Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ittjártam.hu választásból életem egyik legnagyobb gasztroélménye

Kisvendéglő a Hargitához BékéscsabaKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba a térképen

Kiváló 2020. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Új autónkért érkeztünk 200 km távolságból Békéscsabára, ahol az ebédhez kerestünk éttermet. Az ittjartam.hu oldalon kerestem megfelelő helyet, és mivel nem akartam sok időt tölteni a válogatással, az első szembe jövőt választottuk. ÉLetem egyik legjobb döntése volt - köszönet ezért a sok véleményírónak, akik itt a legjobbnak ítélték ezt a helyet. Nagyon örülök, hogy ide mentünk, mert óriási gasztroélmény és csodás hely várt bennünket. Autentikus környezet, csodálatos hagyományőrzés jellemző az étteremre, minden részletre odafigyelnek. A személyzet az első perctől az utolsóig kedves, mosolygós, barátságos volt, sőt a felszolgáló hölgy még olyan poént is tolt a 8 éves fiamnak, hogy azóta is emlegetjük. Az étel pedig... sosem felejtem. Kacsamáj káposztás nudlival, isteni ízek, és hatalmas adag - a fél ételt még be is csomagoltattam itthonra, vacsorának (minden grammja aranyat ért). Az árak teljesen reálisak, a tisztaság is rendben volt. A higiéniára odafigyeltek, minden asztalon kézfertőtlenítő volt kihelyezve. Összességében: csak ezekért az ízekért képesek leszünk a jövőben 200 km-t autózni, bármikor! Mindenkinek ajánlom! És köszönöm az oldalnak, hogy segített választani!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Kisvendéglő a Hargitához további értékelései

2023.05.15
Kiváló
Békéscsaba Jamina városrészében található ez az étterem a Tavasz utcában. Népies tárgyakkal gazdagon díszített, több helységből álló étterem. A jó idő miatt sokan voltak a kerthelységben, de mi belül foglaltunk helyet, hogy gyönyörködhessünk e tárgyakban, amíg elkészült az ételünk. Most nem...
2022.04.24gyerekekkel
Átlagos
Udvarias kiszolgálás. Nagy adag ételek. A leves kiváló. A többi étel, amit rendeltünk jóízű volt. A két-három napos kenyérmaradék-darabkák felszolgálását nem tudom igazából megérteni. Sajnálom, hogy nem fényképeztem le. Az étterem berendezése jó hangulatot, kellemes időtöltést biztosít.
2022.03.25a párjával
Kiváló
Szeged felé utaztunk amikor nagyon éhesek lettünk. Rákerestem az útba eső éttermekre és az ott olvasott értékelés alapján bementünk. Békéscsabán egy kis utcában egy paraszt házban. Le ültünk a kertben egy asztalhoz, és csodálatos ételeket ettünk. Tökéletes kikapcsolódást kaptunk.
Népszerű szállások a környéken
Arcanum Hotel Békéscsaba - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.29-ig
Arcanum Hotel Békéscsaba
32.720 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval