Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Adventi programok és Star Fans Day a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

2022. november 26. és december 23. között ünnepi hangulattal és adventi programokkal várja az érdeklődőket a RepTár Repülőmúzeum. A múzeum ünnepi díszbe öltözik az év legcsodálatosabb ünnepi időszakában.

 

Időpont: 2022. november 26 - december 23.

 

Mesés hangulatban kínál különleges kikapcsolódási élményt családoknak, baráti társaságoknak, kikapcsolódni vágyóknak és a repülés szerelmeseinek egyaránt a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum. A Repülő Rénszarvas Rejteke névre keresztelt kvízzel kalandosan térképezhető fel a RepTár 6 hektáros területe, ahol az elbújt Rudolf megtalálói jutalomban részesülnek. A játék során a RepTár érdekes gépei között a Hangárban a „Téli-sarkra” bukkanthatnak a látogatók, ahol kézműves foglalkozás várja kicsiket és nagyokat.

A RepTár is élményt ajándékoz! Ebben az időszakban a Pilótapont élményelemnél 2 gép helyett 4 gépbe ülhetnek be a múzeumi látogatók: a Pilótapont JAK-52 és a MiG-21 gépei mellet a Mi-2 helikopterbe és az APA-12 – „Tomika” indítókocsi belsejébe is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.

 

STAR FANS DAY

Időpont: 2022. december 29.

2022. december 29-én ismét megrendezésre kerül a Csillagok Háborúja film rajongóinak talán kedvenc napja a RepTárban! A látogatók átsétálhatnak a halálcsillag folyosón egy messzi-messzi galaxisba, ahol a film valósággá válik. A LEGO Birodalom és LEGO DUPLO játszóház mellett lehetőség nyílik fotót készíteni élethű, két lábon járó mozicsillagokkal: Dart Vaderrel, R2D2-val, rohamosztagosokkal, sithekkel, buckalakókkal és még sok más Star Wars és Star Trek szereplővel.

A látogatók részt vehetnek a konferenciateremben tartandó cosplay interaktív előadáson és elkészíthetik saját kiegészítőjüket a cosplay workshopon. A galaktikus kvíz kitöltésével az érdeklődők tesztelhetik tudásukat, mennyire ismerik a galaktikus világot. A játékos kedvűeket a Hangár Galériáján gamer sarok és VR Jedikard várja. Sisakkiállítás és fegyverarzenál között igazi érdekességekre is rá lehet bukkanni: megcsodálható egy rohamosztagos sisak is, amit a Zsivány egyes filmben, Darth Vadert játszó színész, Spencer Wilding dedikált.

 

Nyitvatartás

Szerdától – vasárnapig: 10:00 – 16:00

Ünnepi és rendkívüli nyitvatartási napok:
2022. december 24. (szombat): ZÁRVA
2022. december 25. (vasárnap): ZÁRVA
2022. december 26. (hétfő): ZÁRVA
2022. december 27-től 30-ig (kedd-péntek): NYITVA
2022. december 31. (szombat): ZÁRVA
2023. január 01-től 2023. február 29-ig: ZÁRVA

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A bowling az a tökéletes sport, ami mindig összehozza az embereket, akár baráti társaságról, akár csapatépítő tréningről beszélünk. És miért ne élvezhetnénk ezt egy kényelmes hotel falai között? Cikkünkben bemutatunk öt saját bowlingpályával rendelkező szállodát, ahol az esti kikapcsolódás már garantáltan biztosítva lesz.
A budapesti Rumour by Rácz Jenő étterem egyik különlegessége a Chef’s table koncepció, melynek lényege, hogy a vendégek a konyhát körbeülve étkeznek, így kapnak interaktív élményt, hiszen nem csak az ételek elkészítésébe nyernek bepillantást, de a séfekkel is közvetlenebb kapcsolatban kerülhetnek.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Meseösvények Magyarországon - 5 varázslatos hely az országban gyerekeknek
Minden szülő számára fontos, hogy gyermekével megismertesse a természeti értékeket már egészen kicsi kortól. A meseösvények azt a célt szolgálják, hogy interaktív, játékos módon mutassák be egy adott terület állat- és növényvilágát úgy, hogy az mind a gyerekek, mind a felnőttek számára is szórakoztató legyen. Íme néhány szuper meseösvény, ahová mindenképp érdemes idén nyáron ellátogatni!