Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Indul az 52. Kékszalag Nagydíj - A vitorlázás ünnepe

2020.07.22 | 1 perc

3 napra ismét azé a több száz hajósé a főszerepe a Balatonon, amik az idei Kékszalag Nagydíjon mérik össze tudásukat. A verseny a Balaton és a vitorlázás egyik legnagyobb ünnepe, ennek megfelelően nagy érdeklődés övezi.

Idén a járvány miatt csak későbbi időpontban tartják meg ezt az 1934-ben útjára indított versengést.

Ha szeretnéd a helyszínen élvezni a verseny izgalmait, akkor a hétvégén a Balatonon a helyed!
Ha ehhez szállásra is szükséged lenne, mutatjuk a legjobb helyeket:

BALATONI SZÁLLÁSOK ITT

52. Kékszalag - Raiffeisen Nagydíj 2020.52. Kékszalag - Raiffeisen Nagydíj 2020.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Balatoni Szövetség minden évben meghirdeti a Kék Hullám Zászló strandminősítési versenyt, amely során egytől ötig értékelték a magyar tenger strandjait. Íme a lista.
Az egykori Hotel Balatonból született újjá Zalaegerszeg városközpontjában, a zalai dombság szívében található Willis Hotel****. Konferenciaközponttal, étteremmel és 1000 nm-es wellnessrészleggel várják a vendégeket.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Balatonfüredi bakancslista 8 bámulatos látnivalóval
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!
A 20 legjobb szálláshely a Balaton északi partján
2022.08.15 | 13 perc | Szállások | Utazási tippek
Fantasztikus szálláshelyek várják a Balaton és az északi part szerelmeseit. Míg valaki számára a kilátás vagy a wellness szolgáltatások, addig másnak az aktív kikapcsolódási lehetőségek élveznek prioritást. Összeállításunkban változatos szálláshelyeket hoztunk nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.