Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Íme az összes ünnep és hosszú hétvége 2021-ben

2020.12.15 | 4 perc

Összeszedtük nektek, mikor és milyen hosszú hétvégék és ünnepek lesznek 2021-ben, hogy már jó előre tervezhessetek, akár egy belföldi wellness hétvégét a családdal, barátokkal.

utazas_nyitonak_2.webputazas_nyitonak_2.webp

 

2020 a járvány miatt sokunknál több hosszú hétvégét eredményezett, mint amennyit terveztünk, és sajnos nem úgy, ahogy szerettük volna. Reméljük, a következő évben már visszatérhetünk a normális kerékvágásba.
2021-ben sem lesz túl sok 4 napos hétvége, de ne legyünk elégedetlenek, bőven lesz így is lehetőségünk év közben kifújni magunkat. Érdemes tehát előre tervezgetni és okosan beosztani a rendelkezésre álló szabadságot, mi pedig megpróbálunk segíteni jobban átlátni, mire is számíthattok jövőre.

Ünnepnapok 2021.:

- március 15., hétfő

- húsvét: április 2-4., péntek-hétfő

- május 1., szombat

- pünkösd: május 24., hétfő

- Államalapítás: augusztus 20. péntek

- október 23., szombat

- november 1., hétfő

- karácsony: december 24-26., péntek-vasárnap

- szilveszter: december 31-január 02., péntek-vasárnap

2021-ben csak 1 ledolgozós szombatra kell készülni:

- december 11. szombat: munkanap (a december 24. pénteki napot dolgozzuk le)

Az év első hosszú hétvégéjére csak márciusig kell várnunk, a 3 napos.nemzeti ünnep remek alkalom lehet - ha a járványhelyzet engedi -, hogy újra felkeressünk egy hazai wellness hotelt.
>>Március 15. Wellness Ajánlatok<<

De utána is csak pár hét telik el és már mehetünk is egy kellemes húsvéti wellness hétvégére, akár 3 éjszakára is! >>Húsvéti Wellness Ajánlatok<<

husvet_blog.webphusvet_blog.webp

 

3 napos hosszú hétvégék 2021-ben: Március 15-i szállások  |  Pünkösdi szállások  |  Augusztus 20-i szállások  |  Szállások Mindenszentekkor 

4 napos hosszú hétvége 2021-ben: Húsvéti wellness

 

 

Közös családi élmények

Ha gyerekekkel utaztok, érdemes a családbarát szállások között körülnézni, ebben az időszakban rengeteg programmal, játékkal, gyerekfelügyelettel várják a legkisebbeket és a nagyobbakat is, de a szálláshelyek a szülőkről sem feledkeznek meg. Nézzetek szét a gyerekbarát szálláshelyek között!

 

Iskolaszünet

Ami a 2020/2021-es tanévet illeti, bár eddig elég rendhagyó volt, van még mit várni a hosszú hétvégéken kívül is, hiszen előttünk van még a tavaszi szünet: az utolsó tanítási nap 2021. március 31. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. (szerda). Ahogy mindig, most is izgalmas programokkal várják a családokat országszerte, nektek csak ki kell választani azt a szálláshelyet, ami számotokra a legideálisabb >>Tavaszi szünet ajánlatok<<

A tanév utolsó tanítási napja pedig 2021. június 15., ezután pedig hivatalosan és visszavonhatatlanul beindul a nyár! Érdemes előre megtervezni a közös családi, belföldi nyaralást >>Belföldi nyaralás<<

A cikk írásakor a 2021/22-es tanév rendjéről szóló dátumokat még nem hozta nyilvánosságra a minisztérium. Amikor ez megtörténik, frissítjük a bejegyzést.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A maszkban töltött mindennapok miatt különösen fontos, hogy keressük azokat a helyeket, ahol fellélegezhetünk. Folytatjuk ajánlónkat, most is remek kirándulóhelyeket mutatunk, ezúttal csodaszép barlangokat.
A balatonedericsi Fekete-kastély homályos és rejtélyes múltja miatt egyike a legkülönösebb helyeknek az országban.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Hosszú hétvégék, munkaszüneti napok és ünnepek 2022.
Nemzeti ünnepek, ünnepnapok, munkaszüneti napok, ledolgozós szombatok, hosszú hétvégék - mire számíthatunk 2022-ben? Máris mutatjuk.
Szuper családi programok és szállásajánlatok az őszi szünetre
Bár a suli- és ovikezdés után ez a gyerekek legjobban várt időszaka, valószínűleg minden szülő számára fejtörést okoz, hogy mivel és hol töltse a család az őszi szünetet. Ez a hét tökéletes arra, hogy ismét együtt legyetek, kiránduljatok és utazzatok, ehhez hoztunk néhány ötletet. Szállásajánlónk következik, amiben kifejezetten olyan családbarát szálláshelyeket válogattunk össze nektek, ahol szuper programok várnak rátok az őszi szünetben.
Ide utazz a tavaszi hosszú hétvégéken!
2018.02.22 | 6 perc | Szállások | Hová utazzak? | Események
Mi a hasonlóság a március 15-e, a húsvét és a pünkösd között? Igazad van, ha rögtön rávágod: mind ünnep, amit érdemes jól ki is használni egy olyan helyen, ahol minden perc rólad szól.
Halloween-i szokások a világ körül
2021.10.28 | 9 perc | Események
Bár hazánkban nincsenek olyan mély gyökerei a Halloween-i angolszász szokásoknak, a világ számos pontján komoly tradíciókkal és ünnepi hagyományokkal rendelkezik az év legszellemesebb ünnepe.