Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cipősdoboz akció: idén két helyszínnel is csatlakozik a Zsolnay Örökségkezelő NKft.

2022.11.24 | 2 perc

A karácsony közeledtével idén is rászoruló gyermekeknek gyűjtenek adományokat a cipősdoboz akció keretin belül, melyhez a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. idén két helyszínnel is csatlakozik.

 

Időpont: 2022. november 25. és december 18. között

 

Közel egy hónapon át nyílik lehetősége az adakozni vágyóknak, hogy a cipősdoboz akció keretén belül támogathassák a rászoruló gyermekeket Pécsen. A cipősdobozba csomagolt új vagy használt, de jó állapotú játékokat és könyveket az Ókeresztény Mauzóleumban (csütörtök–vasárnap: 10.00–16.45), illetve a Művészetek és Irodalom Házában (hétfő–péntek: 9:00–17:00) van lehetőség leadni. A dobozokba kerülhet ezen felül írószer, higiéniai eszközök és édesség is.  A felajánlott adományok a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével jutnak el a hátrányos helyzetű gyermekekhez.

 

Fontos információk az adományozáshoz:

-Az adományokat cipősdobozba csomagolva lehet leadni, melynek az alja és a teteje külön-külön van becsomagolva színes csomagolópapírral.

-A cipősdobozt zsineggel vagy ragasztószalaggal szükséges rögzíteni.

-A leadóponton kapott kártyán fel kell tüntetni, hogy milyen korú és nemű gyermeknek szánják az ajándékot.

 

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. kollégái bíznak benne, hogy idén még több rászoruló fiatalnak sikerül örömöt okozni.

Cipősdoboz akció: idén két helyszínnel is csatlakozik a Zsolnay Örökségkezelő NKft.Cipősdoboz akció: idén két helyszínnel is csatlakozik a Zsolnay Örökségkezelő NKft.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A bowling az a tökéletes sport, ami mindig összehozza az embereket, akár baráti társaságról, akár csapatépítő tréningről beszélünk. És miért ne élvezhetnénk ezt egy kényelmes hotel falai között? Cikkünkben bemutatunk öt saját bowlingpályával rendelkező szállodát, ahol az esti kikapcsolódás már garantáltan biztosítva lesz.
A budapesti Rumour by Rácz Jenő étterem egyik különlegessége a Chef’s table koncepció, melynek lényege, hogy a vendégek a konyhát körbeülve étkeznek, így kapnak interaktív élményt, hiszen nem csak az ételek elkészítésébe nyernek bepillantást, de a séfekkel is közvetlenebb kapcsolatban kerülhetnek.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
5 izgalmas óriás akvárium és ócenárium Magyarországon, amit látnotok kell
Bár Magyarország a tavak és folyók mellett sajnos nem bővelkedik tengerpartokban és óceánokban, szerencsére nem kell messzire utaznotok, ha kicsit belesnétek a sósvízi élőlények titkos életébe is. Itthon is találhattok ugyanis olyan ócenáriumot és óriás akváriumot, amelyek közelebb hozzák a víz alatti világ lakóit. Szuper program kicsiknek és nagyoknak, ahol rengeteget megtudhattok a tengeri- és édesvízi élőlényekről.
Álomszép japánkertek és cseresznyefa-virágzás Magyarországon
A Kelet varázslatos világa akár Magyarországon is megérintheti az embert, köszönhetően azoknak a titokzatos japánkerteknek, melyekbe elkalauzolunk benneteket. Ha pedig már elindultok, akkor a bámulatos cseresznyefa-virágzást is érdemes megnézni - mutatjuk, hogy hol.
Interaktív kiállítások gyerekeknek
2024.01.24 | 10 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gyermekekkel
Télen sem unatkozhatunk, így irány az ország számos fantasztikus kiállítótere, ahol interaktív játékokon keresztül ismerhetjük meg a tudományos világ megannyi rejtélyét. A gyerekek, ha kedvük tartja, egy rövid időre kipróbálhatjuk magunkat „felnőttként”, vagy tesztelhetik bátorságukat és ügyességüket a természettudományok különös világában.
És te mindig észreveszed a Zsolnay kerámiákat Budapest-szerte?
2024.03.04 | 8 perc | Szuper látnivalók | Titkos úticélok
Járj nyitott szemmel és kémleld a különleges kerámiákat! A Zsolnayra jellemző gazdag színek és lenyűgöző minták számtalan helyszínen bizonyítják, hogy nehéz úgy elsétálni mellettük, hogy ne akadjon meg rajtuk a tekintetünk. Ezúttal 8 fővárosi épületet mutatunk, ahol hosszasan gyönyörködhetsz a zseniális Zsolnay alkotásokban. Fedezd fel te is a kerámiaművészet megkerülhetetlen kincseit!
Baranya vármegye TOP10 látnivalója, hogy semmi se maradjon ki a környéken járva
Pécs, Villány, Mohács – mi a közös bennük? Mindegyik említett város Baranya vármegye határain belül található, így kulturális és természeti értékekben biztosan nem fogunk szűkölködni, ha arrafelé vesszük az irányt. Szőlődűlők, múzeumok és szabadtéri programok hada vár, már csak azt kell eldöntenünk, hogy mivel szeretnénk eltölteni utazásra szánt napjainkat.