Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 szállás tipp - gyerekbarát wellness szállodák élményfürdővel, ősszel is

Végérvényesen véget ért a nyár, az ősz beköszöntével elérkezett a wellness hotelek ideje. A szülők kikapcsolódásra vágynak, azonban ha gyerekkel utazunk, érdemes olyan helyre látogatni, ahol az ő szórakozásuk is biztosított. Számos szálloda közül válogathatunk az országban, melyek olyan beltéri élményfürdővel rendelkeznek, ahol a legkisebbek is jól érzik magukat, most ezekből gyűjtöttünk össze párat, és higgyétek el, ezekben az élményfürdőkben ősszel sem áll meg az élet!

 

Aquaword Resort****, Budapest

A Budapest IV. kerületében található Aquaworld Resort hotel és élményfürdő egész évben várja a szórakozni vágyókat fedett medence és csúszdaparkjával, így télen sem kell lemondanunk a vízi kikapcsolódás lehetőségéről. A 4000 négyzetméternyi területen 15 beltéri medencét és 11, összesen egy kilométer hosszú csúszdát alakítottak ki, melyek az egyedülálló kupola szerkezetű belső tér alatt körkörösen helyezkednek el. A merészebbeknek az ötödik emeletről induló Kamikazét ajánljuk, de a legkisebbeknek sem kell lemondaniuk a csúszás élményéről; a Dzsungel, a Polip vagy a Kígyó fantázianévre keresztelt csúszdákat a gyermekmedencéknél helyezték el, kimondottan rájuk gondolva. További részletek és ajánlatok>>

Aquaword Resort****, BudapestAquaword Resort****, Budapest

 

Gotthard Therm Hotel & Conference****, Szentgotthárd

Mediterrán hangulat fogad minket a szentgotthárdiGotthard Therm Hotel élményfürdőjében, ahol a kül- és beltéri medencék mellett három csúszda kanyarog a fürdő területén, míg az egyedi hangulatot egész évben trópusi növények biztosítják a park fedett kupolája alatt. A St. Gotthard Spa&Wellness fürdő külső élménymedencéje, valamint a két pihenőszigetet magába foglaló 95 méteres Őrültfolyócsúszda a téli időszakban nem működik, azonban ha sietünk az őszi hónapokban még kipróbálhatjuk ezt az extrém kalandot. További részletek és ajánlatok>>

Gotthard Therm Hotel & Conference****, SzentgotthárdGotthard Therm Hotel & Conference****, Szentgotthárd



Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****, Zalakaros

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort&Spa hotel közvetlen összeköttetésben áll a Zalakarosi Fürdővel, mely az ország egyik legnagyobb élményparkja. A fürdő szolgáltatásait egész évben élvezhetjük kültéri fűtött medencéinek köszönhetően, így a szórakozást a rossz időjárás sem gátolhatja meg, a parkban az egész család számára biztosított a felhőtlen kikapcsolódás. Az óvodás és kisiskolás korosztály kedvencei a sárga cső- és lila hullámcsúszdák, mivel az érkező medence vízmélysége az úszni nem tudó kicsiknek is biztonságos. A nagyobbak számára kialakított félig nyitott, félig zárt Anakonda csúszda a gyermekvilág emeletéről indul, ahol a csúszás sebességét stopperrel mérik, így akár versenyezni is lehet. További részletek és ajánlatok>>

 Park Inn Zalakaros Resort & Spa****, ZalakarosPark Inn Zalakaros Resort & Spa****, Zalakaros


Mjus World Resort & Thermal Park****sup, Körmend

A Körmenden található Mjus World Resort&Thermal Park hotel thermal parkja fűtött medencéivel egész évben kiváló pihenési és szórakozási lehetőséget nyújt. Különleges barlangos medencéje hatalmas üvegfalával izgalmas atmoszférát kölcsönöz a helynek, ahol az adrenalinra vágyók is próbára tehetik magukat a szálló két beltéri csúszdájával. Az óriás csúszda csak gumimatraccal használható, míg a kis csúszdáról, mely keskenyebb, de ugyanolyan hosszú, háton fekve landolhatunk a 32-34 fokos meleg vízbe. További részletek és ajánlatok>>

Mjus World Resort & Thermal Park****, KörmendMjus World Resort & Thermal Park****, Körmend



Kolping Hotel Spa & Family Resort****, Alsópáhok

Jó hírünk van azoknak, akik kimondottan családbarát hotelt keresnek az őszi szünet eltöltésére, ugyanis az Alsópáhokon található Kolping Hotel đpa & Family Resort egy igazi gyerekparadicsom. Fedett élményfürdőjükben valódi színes mesevilágot álmodtak meg: vidám teknős, delfin vagy vizet köpő kígyó társaságában csúszkálhatnak a kicsik, míg a bátrabbak egy óriáskígyó formájú csúszdáról csobbanhatnak a medence vízébe. A szórakozás garantált, nem véletlenül nyerte el a hotel 2021-ben ötödik alkalommal is az ’Év családbarát szállodája’ címet. További részletek és ajánlatok>>

Kolping Hotel Spa & Family Resort****, AlsópáhokKolping Hotel Spa & Family Resort****, Alsópáhok

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Nem véletlen nevezik Tokajt a „Kincsek városának”. A messzi földön híres borokon túl ugyanis a környéken számos különleges élmény várja, hogy felfedezd a Megyer-hegyi Tengerszemtől, az extrém meglepetéseket tartogató Zemplén Kalandparkig! Tarts velünk, most megsúgjuk Tokaj titkait!
Bár a suli- és ovikezdés után ez a gyerekek legjobban várt időszaka, valószínűleg minden szülő számára fejtörést okoz, hogy mivel és hol töltse a család az őszi szünetet. Ez a hét tökéletes arra, hogy ismét együtt legyetek, kiránduljatok és utazzatok, ehhez hoztunk néhány ötletet. Szállásajánlónk következik, amiben kifejezetten olyan családbarát szálláshelyeket válogattunk össze nektek, ahol szuper programok várnak rátok az őszi szünetben.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.