Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Íme az összes ünnep és hosszú hétvége 2021-ben

2020.12.15

Összeszedtük nektek, mikor és milyen hosszú hétvégék és ünnepek lesznek 2021-ben, hogy már jó előre tervezhessetek, akár egy belföldi wellness hétvégét a családdal, barátokkal.

utazas_nyitonak_2.webputazas_nyitonak_2.webp

 

2020 a járvány miatt sokunknál több hosszú hétvégét eredményezett, mint amennyit terveztünk, és sajnos nem úgy, ahogy szerettük volna. Reméljük, a következő évben már visszatérhetünk a normális kerékvágásba.
2021-ben sem lesz túl sok 4 napos hétvége, de ne legyünk elégedetlenek, bőven lesz így is lehetőségünk év közben kifújni magunkat. Érdemes tehát előre tervezgetni és okosan beosztani a rendelkezésre álló szabadságot, mi pedig megpróbálunk segíteni jobban átlátni, mire is számíthattok jövőre.

Ünnepnapok 2021.:

- március 15., hétfő

- húsvét: április 2-4., péntek-hétfő

- május 1., szombat

- pünkösd: május 24., hétfő

- Államalapítás: augusztus 20. péntek

- október 23., szombat

- november 1., hétfő

- karácsony: december 24-26., péntek-vasárnap

- szilveszter: december 31-január 02., péntek-vasárnap

2021-ben csak 1 ledolgozós szombatra kell készülni:

- december 11. szombat: munkanap (a december 24. pénteki napot dolgozzuk le)

Az év első hosszú hétvégéjére csak márciusig kell várnunk, a 3 napos.nemzeti ünnep remek alkalom lehet - ha a járványhelyzet engedi -, hogy újra felkeressünk egy hazai wellness hotelt.
>>Március 15. Wellness Ajánlatok<<

De utána is csak pár hét telik el és már mehetünk is egy kellemes húsvéti wellness hétvégére, akár 3 éjszakára is! >>Húsvéti Wellness Ajánlatok<<

husvet_blog.webphusvet_blog.webp

 

3 napos hosszú hétvégék 2021-ben: Március 15-i szállások  |  Pünkösdi szállások  |  Augusztus 20-i szállások  |  Szállások Mindenszentekkor 

4 napos hosszú hétvége 2021-ben: Húsvéti wellness

 

 

Közös családi élmények

Ha gyerekekkel utaztok, érdemes a családbarát szállások között körülnézni, ebben az időszakban rengeteg programmal, játékkal, gyerekfelügyelettel várják a legkisebbeket és a nagyobbakat is, de a szálláshelyek a szülőkről sem feledkeznek meg. Nézzetek szét a gyerekbarát szálláshelyek között!

 

Iskolaszünet

Ami a 2020/2021-es tanévet illeti, bár eddig elég rendhagyó volt, van még mit várni a hosszú hétvégéken kívül is, hiszen előttünk van még a tavaszi szünet: az utolsó tanítási nap 2021. március 31. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. (szerda). Ahogy mindig, most is izgalmas programokkal várják a családokat országszerte, nektek csak ki kell választani azt a szálláshelyet, ami számotokra a legideálisabb >>Tavaszi szünet ajánlatok<<

A tanév utolsó tanítási napja pedig 2021. június 15., ezután pedig hivatalosan és visszavonhatatlanul beindul a nyár! Érdemes előre megtervezni a közös családi, belföldi nyaralást >>Belföldi nyaralás<<

A cikk írásakor a 2021/22-es tanév rendjéről szóló dátumokat még nem hozta nyilvánosságra a minisztérium. Amikor ez megtörténik, frissítjük a bejegyzést.