Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Programajánló - RepTár Szolnoki Repülőmúzeum 2023.

2023. március 1-től ismét nyitott kapukkal várja a látogatókat a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum. Az olyan élmények mellett, mint a 4D mozi, MiG-29 szimulátor vagy a katonai akadálypálya, további programokkal is várnak: júliusban Kiefer Sutherland ad koncertet, de lesz szimulátor bajnokság, drone day, RepTár Piknik, és még a Csillagok Háborúja filmek rajongóira is gondoltak.

Szállások Szolnokon és környékén>>

 

Felszállásra felkészülni: 2023-ban is feledhetetlen programokkal vár a RepTár!

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum2023. március 1-jén újból kinyitja a kapuit a családok, baráti társaságok, kirándulók és a repülés szerelmesei örömére. A látogatók újból átélhetik a repülés adta szabadságot a múzeumi élményelemek segítségével: Jak-52 és MiG-21 Pilótapont, 4D Mozi, MiG-29 szimulátor, 3D karika, katonai akadálypálya különleges élményt nyújtanak. A látogatók egész napos élményét a RepTár Bisztró és a RepTár ajándékbolt egészíti ki.

A RepTár nyitvatartása 2023. március 1-jétől: keddtől – vasárnapig: 10:00 - 18:00

 

 

2023. július 08. – Kiefer Sutherland koncert a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

Kiefer Sutherland először ad koncertet Magyarországon. Szolnokon, a RepTár udvarán lép fel Sutherland, akit számos mozifilmben és sorozatban láthatunk viszont. A country rock, blues stílusú zeneszámait egy különleges helyszínen, a repülők árnyékában énekli el.

Jegyvásárlás:

- a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum recepcióján

- a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum webshopjában

- online jegyvásárlás a Funcode oldalán

Jegyár: 11.990 Ft

 

Programajánló a RepTár Szolnoki RepülőmúzeumbanProgramajánló a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

 

 

2023. május 27. – Szimulátor Bajnokság

Harmadik alkalommal, május 27-én rendezi meg a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum az egyetlen e-sport rendezvényét, a MiG-29 Szimulátor Bajnokságot.

A III. RepTár MiG-29 Szimulátor Bajnokság a nézők számára is különleges élmény, hiszen profi szakkommentátor közvetíti a versenyeket, valamint a Hangár földszintjén óriás LED falon közvetítve minden látogató nyomon követheti a légiharcokat. A verseny ideje alatt az érdeklődőket különböző játékok várják a Gamer Zónában.

A résztvevők előzetes regisztráció során kerülnek a mezőnybe, majd a helyszíni sorsolás után alakulnak ki a párharcok résztvevői. Nevezéssel kapcsolatban kövesd a RepTár Facebook oldalát.

 

2023. augusztus 05. - Drone Day

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a RepTár Drone Day, a nap, ami csak a drónokról, a repülésről és az innovációról szól.

Egész napos programmal várja a látogatókat a III. RepTár Drone Day. A múzeum élményelemein kívül számos érdekes bemutatókkal készülnek a kiállítók. Drónra szerelt kamerán keresztül különleges szemszögből csodálható meg a RepTár a Drone Eye program keretein belül, amit profi szakkommentátor közvetít. A látogatók közelről is megismerkedhetnek a videós, rendőrségi, katonai és mezőgazdasági drónokkal.

Programajánló a RepTár Szolnoki RepülőmúzeumbanProgramajánló a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

 

2023. szeptember 02. – RepTár Piknik

A RepTár 7. születésnapja alkalmából megannyi élmény várja az érdeklődőket. A meglévő élményelemek mellett (4D mozi, MiG-29 szimulátor, a Jak-52 és MiG-21 Pilótapont, 3D karika, Csúszópálya, RepTár Go) számos különleges program várja a látogatókat.

 

2023. december 29. – Star Fans Day

2023-ban ismét megrendezésre kerül a Csillagok Háborúja film rajongóinak kedvenc napja a RepTárban!

Beöltözött filmszereplők, cosplay előadások és workshopok, LEGO kiállítás és játszóház, galaktikus kvíz és gamer zóna, Star Wars és Star Trek kiállítók várja az érdeklődöket, ahol a film megelevenedik.

 

Nyitókép: reptar.hu

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Remetelakot, erődítményt vagy Árpád-kori műemléket is találunk Magyarország legkülönlegesebb templomai között. Cikkünkben összegyűjtöttük 10 olyan csodaszép épületet, amiket mindenképpen érdemes megnézni!
Múltról regélő műemlékek, gazdag kulturális kincsek, ízletes borok és különleges legendák szövik át Eger barokk belvárosának szinte minden pontját. A rengeteg izgalmas látnivaló mellett azonban szuper programok is rejtőznek a történelmi településen. Szálljatok be az időgépbe és keressétek fel a város alatti pincerendszert egy izgalmas utazás kedvéért, vagy csöppenjetek bele a Jóbarátok sorozat híres kávézójának mindennapjaiba!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
„Csillagfényes” barlangfürdőzéstől a csendes wellnessig ‒ 5 mesés fürdő a téli hideg ellen
Úszkáljatok a mészkősziklák ölelésében, lazítsatok a forró rönkszaunában vagy nevezzetek be egy izgalmas csúszdázásra, esetleg vadvízi kalandra! Gyertek velünk a vadregényes Észak-Magyarország, az igézően szép Alföld és a változatos Nyugat-Dunántúl mesébe illő fürdőhelyeire – nem bánjátok meg!
150 ezredik látogatóját fogadta a felújított Nádasdy-kastély
A 2021 augusztusában újranyitott Nádasdy-kastély 150 000 látogatót csábított 1,5 év alatt. A Tudor stílusban épült műemlék és a 29 hektáron elterülő park rendkívül népszerű új, önálló turisztikai célponttá vált.
TOP 5 úti cél tavaszi kiruccanáshoz, ha biztosra szeretnél menni!
Nem kell ahhoz átlépnünk az országhatárt, hogy különleges helyekre leljünk; az ország számos városa rejt olyan népszerű és kevésbé ismert látnivalókat, melyek egy egész hétvégére elegendő időtöltést biztosítanak. Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 olyan hazai várost, amivel nem tudunk mellélőni egy rövid tavaszi kiruccanás során!
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Négyszeres Guiness Recorder a dinnyési Várpark és Skanzen - beszélgetés Alekszi Zoltánnal
Különleges élményben lehet részük azoknak, akik ellátogatnak Dinnyésre a Várparkba. A 2 hektáron 46 makettvár fogadja a történelem iránt érdeklődőket, de azok számára is érdekes lehet a kiállítás megtekintése, akik fogékonyak a szenzációkra: a Várpark immár negyedik alkalommal vált Guiness Recorderré. Alekszi Zoltánnal, a dinnyési Várpark és Skanzen megálmodójával és tulajdonosával beszélgettünk.