Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cipősdoboz akció: idén két helyszínnel is csatlakozik a Zsolnay Örökségkezelő NKft.

2022.11.24 | 2 perc

A karácsony közeledtével idén is rászoruló gyermekeknek gyűjtenek adományokat a cipősdoboz akció keretin belül, melyhez a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. idén két helyszínnel is csatlakozik.

 

Időpont: 2022. november 25. és december 18. között

 

Közel egy hónapon át nyílik lehetősége az adakozni vágyóknak, hogy a cipősdoboz akció keretén belül támogathassák a rászoruló gyermekeket Pécsen. A cipősdobozba csomagolt új vagy használt, de jó állapotú játékokat és könyveket az Ókeresztény Mauzóleumban (csütörtök–vasárnap: 10.00–16.45), illetve a Művészetek és Irodalom Házában (hétfő–péntek: 9:00–17:00) van lehetőség leadni. A dobozokba kerülhet ezen felül írószer, higiéniai eszközök és édesség is.  A felajánlott adományok a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével jutnak el a hátrányos helyzetű gyermekekhez.

 

Fontos információk az adományozáshoz:

-Az adományokat cipősdobozba csomagolva lehet leadni, melynek az alja és a teteje külön-külön van becsomagolva színes csomagolópapírral.

-A cipősdobozt zsineggel vagy ragasztószalaggal szükséges rögzíteni.

-A leadóponton kapott kártyán fel kell tüntetni, hogy milyen korú és nemű gyermeknek szánják az ajándékot.

 

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. kollégái bíznak benne, hogy idén még több rászoruló fiatalnak sikerül örömöt okozni.

Cipősdoboz akció: idén két helyszínnel is csatlakozik a Zsolnay Örökségkezelő NKft.Cipősdoboz akció: idén két helyszínnel is csatlakozik a Zsolnay Örökségkezelő NKft.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A bowling az a tökéletes sport, ami mindig összehozza az embereket, akár baráti társaságról, akár csapatépítő tréningről beszélünk. És miért ne élvezhetnénk ezt egy kényelmes hotel falai között? Cikkünkben bemutatunk öt saját bowlingpályával rendelkező szállodát, ahol az esti kikapcsolódás már garantáltan biztosítva lesz.
2022. november 26. és december 23. között ünnepi hangulattal és adventi programokkal várja az érdeklődőket a RepTár Repülőmúzeum. A múzeum ünnepi díszbe öltözik az év legcsodálatosabb ünnepi időszakában.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Mesés látnivalók az országot járva: 9 gyönyörű kálvária Magyarországon
A kálvária Krisztus keresztig tartó szenvedésének ábrázolására állított emlékhely, mely általában 14 stációjával a község legmagasabb pontján került felépítésre. Itthon nem csak vallási zarándokhelyek, hanem kihagyhatatlan látnivalók is, hiszen szuper kirándulóútvonalak közelében fekszenek. Elhoztunk nektek kilencet az ország legszebb kálváriái közül (a teljesség igénye nélkül).
5+2 helyszín 2022-ben, ahol elmerülhettek az adventi vásár forgatagában
Idén sem maradunk varázslatos adventi vásárok nélkül és összeszedtük nektek, hogy mikor indulnak hazánk főbb vidéki és fővárosi karácsonyi vásárai.
Szuper programötlet advent idején: ünnepi hangulatú városnéző séták
Családi programnak, csapatépítő tréningnek vagy akár ajándéknak is tökéletesek az újonnan divatba kerülő városi tematikus séták, melyek azok számára is biztosan tudnak újdonságokat mutatni, akik egész életüket ezeken a forgalmas utcákon töltötték. Válogass a különböző témakörök közül és ismerd meg városod egy teljesen másik arcát, vagy fedezz fel új helyeket!
Legjobb vidéki éttermek, amikért érdemes átszelni az országot
Bár erősen főváros centrikus hazánk gasztronómiai élete, a vidék is büszkélkedhet igazi gyöngyszemekkel, hiszen egyre több különleges bisztrót és vendéglátóhelyet találunk az országot járva. Elhoztuk most a kedvenceket, melyek közül több díjat is nyert már, de néhány "újoncot" is bemutatunk - szigorúan profi séffel az élükön! A legjobb vidéki éttermekből és bisztrókból mutatunk most be tízet.
Star Chalet névre keresztelt téli mesevilágába várja vendégeit a Hard Rock Hotel Budapest
2022.11.25 | 6 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
2022. november 25-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a Hard Rock Hotel Budapest téli mesevilága, a Star Chalet. A vendégek a kandalló ropogó tüze mellé kuckózva merülhetnek el a gasztronómiai élményekben, miközben lélekmelengető habos forrócsokit vagy a különleges italspecialitások egyikét kortyolgatják.