / roston karaj,rántott szelet, / sótlan, olajban tocsogó rántott gomba, nyögvenyelős rántott sajt. Mindehhez feketére sütött hasábburgonya és íztelen rizsköret.
Megosztom
3 oldalon / 29 találat


TérképX