Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csendes wellness, új köntösben - ezzel vár a mórahalmi gyógyfürdő

2021.02.16 | 2 perc

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a járványhelyzet ellenére sem tétlenkednek. Az elmúlt időszakban 290 négyzetméterrel bővítették a csendes wellnessrészleget, többek között 40 fős szaunával és hatalmas sófallal.

Az új részleg a szaunavilág tetején lévő napozóteraszon került kialakításra. Mivel az élet vendégek nélkül sem állhat meg, ezért a munkatársak folyamatosan gondoskodnak a medencék karbantartásáról. 
A meglévő, 110 négyzetméteres csendes wellness bővült 290 négyzetméterrel, ahol hangulatvilágítást és modern színkombinációkat is felhasználtak.

Az új részleg új szaunáját, ami valószínűleg egész Dél-Alföld legszebb szaunája, amit homokfúvással felületkezelt finn borovi fenyő borít. A negyven fő befogadására képes helyiség ad majd helyet a szaunaszeánszoknak. Az emeleti Szauna sziget is megújult, ezt is átalakították, hogy hangulatában passzoljon az új blokkhoz.
A cél, hogy prémiumszolgáltatást nyújtsanak exkluzív környezetben. Ennek érdekében a vendégek számát is limitálják majd, a minden strandon jól ismert gyereksikongatást sem kell majd hallgatni, és a szauna ajtaját sem nyitogatja majd kétpercenként a szüleit kereső kétségbeesett kisgyerek.

A szaunaszeánsznak helyet adó helyiség mellett még egy finn- és egy infraszauna található az állandóan változó megvilágítású részlegben, amely az egyik kolléga szerint esténként mutatja meg az igazi hangulatát.

KERESD A MÓRAHALMI SZÁLLÁSOKAT>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Gőzerővel szervezed a családi nyaralást, de még nem tudod, mire figyelj, hova foglalj, és hol foglalj igazán jó családbarát helyet? Van néhány ötletünk, amivel segíthetünk neked megszervezni a család tökéletes utazását.
Hazánk különleges titkokat őriz, melyeket sokszor még a turisták sem ismernek. Ezúttal az ország leghosszabb lépcsősorairól rántjuk le a leplet.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Magyarország legszebb helyei - különleges látnivalók hétvégi kiránduláshoz
Olyan különleges látnivalókat szeretnénk bemutatni nektek, amelyek talán kevésbé ismertek és felkapottak, így pedig háttérbe szorulnak. Magyarországon rengeteg gyönyörű hely van, ahol megannyi kaland és szép pillanat vár rátok. Íme néhány, ahova feltétlenül látogassatok el!
5 szálláshely, ahová nem ér el a világ zaja: eldugott vidéki vendégházak és panziók
Éreztétek már azt, hogy jó lenne elmenekül a hétköznapi gondok elől vagy elvonulni oda, ahol a természet ölel körül benneteket? Az sem baj, ha van wellness, vagy csodás kaland a közelben? Akkor eláruljuk, merre vegyétek az irányt! Íme 5 eldugott vidéki vendégház és falusi szálláshely, ahol igazán kipihenhetitek magatokat.
Tervezed a nyaralást? TOP10 szálloda Kelet-Magyarországon közvetlen átjárással az élményfürdőbe
Kelet-Magyarország igazi gyöngyszemeket tartogat azok számára, akik csak a kikapcsolódásra szeretnének koncentrálni. Lássuk hova érdemes utazni idén nyáron, ha az országon belül kívánjuk eltölteni jól megérdemelt pihenésünket. 10 családbarát wellness szállodát mutatunk be nektek, ahol közvetlen átjárás van az élményfürdőbe.
Barangoljatok ikonikus épületek kicsinyített másai között – makettparkok Magyarországon
Gondolkodtál már azon, hogy egyszerre megcsodálnád hazánk több nevezetes építményét is? Akkor nem vagy egyedül, nekünk is eszünkbe jutott már, éppen ezért összeszedtük a hazánkban megtalálható mini makettparkokat és mini skanzeneket. Tartsatok velünk és lépkedjünk együtt a mini épületek között.
Városnézés és wellness - TOP 10 tavaszi úti cél és szálloda, ahol mesés élmények várnak
Virágba boruló arborétumok, panorámás kávézgatás a víztoronyban, csodaszép kilátók, szerelemről suttogó vár és még jó sok minden más lapul a tarsolyunkban egy kiadós tavaszi városnézéshez. A programok és látnivalók mellé pedig szállástippeket is adunk!