szkubi étterem értékelései

Értékelései
13
17
7
31
0
0
27

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg szkubi értékeléseit!

Olvasd el szkubi étterem értékeléseit!

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 18.
Csak röviden: kellemes hely a kapualjban, finom levesek, ízletes, hatalmas adag főfogások, udvarias kiszolgálás, az árak is teljesen rendben. Kell ennél több?
Megosztom
Tökéletes ízek -

Udvarház Étterem Bánd

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 27.
A szentgáli őstiszafásba indultunk túrázni, de gondoltuk, előtte bekapunk néhány falatot. A nagy fedett részben kaptunk helyet. Kint rekkenő hőség, bent tökéletes hőmérséklet. Kóstoltunk házi szörpöt, levest, főételt és desszertet is. Tökéletes harmóniában voltak mindenhol az ízek, az adagok bőségesek, a kiszolgálás is gyors és nagyon kedves.
Megosztom
Felemás, de azért inkább jó -

Csokonai Söröző & Étterem Debrecen

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 12.
Interneten kerestük ki, hogy melyik a legjobb debreceni étterem, a Csokonai volt az 1. helyen. Hát akkor nézzük. Furcsán indult. Párommal lementünk a pincébe, ahol a lejárattal szemben egy felszolgáló épp tatárbifszteket kevert valakinek. Álltunk, köszöntünk, ő csak kevert. Eltelt 1-2 perc, gondoltam megszólítom, hogy van-e szabad hely, mire Ő, kicsit magasabb hangon: "Tessék már várni egy kicsit".
Megosztom
A környék legjobbja -

Római Pince Hévíz

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha Hévízen járunk (pedig ez nem ritka), szinte kivétel nélkül ellátogatunk ebbe a különleges étterembe. Az újonnan épült, de régies hatású épület belső terei, szépen megépített boltozatai, kandallója mindenképp elismerést érdemel, ás akkor még nem is beszéltem az ételek tökéletes ízvilágáról (nem mondom, hogy a legvastagabb étlap, amit valaha láttam, de azért mindenki megtalálja rajt a kedvére valót).
Megosztom
Mindig tökéletes -

Muskátli Vendéglő Orfű

2014. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindig visszatérünk ebbe az étterembe, ha errefelé járunk. A szépen rendezett udvar, a nagyszerű környezet és az udvarias kiszolgálás megadja az alaphangulatot, amit az ételek választéka és minősége csak felerősít. Érdemes asztalt foglalni, mert szinte mindig telt házzal üzemelnek (ápr. -okt. ). A kerthelyiségbe kutyát is fogadnak, sőt, érkezésünkkor azonnal, kérés nélkül hoztak neki friss ivóvizet.
Megosztom
jövünk máskor is -

Vizafogó Panzió étterme Baja

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 10. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4 napos ittlétünk alatt több bajai éttermet is kipróbáltunk, de az utolsó 2 napban már csak a Vizafogó mellett döntöttünk, mert mindennel nagyon elégedettek voltunk. Bármit rendeltünk, ízletesen elkészített, bőséges adagokat hoztak, a halászlevük pedig utolérhetetlenül finom. A kiszolgálás is tökéletes volt minden alkalommal.
Megosztom
Remek étterem Pápán -

Gólyafészek Vendéglő Pápa

2014. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. július 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha Pápán keresel éttermet, ezzel kezdjed. Nem fogsz csalódni. Hatalmas adagok, kitűnő ízek, hangulatos hely. Könnyen lehet parkolni, nem fizetős, de mégis a Fő utcán (Jókai u. ) található. Az étlap kb. 150 féle ételt tartalmaz, így mindig kellemes gondot okoz a választás, mert hirtelen 3-4 félét biztosan megkívánok.
Megosztom


TérképX