Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Köszönjük az ajánlást!

Lebuj Pincefogadó étterme BodrogkeresztúrLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr a térképen

2017. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dereszla Pincében javasolták a Lebuj Fogadót, mondván, ott finom az étel, akiknek eddig ajánlották, még nem jöttek vissza panaszkodni. Nem volt már ebédidő, de még vacsora sem, ennek ellenére szinte minden asztal foglalt volt érkezésünkkor. Gyönyörű környék, szemben az út másik oldalán a Bodrog álomszép partja, a vízbe benyúló fákkal. Amíg készült az étel, ki is jöttem nézelődni és fotózni.
A szinte könyv hosszúságú étlapon a fogások húsfajtánként vannak csoportosítva, több oldalon keresztül lapoztuk a kínálatot. Az árak meglepően barátságosak. Az ételek többségéből lehet kis adagot is kérni (70%-os áron), ami az adagok méretét elnézve okos ötletnek bizonyult, mert hatalmas, megpúpozott tálakat hoztak ki a pincérek.
Egyik kedvencemmel, májgaluska levessel indítottam (550 Ft), ami csészének volt írva, de inkább kisvödör mennyiségű volt a valóságban. A lé kissé vegetás hatású, forró. A főfogás csirkemell őszibarack kalapban citromfű mártással, krokettel és rizzsel. A kis adag 1400 Ft, a normál 2100 Ft. Az árak összességében nagyon barátságosak, a húsos főételek körettel együtt többségükben 2000 Ft körüli áron elérhetőek. A mártás besamel szerű, és egy fokkal karakteresebbre vettem volna. A krokett mirelit, a barack befőtt (márciusban nincs friss barack). Nekem tetszett a Lebuj, nagyétkű barátaim is elégedettek voltak. Senki sem maradt éhen. Az ételekre nem kellett túl sokat várni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (21)
Lebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Külső képLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Külső képLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - BelsőLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Külső képLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - BelsőLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Külső képLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étlap/itallapLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étlap/itallapLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étlap/itallapLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étlap/itallapLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étlap/itallapLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étlap/itallapLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - BelsőLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - BelsőLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étel/italLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étel/italLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Külső képLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - MosdóLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étel/italLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Étel/italLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr - Belső

Lebuj Pincefogadó étterme további értékelései

2024.04.06a párjával
Szörnyű
A harcsa halászlé kritikán aluli,. A vegyes halászlé pangasous felével kínálják harcsaként.A rántott harcsa szintén ugyanez,persze jó áron számolják.
2023.11.03barátokkal
Szörnyű
Negyedmagammal tértem be tegnap este egy kellemes vacsora reményében. Minden volt, csak az nem. Pulton könyöklő primitív személyzet, akik a vendégeket kibeszélik, bámulják, ehetetlenre elsózott leves, nyers palacsinta, elégtelen vendégkommunikáció. Senkinek nem ajánlom.
2023.10.24családjával
Átlagos
Okt.23-án voltam többedmagammal,de már a kiszolgálás is hagyott kívánnivalót maga után.Én grillezett csülköt rendeltem hagymával hasáb burgonyával, és kaptam egy hagyma nélküli főtt félig megégett zsirplacsnit,csak a hasáb volt ehető,mikor jeleztem hogy ezt nem tudom megenni,gond nélkül...
Népszerű szállások a környéken
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal
Kérd ajánlatunkat!
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bővített félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval