Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Programajánló - RepTár Szolnoki Repülőmúzeum 2023.

2023. március 1-től ismét nyitott kapukkal várja a látogatókat a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum. Az olyan élmények mellett, mint a 4D mozi, MiG-29 szimulátor vagy a katonai akadálypálya, további programokkal is várnak: júliusban Kiefer Sutherland ad koncertet, de lesz szimulátor bajnokság, drone day, RepTár Piknik, és még a Csillagok Háborúja filmek rajongóira is gondoltak.

Szállások Szolnokon és környékén>>

 

Felszállásra felkészülni: 2023-ban is feledhetetlen programokkal vár a RepTár!

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum2023. március 1-jén újból kinyitja a kapuit a családok, baráti társaságok, kirándulók és a repülés szerelmesei örömére. A látogatók újból átélhetik a repülés adta szabadságot a múzeumi élményelemek segítségével: Jak-52 és MiG-21 Pilótapont, 4D Mozi, MiG-29 szimulátor, 3D karika, katonai akadálypálya különleges élményt nyújtanak. A látogatók egész napos élményét a RepTár Bisztró és a RepTár ajándékbolt egészíti ki.

A RepTár nyitvatartása 2023. március 1-jétől: keddtől – vasárnapig: 10:00 - 18:00

 

 

2023. július 08. – Kiefer Sutherland koncert a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

Kiefer Sutherland először ad koncertet Magyarországon. Szolnokon, a RepTár udvarán lép fel Sutherland, akit számos mozifilmben és sorozatban láthatunk viszont. A country rock, blues stílusú zeneszámait egy különleges helyszínen, a repülők árnyékában énekli el.

Jegyvásárlás:

- a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum recepcióján

- a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum webshopjában

- online jegyvásárlás a Funcode oldalán

Jegyár: 11.990 Ft

 

Programajánló a RepTár Szolnoki RepülőmúzeumbanProgramajánló a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

 

 

2023. május 27. – Szimulátor Bajnokság

Harmadik alkalommal, május 27-én rendezi meg a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum az egyetlen e-sport rendezvényét, a MiG-29 Szimulátor Bajnokságot.

A III. RepTár MiG-29 Szimulátor Bajnokság a nézők számára is különleges élmény, hiszen profi szakkommentátor közvetíti a versenyeket, valamint a Hangár földszintjén óriás LED falon közvetítve minden látogató nyomon követheti a légiharcokat. A verseny ideje alatt az érdeklődőket különböző játékok várják a Gamer Zónában.

A résztvevők előzetes regisztráció során kerülnek a mezőnybe, majd a helyszíni sorsolás után alakulnak ki a párharcok résztvevői. Nevezéssel kapcsolatban kövesd a RepTár Facebook oldalát.

 

2023. augusztus 05. - Drone Day

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a RepTár Drone Day, a nap, ami csak a drónokról, a repülésről és az innovációról szól.

Egész napos programmal várja a látogatókat a III. RepTár Drone Day. A múzeum élményelemein kívül számos érdekes bemutatókkal készülnek a kiállítók. Drónra szerelt kamerán keresztül különleges szemszögből csodálható meg a RepTár a Drone Eye program keretein belül, amit profi szakkommentátor közvetít. A látogatók közelről is megismerkedhetnek a videós, rendőrségi, katonai és mezőgazdasági drónokkal.

Programajánló a RepTár Szolnoki RepülőmúzeumbanProgramajánló a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

 

2023. szeptember 02. – RepTár Piknik

A RepTár 7. születésnapja alkalmából megannyi élmény várja az érdeklődőket. A meglévő élményelemek mellett (4D mozi, MiG-29 szimulátor, a Jak-52 és MiG-21 Pilótapont, 3D karika, Csúszópálya, RepTár Go) számos különleges program várja a látogatókat.

 

2023. december 29. – Star Fans Day

2023-ban ismét megrendezésre kerül a Csillagok Háborúja film rajongóinak kedvenc napja a RepTárban!

Beöltözött filmszereplők, cosplay előadások és workshopok, LEGO kiállítás és játszóház, galaktikus kvíz és gamer zóna, Star Wars és Star Trek kiállítók várja az érdeklődöket, ahol a film megelevenedik.

 

Nyitókép: reptar.hu

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Remetelakot, erődítményt vagy Árpád-kori műemléket is találunk Magyarország legkülönlegesebb templomai között. Cikkünkben összegyűjtöttük 10 olyan csodaszép épületet, amiket mindenképpen érdemes megnézni!
Múltról regélő műemlékek, gazdag kulturális kincsek, ízletes borok és különleges legendák szövik át Eger barokk belvárosának szinte minden pontját. A rengeteg izgalmas látnivaló mellett azonban szuper programok is rejtőznek a történelmi településen. Szálljatok be az időgépbe és keressétek fel a város alatti pincerendszert egy izgalmas utazás kedvéért, vagy csöppenjetek bele a Jóbarátok sorozat híres kávézójának mindennapjaiba!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!