Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak a név változott

Veldi Cukrászat BudaörsVeldi Cukrászat Budaörs a térképen

2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budaörs szerte jól ismert cukrászda a Főút Budapesthez közelebbi végén, közvetlenül a Főút mellett. Parkolás az út mellett mindkét oldalon lehetséges, gyalogos átkelő nincs, így nagyon figyelni kell az úttesten áthaladásnál, mert jelentős az autós forgalom.
8 évvel ezelőtt nyitottak, közben egyszer költözek, és az idei évtől vették fel, avagy vissza a korábbi olaszos hangzású név helyett a cukrászda alapító Csap-Veldi Szabolcs családnevét. A kiírásban még az Andretti név szerepel a kapu felett.
Szépen lekövezett, kiülős terasz, nyilván nem a nyirkos, fagyos téli hónapokra. A hatalmas műanyag fagylalt attrap csak elméleti hívogató, januárban nem árusítottak még fagyit. Szintén nincsenek egész torták, mert azokat csak előzetes rendelésre sütnek. A cukrászat sütödéje egyébként itt van szintén az épületben, a hátsó traktusban.
Egy családi vállalkozásról van szó, ha jól értettem, a családi lakrész is itt található az épületben, ami praktikus megoldás.
A pultban klasszikus, jól ismert sütemények és tortaszeletek, hagyományos elkészítéssel és megjelenéssel (pl. képviselőfánk, fatörzs, csokitorta, oroszkrémtorta, francia krémes), 300-450 Ft közötti áron. Legolcsóbb az indiáner, de az éppen el is fogyott. Egykori főnököm sokszor mesélte bánatosan, hogy az indiáner, ami gyerekkora óta kedvenc süteménye már egyre inkább hiánycikk lett a cukrászdákban, sok helyütt már egyáltalán nem tartják a kínálatban.
Az én klasszikus kedvencem, a Rákóczi túrós (390 Ft) viszont volt, ami csalódást nem okozott, de átütő élményt sem hozott. Sztenderd elkészítés, csavar és meglepetések nélkül.
Árusítanak még aprósütiket, hókifliből vittem a gyerekeknek egy kis zacskóval, az nálunk mindig jól fogy.
Olasz pörkölésű Caffé Perté kávét főznek.
A pulton kupa, a falon oklevelek jelzik a cukrászda korábbi versenyeken elért sikereit.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Veldi Cukrászat Budaörs - EgyébVeldi Cukrászat Budaörs - EgyébVeldi Cukrászat Budaörs - EgyébVeldi Cukrászat Budaörs - EgyébVeldi Cukrászat Budaörs - EgyébVeldi Cukrászat Budaörs - Étel/italVeldi Cukrászat Budaörs - Étel/italVeldi Cukrászat Budaörs - Étel/italVeldi Cukrászat Budaörs - Étel/italVeldi Cukrászat Budaörs - BelsőVeldi Cukrászat Budaörs - Étel/italVeldi Cukrászat Budaörs - Étel/italVeldi Cukrászat Budaörs - BelsőVeldi Cukrászat Budaörs - BelsőVeldi Cukrászat Budaörs - Étel/italVeldi Cukrászat Budaörs - Külső képVeldi Cukrászat Budaörs - Külső kép

Veldi Cukrászat további értékelései

2024.01.15egyedül
Kiváló
Bárki bármit mond, szerintem a a legjobb cukrászda Budaörsön! Minőségi sütemények, és nagy a választék is. Kedves és családias kiszolgálás. Tortarendelésnél minden igényt kielégítenek. A fagylalt pedig a legjobb amit valaha ettem. Nyáron a kerthelyiség a kedvenc helyem, rendszeres vendég vagyok.
2023.06.25családjával
Szörnyű
Netes keresés alapján a második lwgmagasabb pontszámú fagyizó Budaörsön, de hatalmas csalódás. A fagyi rendben volt, de szörnyen mufurc kiszolhálás, kézmosási lehetőség nincs, az asztalok koszosak. Soha többet nem jövünk ide.
2022.05.29egyedül
Egy kitűnő ebéd után indultam hazafelé, gyalogosan, gondoltam 1-2 megállót inkább lesétálok, nem kell azonnal felugrani a buszra. Elhaladtam több vendéglátó egység mellett, pizzéria, gourmet menüs étterem (nem volt nyitva), majd a Veldi cukrászdához érkeztem, ahol jártam már korábban is, de...
Népszerű szállások a környéken
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval