Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Street food fesztivál a Balatonon

2021.06.28 | 3 perc

Újra lesz Food Truck Show! Több helyszínen várják a finom ételek és italok után sóvárgókat. Idén a rendezvény 50 kocsival leköltözött a Balatonra, és további 90+ járművel lesznek megtalálhatóak néhány fesztiválonyon is.

Június első napjaiban újra elstartolt az ország mozgó étterme, és bár már több helyszínen megfordultak, még korán sincs vége a rendezvénynek: 50 street food büfékocsi költözött le ugyanis a balatoni strandokra, és még több mint 90 érkezik a nyári fesztiválokra is.

Nem csak a balatoni strandokon, de a fesztiválokon is ott lesznek a food truck-ok.Nem csak a balatoni strandokon, de a fesztiválokon is ott lesznek a food truck-ok.

 

Igazi gasztro-mennyország

Aki szeret enni és inni, annak az esemény maga a kánaán! A mozgó vendéglátó járműveken ugyanis egyszerre mutatnak be kiváló ételeket és finom italokat. A szervezők 200 ezer vendéget várnak.
A fesztivál nem mellesleg 6 éve műanyagmentes, az étkészlet fából, a csomagolás kartonból, a poharak lebomló PLA-ból készülnek, amelyeket szelektíven gyűjtenek és szállítanak el.

 

TIPP: az igazán különleges gasztronómiai élményeken túl a rendezvényt különféle gyerekprogramok is kísérik, így tökéletes program lehet családoknak is!

 

Helyszínek és időpontok:

Keszthely Feszt (július 2-4.), Food Truck Show Balatonfüreden (július 9-11.), Tihany Placc (július 21-25.) Paloznaki Jazz Piknik (július 29-31.), Food Truck Show Keszthely (augusztus 13-15.), Veszprémi Utcazene Fesztivál és Food Truck Show (augusztus 25-28.).
Foglalj szállást is az eseményre>>

De nem csak a Balatonon lesz lehetőségeket velük találkozni: Food Truck Show Mosonmagyaróvár (július 16-18.).
Szállásajánlataink Mosonmagyaróváron>>


Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a járványhelyzet ellenére sem tétlenkednek. Az elmúlt időszakban 290 négyzetméterrel bővítették a csendes wellnessrészleget, többek között 40 fős szaunával és hatalmas sófallal.
Hazánk különleges titkokat őriz, melyeket sokszor még a turisták sem ismernek. Ezúttal az ország leghosszabb lépcsősorairól rántjuk le a leplet.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
Egy falat Ázsia – 10 sushi étterem Budapesten
2024.03.08 | 8 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
A tradicionális sushi elkészítése valódi művészet, melyet csak hosszú évek kitartó munkájával sajátíthatunk el igazán. Természetesen ez azért ne szegje senki kedvét, nyugodtan próbálkozhatunk vele otthon is, de ha most mégis a profikra bíznátok magatok, akkor ajánlunk 10 olyan sushi éttermet a fővárosban, ahol igazi mesterművekkel találkozhattok a tányérjaitokon.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!
A legklasszabb leves lelőhelyek - 5 budapesti levesező
2023.05.10 | 5 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
Nem csak hideg időben eshet jól egy finom leves és szerencsénkre Budapesten az elmúlt 10 évben egyre nagyobb kultúrája alakult ki azoknak a vendéglátóhelyeknek, ahonnan akár el is vihetünk magunkkal egy pohárnyi folyékony finomságot. Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 olyan levesezőt, ahol a tradicionális változatoktól kezdve a különlegességekig mindent megtalálunk!