Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Márton napi libalakoma

Lebuj Pincefogadó étterme BodrogkeresztúrLebuj Pincefogadó étterme Bodrogkeresztúr a térképen

2017. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. november 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
November 11.-én kora délután tértünk be az étterembe. az étterem tele volt, de a pincér nagyon kedvesen ajánlotta a téliesített kerthelyiséget. Az étlappal együtt külön "ideiglenes" étlapot is hozott, és ajánlotta a libaételeket. Ennek nagyon megörültünk, mivel épp egy temetésről tartottunk hazafelé, és ez miatt nem tudtunk elmenni a tervezett Márton napi libaprogramra. Mindhárman sült libacombot választottuk, két barátnőm libalevest is kért. Az én általam választott ételösszeállítás elfogyott,, így ugyanazt kértem, mint a barátnőim, de a pincér szívesen kicserélte az ételhez járó almaszószt nekem lilakáposztára. A leves finom volt, sok hús volt benne. A sültekre elég sokat kellett várni a leves után, de megérte, mert nagyon finom volt, és forrón tálalták. Fizetéskor a pincér érdeklődött, hogy meg voltunk e elégedve, ízlett e az étel. Az árak is elég barátságosak voltak. Rendszeresen járunk ezen az útvonalon, de eddig még nem voltunk az étteremben. Ezután biztos hogy máskor is meg fogunk állni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Lebuj Pincefogadó étterme további értékelései

2024.04.06a párjával
Szörnyű
A harcsa halászlé kritikán aluli,. A vegyes halászlé pangasous felével kínálják harcsaként.A rántott harcsa szintén ugyanez,persze jó áron számolják.
2023.11.03barátokkal
Szörnyű
Negyedmagammal tértem be tegnap este egy kellemes vacsora reményében. Minden volt, csak az nem. Pulton könyöklő primitív személyzet, akik a vendégeket kibeszélik, bámulják, ehetetlenre elsózott leves, nyers palacsinta, elégtelen vendégkommunikáció. Senkinek nem ajánlom.
2023.10.24családjával
Átlagos
Okt.23-án voltam többedmagammal,de már a kiszolgálás is hagyott kívánnivalót maga után.Én grillezett csülköt rendeltem hagymával hasáb burgonyával, és kaptam egy hagyma nélküli főtt félig megégett zsirplacsnit,csak a hasáb volt ehető,mikor jeleztem hogy ezt nem tudom megenni,gond nélkül...
Népszerű szállások a környéken
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal
Kérd ajánlatunkat!
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval