Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olasz ételek mediterrrán hangulatban

Caffe Mediterrán Grill House BiatorbágyCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy a térképen

Kiváló 2020. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az a benyomásom, hogy a magyarok többsége kedveli a mediterrán életérzést, az olasz, görög, spanyol tengerpartot, a sok napsütést, ezen nemzetek ételeit, és talán azt az optimista, az életet lazán, könnyedén és vidáman vevő életformát, amelyet Európának eme déli térségéhez köthetünk. Igaz ez a vendéglátásban is, ha jó a szakács, akkor egy mediterrán étterem az ország bármely városában sikerre számíthat.
Biatorbágyon is határozottan népszerű, közkedvelt ez az étterem, amely közvetlenül a főút mellett, a szintén népszerű cukrászda közelében található. Ingyenes parkolási lehetőség az út 2 oldalán, viszont a zebra egy kicsit feljebb található. Utólag láttam, hogy az étterem melletti belső udvaron is van néhány parkolóhely.
Tágas, sok asztalos, több termes a belső tér. Az a helyiség, ahol a bárpult is található, olasz taverna hangulatú, míg a belső terem ünnepélyes, szépen díszített, elegáns. Van egy óceáni hangulatú játszósarok is a gyerekeknek. A terasz is kellemes, sok növénnyel ékített, amelyek nemcsak vizuális élményt, de árnyékot is adnak.
Az étlapon van 1 jó oldalnyi pizza, de ezen túl minden fogásból kínálnak bőséges választékot, kb. fele-fele arányban olaszos ételeket, de vannak közkedvelt magyaros, tradicionális fogások is.
Hagyományos kerek pizzákat sütnek 1600-2200 Ft közötti árfekvésben. Levesek és desszertek 1000 Ft környékén, előételek és főételek 1600-3500 Ft között szórnak, de a legtöbb főfogás ára 2500 Ft körül alakul.
Én az olasz vonalnál maradva paradicsomlevessel indítottam, amelyet bazsalikommal, pestóval és mozzarella golyókkal készítenek itt. A mozzarella golyó boltinak tűnt, nem házi gyártmány és szerintem a pesto is, de ettől még finom, tartalmas, ízletes és nagy adag volt, szépen tálalva (1050 Ft). Főfogásként kemencében sült Camembert-t kértem salátaágyon, mézes dióval, kakukkfüves kenyérkockákkal (2490 Ft). Könnyed, laza, nyárias fogás, szintén jól elkészítve.
Összességében a konyha korrekt, megbízható, persze nem fine dining, nem Michelin-csillagos jellegű hely, ők nem ebben a bajnokságban fociznak.
Az italok árazása is korrekt, egy pohár 3 dl-es bodzaszörp 270 Ft-ba került.
Nagyon tiszta, igényes, kulturált az egész étterem környezete. Ez egy olyan típusú hely, ahová nagyobb családdal, idősebb, konzervatív rokonokkal is el lehet menni, ugyanakkor a fiatalok is jól érezhetik itt magukat és találnak maguknak tetsző ételeket.
A kötelező szervizdíj 10%, de itt egyrészt a személyzet tényleg udvarias, kedves, a vendégekkel foglalkozó, másrészt a kedvező árazás mellett ez még belefért szerintem.
Pozitív össz-élmény, részemről egyértelműen ajánlott hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (28)
Caffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Külső képCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étlap/itallapCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étlap/itallapCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étlap/itallapCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étlap/itallapCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - BelsőCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - MosdóCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - BelsőCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étel/italCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étel/italCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étel/italCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - BelsőCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - BelsőCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - BelsőCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étlap/itallapCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étlap/itallapCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étlap/itallapCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étel/italCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étel/italCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étel/italCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étel/italCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - BelsőCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - BelsőCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Külső képCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Külső képCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Külső képCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étlap/itallapCaffe Mediterrán Grill House Biatorbágy - Étlap/itallap

Caffe Mediterrán Grill House további értékelései

2023.09.29családjával
Kiváló
Lányomék választották ezt a helyet, ahol az esküvőjük után az ebédet elfogyaszthattuk. Pesten laknak, de eszükbe sem jutott ott keresni éttermet, inkább a városból kijjebb gondolták. Az étterem mellett a cukrászdát már évtizedek óta ismerjük, és nagyon szeretjük, ezért is gondolták megnézik mi a...
2023.04.17barátokkal
A Cafe Mediterrán Grill Biatorbágy egyik színvonalas étterme. A kiszolgálás kedves, a beltér hangulatos, az étlapon magyar, mediterrán és nemzetközi ételek sorakoznak. Borjúgulyás, cigánypecsenye, brassói, borjúpaprikás, Somlói a hazai oldalról, pizza, pasta, caprese a talján oldalról és tatár,...
2021.05.02egyedül
Gyenge
Sajnálatos eset történt ismét az egyébként remek konyhával rendelkező Mediterrán Grill étteremben. Többx tel hívás nem veszik fel, visszahívás sincs, majd a netes rendelés (email) után fél órával közlik h egyébként 3 óra a kiszállítási idő. Honlapon semmilyen erre utaló üzenet.. Üzletvezetőt...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Abacus Herceghalom - Tavaszi wellness akció
Tavaszi wellness akció
2024.05.31-ig
Hotel Abacus Herceghalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval