Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Adventi programok és Star Fans Day a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

2022. november 26. és december 23. között ünnepi hangulattal és adventi programokkal várja az érdeklődőket a RepTár Repülőmúzeum. A múzeum ünnepi díszbe öltözik az év legcsodálatosabb ünnepi időszakában.

 

Időpont: 2022. november 26 - december 23.

 

Mesés hangulatban kínál különleges kikapcsolódási élményt családoknak, baráti társaságoknak, kikapcsolódni vágyóknak és a repülés szerelmeseinek egyaránt a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum. A Repülő Rénszarvas Rejteke névre keresztelt kvízzel kalandosan térképezhető fel a RepTár 6 hektáros területe, ahol az elbújt Rudolf megtalálói jutalomban részesülnek. A játék során a RepTár érdekes gépei között a Hangárban a „Téli-sarkra” bukkanthatnak a látogatók, ahol kézműves foglalkozás várja kicsiket és nagyokat.

A RepTár is élményt ajándékoz! Ebben az időszakban a Pilótapont élményelemnél 2 gép helyett 4 gépbe ülhetnek be a múzeumi látogatók: a Pilótapont JAK-52 és a MiG-21 gépei mellet a Mi-2 helikopterbe és az APA-12 – „Tomika” indítókocsi belsejébe is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.

 

STAR FANS DAY

Időpont: 2022. december 29.

2022. december 29-én ismét megrendezésre kerül a Csillagok Háborúja film rajongóinak talán kedvenc napja a RepTárban! A látogatók átsétálhatnak a halálcsillag folyosón egy messzi-messzi galaxisba, ahol a film valósággá válik. A LEGO Birodalom és LEGO DUPLO játszóház mellett lehetőség nyílik fotót készíteni élethű, két lábon járó mozicsillagokkal: Dart Vaderrel, R2D2-val, rohamosztagosokkal, sithekkel, buckalakókkal és még sok más Star Wars és Star Trek szereplővel.

A látogatók részt vehetnek a konferenciateremben tartandó cosplay interaktív előadáson és elkészíthetik saját kiegészítőjüket a cosplay workshopon. A galaktikus kvíz kitöltésével az érdeklődők tesztelhetik tudásukat, mennyire ismerik a galaktikus világot. A játékos kedvűeket a Hangár Galériáján gamer sarok és VR Jedikard várja. Sisakkiállítás és fegyverarzenál között igazi érdekességekre is rá lehet bukkanni: megcsodálható egy rohamosztagos sisak is, amit a Zsivány egyes filmben, Darth Vadert játszó színész, Spencer Wilding dedikált.

 

Nyitvatartás

Szerdától – vasárnapig: 10:00 – 16:00

Ünnepi és rendkívüli nyitvatartási napok:
2022. december 24. (szombat): ZÁRVA
2022. december 25. (vasárnap): ZÁRVA
2022. december 26. (hétfő): ZÁRVA
2022. december 27-től 30-ig (kedd-péntek): NYITVA
2022. december 31. (szombat): ZÁRVA
2023. január 01-től 2023. február 29-ig: ZÁRVA

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A bowling az a tökéletes sport, ami mindig összehozza az embereket, akár baráti társaságról, akár csapatépítő tréningről beszélünk. És miért ne élvezhetnénk ezt egy kényelmes hotel falai között? Cikkünkben bemutatunk öt saját bowlingpályával rendelkező szállodát, ahol az esti kikapcsolódás már garantáltan biztosítva lesz.
A budapesti Rumour by Rácz Jenő étterem egyik különlegessége a Chef’s table koncepció, melynek lényege, hogy a vendégek a konyhát körbeülve étkeznek, így kapnak interaktív élményt, hiszen nem csak az ételek elkészítésébe nyernek bepillantást, de a séfekkel is közvetlenebb kapcsolatban kerülhetnek.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Irány Pest megye! – Szuper hétvégi programok, látnivalók és kirándulóhelyek Budapest környékén
Javában benne vagyunk a nyárban, és ilyenkor még szívesebben mozdulunk ki a négy fal közül. Budapest határain túl, de még a megyehatáron belül számtalan olyan látnivaló akad, ami kellemes időtöltést biztosít ezekben a meleg napokban. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat, és ígérjük; egyikkel sem lehet mellélőni!
Különleges budapesti múzeumok, interaktív kiállítások, retro élményközpontok
Nincs is jobb annál, mint újra gyermeknek érezni magunkat, amikor a felfedezés és a játék teljesen háttérbe szorítja a mindennapokat. Látogassátok meg a most következő, fantasztikus budapesti játékmúzeumokat, interaktív kiállításokat és retró élményközpontokat. Garantáltan nem fogtok unatkozni!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!