Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Street food fesztivál a Balatonon

2021.06.28 | 3 perc

Újra lesz Food Truck Show! Több helyszínen várják a finom ételek és italok után sóvárgókat. Idén a rendezvény 50 kocsival leköltözött a Balatonra, és további 90+ járművel lesznek megtalálhatóak néhány fesztiválonyon is.

Június első napjaiban újra elstartolt az ország mozgó étterme, és bár már több helyszínen megfordultak, még korán sincs vége a rendezvénynek: 50 street food büfékocsi költözött le ugyanis a balatoni strandokra, és még több mint 90 érkezik a nyári fesztiválokra is.

Nem csak a balatoni strandokon, de a fesztiválokon is ott lesznek a food truck-ok.Nem csak a balatoni strandokon, de a fesztiválokon is ott lesznek a food truck-ok.

 

Igazi gasztro-mennyország

Aki szeret enni és inni, annak az esemény maga a kánaán! A mozgó vendéglátó járműveken ugyanis egyszerre mutatnak be kiváló ételeket és finom italokat. A szervezők 200 ezer vendéget várnak.
A fesztivál nem mellesleg 6 éve műanyagmentes, az étkészlet fából, a csomagolás kartonból, a poharak lebomló PLA-ból készülnek, amelyeket szelektíven gyűjtenek és szállítanak el.

 

TIPP: az igazán különleges gasztronómiai élményeken túl a rendezvényt különféle gyerekprogramok is kísérik, így tökéletes program lehet családoknak is!

 

Helyszínek és időpontok:

Keszthely Feszt (július 2-4.), Food Truck Show Balatonfüreden (július 9-11.), Tihany Placc (július 21-25.) Paloznaki Jazz Piknik (július 29-31.), Food Truck Show Keszthely (augusztus 13-15.), Veszprémi Utcazene Fesztivál és Food Truck Show (augusztus 25-28.).
Foglalj szállást is az eseményre>>

De nem csak a Balatonon lesz lehetőségeket velük találkozni: Food Truck Show Mosonmagyaróvár (július 16-18.).
Szállásajánlataink Mosonmagyaróváron>>


Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Nemzeti ünnepek, ünnepnapok, munkaszüneti napok, ledolgozós szombatok, hosszú hétvégék - mire számíthatunk 2022-ben? Máris mutatjuk.
Hazánk különleges titkokat őriz, melyeket sokszor még a turisták sem ismernek. Ezúttal az ország leghosszabb lépcsősorairól rántjuk le a leplet.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Napraforgó nyerte el a Magyarország tortája címet 2021-ben
2021.08.04 | 4 perc | Ha szereted a hasad..
2021-ben a Napraforgó lett az ország tortája, de díjaztak a Magyarország Cukormentes Tortája kategóriában is. Idén 15. alkalommal rendezték meg a versenyt.
A legjobb borok, gyönyörű környezet – mi kell még?
Ha egy hosszú hétvége kedvenc része számotokra is az, amikor a helyi pincészeteket látogatjátok végig, akkor jó helyen jársz. Mutatunk 7 helyet, ahol a borkóstolók mellett a szálláshely vendégszeretetét is élvezhetitek.
Óriáskerekek a Balaton körül
2 részes cikksorozatunkban bemutatjunk Nektek a hazánkban fellelhető óriáskerekek helyeit. Elsőként vessetek egy pillantást a Balaton partján fekvő látványosságokra.
Óriáshinta és hullámvasút: extrém élmények a Balatonnál
Szédítő magasságok, őrületes sebességek… ezek az élmények várnak rád a Balatonnál, ha megfogadod a tippjeinket. Repülj a madarakkal, érezz rá a száguldás ízére és próbáld ki milyen érzés 6-8 méteren hintázni!
Szüreti programok szeptemberben
Ősszel rengeteg szüreti program, gasztro- és borfesztivál vár ránk országszerte. Mutatunk néhányat most szeptemberre.