Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az idei kampányunk fő támogatója a The Body Shop

2018.10.28 | 4 perc

"Gazdagítsunk és ne kihasználjunk!" - e jelmondatot tűzte zászlajára a The BodyShop, amely a Szállásvadász.hu és a Csodalámpa Alapítvány idei közös jótékonysági kampányának fő támogatója.

Nem mellesleg neked is tartogat egy meglepetést a kampány, ha szeptember 17. és november 18. között a Szállásvadász.hu-n foglalsz! 

 

Mint azt már tudod is, a Szállásvadász.hu idén a Csodalámpa Alapítványt  támogatja, amely munkáját foglalásonként 333 forinttal segítheted. A jótékonysági kampányban a segítségedért persze nem marad el a hála: a foglalásodért egy 20 százalékos kupont kapsz a The Body Shop-tól!

 

The Body Shop

Természetes alapanyagok, ősi receptek és modern technika ez a The Body Shop egyszerű, mégis utánozhatatlan szépségreceptje már 1976 óta. Merthogy a cég története ekkor, Anita Roddick forradalmi elképzelésével kezdődött, aki hitt abban, hogy az üzlet lehet a jóért való harc eszköze. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a The Body Shop eszméje, ami erősebb, mint valaha: Gazdagítsunk és ne kihasználjunk! az élet minden területén.

A The Body Shop termékeit sosem tesztelték állatokon.A The Body Shop termékeit sosem tesztelték állatokon. 

De hogy mit is jelent ez?

A The Body Shop a természetes alapanyagait és a kézzel készített kiegészítőit a világ legkülönbözőbb pontjairól, helyi közösségi kistermelőktől szerzi be, hogy 100 százalék vegetáriánus és nagyrészt vegán, örökké állatkísérlet-mentes termékek kerüljenek a vásárlók szépségpolcára.

A The Body Shop szakértőként gondoskodik különböző bőrtípusokról, hogy mindenki boldognak érezhesse magát a bőrében.

Termékeiket, amelyeket a természet sokszínűsége és a világ különböző szépségápolási rituáléi ihlették, sosem tesztelik állatokon.

A cég aktívan törekszik a biológiai sokféleség gazdagítására mindenhol, ahonnan az alapanyagaik származnak.

 

 

Folyamatosan kampányol a veszélyeztetett területek megőrzése és gazdagítása érdekében, és hogy megóvja bolygónk felbecsülhetetlen természeti értékeit.

Ünneplik az emberi sokszínűséget az egész világon és elutasítják a szépséggel kapcsolatos sztereotípiákat.

A The Body Shop gondoskodik a munkásai igazságos, méltóságos és tisztességes bánásmódjáról.

Méltányos árat fizetnek a közösségi kereskedelmi partnereiknek, amely meghatározza minden tevékenységünket.

Elkötelezett a beszállítóival való méltányos együttműködés mellett azért, hogy felvirágozhassanak a helyi közösségek.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha imádod a színes-szagos, mozgalmas ünnepeket, akkor az ősz igazán kedvez most neked. Országszerte megannyi különleges fesztivál vár, amelyek közül most mutatunk is néhány igazán izgalmasnak ígérkezőt.
Elképesztően szerencsések vagyunk, ugyanis hazánk szinte minden pontján olyan különleges borvidékeket találunk, melyek közül egyet is vétek lenne kihagyni. Tudj meg többet a tokaji-, a villányi- és az egri borvidékekről.
Előző
Következő