Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
hazai tájak
52371077
Országjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 32 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Fotói
77 fotó
Itt járt már

hazai tájak adatlapja

99Értékelés
52
37
10
77
Bemutatkozás
Boldog, 7 unokával büszkélkedő, dédunokát váró nyugdíjas vagyok. Szeretek utazni, nem a luxus érdekel, hanem az élményeket gyűjtöm.A természet szépségeit értékelem leginkább, de az emberi teljesítmények, művészetek, építmények is elbűvölnek.
Így utazok, így járok étterembe
Leginkább a négy testvérem egyikével, de voltunk már együtt öten is.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Spórolós utazó  •  Ár-érték figyelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Akció-figyelő  •  Aktívan pihenő  •  Gyógyvízben ázó  •  Mindenevő  •  Kritikus  •  optimista
Regisztráció2013.04.26
Utoljára itt2023.03.23

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2022. december 11.családjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A besorolás alapján nem ezt vártuk. A recepción irritáló klórszag, a folyosón kikopott szőnyeg, levert fal, kész labirintus, sikerült is többször eltévednünk. Útbaigazító tábla kevés, az nem elég, hogy lefelé irányít és a garázsba jutok. A szoba lelakott, a székek festése lepattogzott, lógó ajtajú üres minibár, az éjjeliszekrényen ragacsos pohárnyomok, a padlószőnyegcserére szorul.
3Személyzet
2Tisztaság
2Ár / érték arány
3Kényelem
2Szolgáltatások
2Étkezés
3Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok -
Még több kép (5 db) >>
Kihagyhatatlan 2022. április 14.egyedül járt itt
Teljesen elvarázsolt úgy az épület, mint az állandó kiállítása. Annyira élvezetes, gazdag, ötletes a "hangzó" kiállítás, hogy bizony négy óra elteltével a fáradtság miatt fejeztem be a nézelődést és a zeneélvezetet. Ismétlésre érdemes. A hangdóm számomra egy alkalomra volt érdekes.
Kiváló 2022. június 19.családjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sokfelé jártam már, de itt semmi kifogásolni valót nem tapasztaltam. Maximális tisztaság, minden ragyog, teljes összkomfort, kényelem minden szempontból. Akárha skatulyából húzták volna ki az apartmant. Remek megoldás a teraszon kihúzható válaszfal a szomszédos apartmantól való elválasztásra.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
4Étkezés
4Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Happy Moments Apartman Gyula Gyula - Happy Moments Apartman Gyula Gyula -