Munkácsy Cukrászda Békéscsaba

Munkácsy Cukrászda BékéscsabaMunkácsy Cukrászda Békéscsaba
Munkácsy Cukrászda BékéscsabaMunkácsy Cukrászda Békéscsaba
13 fotó

Munkácsy Cukrászda Békéscsaba bemutatkozása

A nemrég felújított Munkácsy Emlékházban kapott helyet a Munkácsy Cukrászda.

2 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Európa Apartman Békéscsaba - Napi árak
Arcanum Hotel Békéscsaba - Békéscsabai kikapcsolódás
Arcanum Hotel Békéscsaba
71.145 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel

Munkácsy Cukrászda Békéscsaba vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 59 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 109 feltöltött kép
Kiváló 2023. október 2.barátokkal járt itt
Megnéztük a munkácsi házat ami nagyon tetszett, utána pedig a cukrászdában ettünk egy Munkácsi szeletet. Ugyanezen a néven több fajta sütemény is volt, így kettőt kóstoltunk meg. Mindkettő finom volt, a kiszolgálás is tökéletes. A cukrászda berendezése szép, igényes.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 65 városban járt márFelfedező - 86 helyen első értékelőNépszerű író - 22 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2747 feltöltött kép
Kiváló 2023. január 4.barátokkal járt itt
A Munkácsy emlékházban kialakított cukrászda az utcafronti szobában kapott helyet. A kiszolgálópult a bejáratnál, az emlékház pénztárával egy helységben van elhelyezve. A pultban sok finom sütiből választhattunk. Finom volt a cappuccinó is.
Munkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - EgyébMunkácsy Cukrászda Békéscsaba - Egyéb
Még több kép (10 db) >>