Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Programajánló: Szabadnapos Szaunamesterek hétvége, Szent Orbán Erdei Wellness Hotel, Kóspallag

2021.10.05 | 3 perc

Igazán különleges programra invitáljuk a szaunázás szerelmeseit, a szauna fanatikusokat, de azokat is, akik egyszerűen csak szeretik. Ha magatokra ismertek, írjátok be a naptárba a dátumot: november 26-28., és irány a Börzsönyben található Szent Orbán Erdei Wellness Hotel!

Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal, elindul a Szabadnapos Szaunamester rendezvény, ami a hosszú távú tervek szerint minden év novemberének utolsó hétvégéjén kerül majd megrendezésre.

A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel**** 50 fős Erdei Tölgy szaunájában igazán izgalmas, és változatos szauna felöntések várhatóak az ország több pontjáról érkező szaunamesterektől.

 

November 26. – péntek (0. nap)

Szaunamesterek: Gál Gábor, Molnár István, Pusztai Julianna
Időpontok: 17.00, 17:45, 21:00, 21:45

November 27. – szombat, a rendezvény fő eseményei

A rendezvényre regisztráló szaunamesterek programjai, és meghívott vendég szaunamesterek gála programjai, részletes időbeosztás a jelentkező szaunamesterek számának függvényében a későbbiekben kerül publikálásra.

Gála felöntések: 14:00 és 23:00 -kor a debreceni Aquaticumból érkező meghívott vendég szaunamesterektől, Végh Tímeától és Végh Sándortól.

November 28. – Vasárnap

Szaunamesterek: Gál Gábor, Molnár István, és Pusztai Julianna
Időpontok: 10.00, 11.00, 12:00, 14.00, 15.00, 16.00

Jegyárak
Szállóvendégek részére:
- csak péntek: 4.000 Ft/fő
- csak szombat: 9.000 Ft/fő
- csak vasárnap: 5.000 Ft/fő

Szállásajánlatok a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben>>

 

Külsős vendég részére:
„Dőzsölős jegy” , amelyből 9.000 Ft/fő a szálloda éttermében lefogyasztható:
- csak péntek: 13.000, Ft/fő
- csak szombat: 18.000, Ft/fő
- csak vasárnap: 14.000, Ft/fő

Jó hír, hogy amennyiben plusz programra is beülnétek, megtehetitek! A helyszínen, szabad helyek függvényében lehetőség van jegyet váltani 1.000 Ft/fő/alkalom áron.


Kellemes szaunázást kívánunk!

Az esetleges programváltozás jogát a szálloda fenntartja!

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Végérvényesen véget ért a nyár, az ősz beköszöntével elérkezett a wellness hotelek ideje. A szülők kikapcsolódásra vágynak, azonban ha gyerekkel utazunk, érdemes olyan helyre látogatni, ahol az ő szórakozásuk is biztosított. Számos szálloda közül válogathatunk az országban, melyek olyan beltéri élményfürdővel rendelkeznek, ahol a legkisebbek is jól érzik magukat, most ezekből gyűjtöttünk össze párat, és higgyétek el, ezekben az élményfürdőkben ősszel sem áll meg az élet!
Bár a suli- és ovikezdés után ez a gyerekek legjobban várt időszaka, valószínűleg minden szülő számára fejtörést okoz, hogy mivel és hol töltse a család az őszi szünetet. Ez a hét tökéletes arra, hogy ismét együtt legyetek, kiránduljatok és utazzatok, ehhez hoztunk néhány ötletet. Szállásajánlónk következik, amiben kifejezetten olyan családbarát szálláshelyeket válogattunk össze nektek, ahol szuper programok várnak rátok az őszi szünetben.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.