szkubi: Tökéletes ízek - Udvarház Étterem Bánd

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Udvarház Étterem Bánd értékelése
1. helyezett a 2 bándi étterem közül

Értékelést írta:
13 szállásértékelés 17 városban járt
7 étteremértékelés 31 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Tökéletes ízek

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 27.
A szentgáli őstiszafásba indultunk túrázni, de gondoltuk, előtte bekapunk néhány falatot. A nagy fedett részben kaptunk helyet. Kint rekkenő hőség, bent tökéletes hőmérséklet. Kóstoltunk házi szörpöt, levest, főételt és desszertet is. Tökéletes harmóniában voltak mindenhol az ízek, az adagok bőségesek, a kiszolgálás is gyors és nagyon kedves. Nehéz találni ehhez foghatót. Nagyon magasan van a szint jelenleg, remélem sokáig tartható lesz. Sok-sok magasan jegyzett étterem tanulhatna itt mind az ízvilágból, mind az igazán udvarias, de nem tolakodó kiszolgálásból. Az árak is teljesen elfogadhatóak, szívesen ajánlom mindenkinek, aki erre jár. Még biztosan találkozunk.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni szkubi felhasználót?    Igen

Udvarház Étterem  Bánd
Cím
8443 Bánd
Petőfi út 2.

Vélemények szkubi felhasználótól

2019. szeptember 19.
Sokadszorra jártunk itt. A kicsit elhanyagolt, de annál kedvesebb kastély a falu legszélén, szép parkkal és erdővel körülvéve mindig visszavonz bennünket. Az újranyitás előtt gyönyörű, új tetőt kapott az épület, a fűtést is koszerűsítették, de azért van még teendő (vizesblokkok stb.). A csend, a...

2019. szeptember 18.
Csak röviden: kellemes hely a kapualjban, finom levesek, ízletes, hatalmas adag főfogások, udvarias kiszolgálás, az árak is teljesen rendben. Kell ennél több?