Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csendes wellness, új köntösben - ezzel vár a mórahalmi gyógyfürdő

2021.02.16 | 2 perc

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a járványhelyzet ellenére sem tétlenkednek. Az elmúlt időszakban 290 négyzetméterrel bővítették a csendes wellnessrészleget, többek között 40 fős szaunával és hatalmas sófallal.

Az új részleg a szaunavilág tetején lévő napozóteraszon került kialakításra. Mivel az élet vendégek nélkül sem állhat meg, ezért a munkatársak folyamatosan gondoskodnak a medencék karbantartásáról. 
A meglévő, 110 négyzetméteres csendes wellness bővült 290 négyzetméterrel, ahol hangulatvilágítást és modern színkombinációkat is felhasználtak.

Az új részleg új szaunáját, ami valószínűleg egész Dél-Alföld legszebb szaunája, amit homokfúvással felületkezelt finn borovi fenyő borít. A negyven fő befogadására képes helyiség ad majd helyet a szaunaszeánszoknak. Az emeleti Szauna sziget is megújult, ezt is átalakították, hogy hangulatában passzoljon az új blokkhoz.
A cél, hogy prémiumszolgáltatást nyújtsanak exkluzív környezetben. Ennek érdekében a vendégek számát is limitálják majd, a minden strandon jól ismert gyereksikongatást sem kell majd hallgatni, és a szauna ajtaját sem nyitogatja majd kétpercenként a szüleit kereső kétségbeesett kisgyerek.

A szaunaszeánsznak helyet adó helyiség mellett még egy finn- és egy infraszauna található az állandóan változó megvilágítású részlegben, amely az egyik kolléga szerint esténként mutatja meg az igazi hangulatát.

KERESD A MÓRAHALMI SZÁLLÁSOKAT>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Gőzerővel szervezed a családi nyaralást, de még nem tudod, mire figyelj, hova foglalj, és hol foglalj igazán jó családbarát helyet? Van néhány ötletünk, amivel segíthetünk neked megszervezni a család tökéletes utazását.
Nemzeti ünnepek, ünnepnapok, munkaszüneti napok, ledolgozós szombatok, hosszú hétvégék - mire számíthatunk 2022-ben? Máris mutatjuk.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Pihenés élményfürdőzéssel párosítva
Összegyűjtöttünk Nektek öt olyan szállodát, ahol egy lépés választ el a felejthetetlen élményfürdőzéstől.
3+1 tipp a feltöltődéshez: szállodák saját termálvizes medencével
2021.09.07 | 6 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness | Utazási tippek
Ha mindig is arra vágytál, hogy a szobádból egyből egy gyógyvizes, meleg medencébe sétálj át, akkor adunk néhány tippet!
Bújj be a jó melegbe! Avagy 7 belföldi wellness úti cél
Ha te azok közé tartozol, akik télen szeretnek a termálvízben pihenni, szaunázni, akkor ez a cikk tetszeni fog, ugyanis olyan wellness szállodákat mutatunk neked, ahova azonnal kedved támad elutazni.
Húzz bele az egészségbe: immunerősítés a legkényeztetőbb módszerekkel!
2019.01.18 | 4 perc | Wellness | Utazási tippek
Talán te is teljesen leeresztesz az év elvileg leglendületesebb hónapjában? Gyakran érzed magad fáradtnak, olykor lehangoltnak? Nem kell ennek így lennie! Mutatunk 4 természetes és igencsak kellemes immunerősítő tippet.
Megmutatjuk, hol találsz zöld szállodát!
2018.04.27 | 6 perc | Szállások | Hová utazzak? | Wellness
Ha te is azok körébe tartozol, aki nem csak a föld napján veszi komolyan a környezetvédelmet, akkor neked mindenképpen hasznos tudnod, hogyan tehetsz környezetünk egészségéért még a láblógatós napokon is.