Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Utazási tippek és szállásajánlatok húsvétra és a tavaszi szünetre

Az idei húsvét lezárja a márciust és elkezdni az áprilist: a négynapos hosszú hétvége alatt még emlékezetesebbé tehetjük az ünnepet, ha valamelyik hazai wellnesshotelben foglalunk szállást. Olyan vidéki szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a pihenésről, és a gyerekek számára is változatos programokkal készülnek.

Fantasztikus akciós húsvéti szállásajánlatok>>

 

Wellness Hotel Szindbád (Balatonszemes)

Budapesttől 130 kilométerre, gyönyörű ősfákkal övezve fogadja pihenni vágyó vendégeit a balatonszemesi Wellness Hotel Szinbád. A paradicsomi környezetet a szálloda komfortos szobái és wellnessrészege koronázza meg, ahol élménymedencék, jakuzzik, sókabin és szaunák teszik még tökéletesebbé az élményt. Ha úgy döntünk, hogy a húsvéti ünnepeket a Balaton partján töltenénk, akkor borkóstolók, táncház és locsolóbál garantálja majd a jó hangulatot március 28-a és április 2-a között. Tovább a Wellness Hotel Szindbád húsvéti ajánlatához>>

10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Wellness Hotel Szindbád (Balatonszemes)10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Wellness Hotel Szindbád (Balatonszemes)

 

 

Hotel Magistern Konferencia & Wellness*** (Siófok)

Március 28-a és április 1-je között fergeteges bulihangulatba csöppenhetünk, ha úgy döntünk, hogy ezeket a kiemelt napokat a Hotel Magisternben töltjük, mely Siófok egyik legszebb részén épült meg. Szombat délutántól megkezdődik a készülődés a gyermekek számára, aminek csak az este 9-ig tartó tini disco fog véget vetni, ezután pedig a felnőtteké lesz a terep, hiszen a kicsik zsivaját a neccparty dübörgő zenéje váltja fel.  Tovább a Hotel Magistern húsvéti ajánlatához>>

10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Hotel Magistern Konferencia & Wellness*** (Siófok)10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Hotel Magistern Konferencia & Wellness*** (Siófok)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
5 izgalmas tavaszi célpont városnézéshez
Mindenkinek mást jelent a pihenés; valaki a vízparton tudja elképzelni szabadnapjait, és van, aki inkább az aktív kikapcsolódást részesíti előnyben. Mostani cikkünkben inkább az utóbbi célcsoportnak kedvezünk, és 5 olyan helyet gyűjtöttünk össze, ahol számos látnivaló és izgalmas programlehetőség segít feltöltődni a hétköznapokat követően.

 

 

Puchner Kastélyszálló**** (Bikal)

Kipróbálnátok milyen lehetett egy középkori városban lakni? A Pucher Kastélyszállóban hétféle szállástípus közül választhatunk, mely már önmagában is kiemelkedő. Varázslatos világukat nemrég egy új fürdővel is bővítették, amely kizárólag a gyerekek mókázását szolgálja; a Lurkó Mesefürdő gyermekmedencékkel, csúszdákkal és belső pihenővel bűvöli el a piciket, míg Uni Világában labdatenger, kincskeresés és kreatív foglalkozások színesítik a családok idei húsvétját. Tovább a Puchner Kastélyszálló húsvéti ajánlatához>>

10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Puchner Kastélyszálló**** (Bikal)10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Puchner Kastélyszálló**** (Bikal)

 

 

Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

Hajdúszoboszló az egyik nagy kedvenc a magyarok körében, ha wellnessvárosokról beszélünk, így nem meglepő, hogy az ünnepek alatt is rengetegen keresik fel a gyógy- és termálvizeiről nevezetes települést. A Hotel Silver spa-egységének szaunái, sókamrája és medencéi természetesen húsvét alatt is szabadon látogathatóak – ebben az időszakban meghosszabbított nyitvatartással –, aki pedig ennél is többre vágyik, annak esténként irány a táncparkett, hiszen vacsora után a Silver Cool Band zenéi repítenek vissza a 70-és és 80-as évekbe. Tovább a Hotel Silver húsvéti ajánlatához>>

10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

 

 

Thermal Hotel Balance**** (Lenti)

A Lentiben található Thermal Fürdő mellett épült komplexumban arra törekednek a 2016-os megnyitás óta, hogy náluk kivétel nélkül mindenki el tudja engedni magát a mindennapok nyüzsgését követően. Az idősebb generáció számára egészségmegőrző kezelések, míg az aktív időtöltés szerelmeseinek korlátlan kulturális és kirándulási lehetőség nyújt majd maradandó emléket a Thermal Hotel Balance-ban. Húsvéti kínálatukban a kicsikről sem feledkeztek meg: animációs feladatok, az Óriások birodalmának játékai és kézműves vásárok teszik feledhetetlenné az ünnepet. Tovább a Balance Hotel húsvéti ajánlatához>>

10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Thermal Hotel Balance**** (Lenti)10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Thermal Hotel Balance**** (Lenti)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Hazánk bájos vízesései, ahol a lélek is megtisztul
Erdők rejtekében bújnak meg Magyarország csodás vízesései, melyek minden kirándulást bearanyoznak, és különleges hangulatot kölcsönöznek a túrázásoknak. Kezdjétek az új évet egy szuper barangolással a természetben, és fedezzétek fel hazánk vízeséseit, ahol úgy érzitek majd, hogy még a lelketek is megtisztul.

 

 

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel**** (Balatonszárszó)

A hosszú hétvégék tökéletes alkalmak arra, hogy összegyűljön a család apraja-nagyja, azonban nehéz olyan helyet találni, ahol mindenki megtalálja a saját számítását. A Balatonszárszón található Két Korona Wellness Hotel úgy állította össze ünnepi programját, hogy senkinek se kelljen kompromisszumot kötnie, így az animációs szakkörökkel kezdve a spa-élményeken át a zenés estélyekig mindent kipróbálhatunk március utolsó és április első napjaiban. Tovább a Két Korona Wellness Hotel húsvéti ajánlatához>>

10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Két Korona Konferencia és Wellness Hotel**** (Balatonszárszó)10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Két Korona Konferencia és Wellness Hotel**** (Balatonszárszó)

 

 

Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

Ha a teljes famíliával vágnánk neki a húsvéti utazásnak, a tiszafüredi Balneum Hotel igazi családbarát helyként minden igényünket kielégíti. Gyermekre fókuszáló szolgáltatásaikkal az otthon kényelmét hozzák el lakosztályaikba, míg Mókaland játszóházuk a legkisebbek kedvencévé válik majd. Az ünnep alatt sem lesz ez másképpen, hiszen Tisza-parti sütögetés, animációs programok, nyuszisimogatás, zenés vacsorák, vasárnap reggel pedig elmaradhatatlan népi locsolkodás áll a Balneum programfüzetében. Tovább a Tisza Balneum Hotel húsvéti ajánlatához>>

10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)10 wellnesshotel a húsvéti ünnepekre - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Erdők rejtekében bújnak meg Magyarország csodás vízesései, melyek minden kirándulást bearanyoznak, és különleges hangulatot kölcsönöznek a túrázásoknak. Kezdjétek az új évet egy szuper barangolással a természetben, és fedezzétek fel hazánk vízeséseit, ahol úgy érzitek majd, hogy még a lelketek is megtisztul.
Vasárnap bezárt az elmúlt négy év leglátogatottabb kiállítása, a Hiány és emlékezet – Breuer Marcell emlékkiállítás a Zsolnay Negyed m21 Galériájában, amely először adott átfogó képet a Pécsen született, világhírűvé vált designer és építész életművéről. Ám a kiállításkedvelők továbbra sem fognak unatkozni, mutatjuk a 2024-es kiállítási programot!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.