Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A papírdobozos thai

Buddha Original - Auchan BudaörsBuddha Original - Auchan Budaörs a térképen

2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Buddha ázsiai étteremlánc folyamatosan bővül Magyarországon. Az Original, illetve Mini alnévvel futó egységeikből összesen 8 üzemel, a 7 budapestin kívül egyedül ez vidéki itt a budaörsi Auchan vendéglátó szigetén, bár a "vidék" légvonalban szintén majdnem Budapest.
Az Auchan épüeltén belül az éttermek a bal oldalon egy tömbben kaptak helyet, ezen belül a Buddha az egyik sarokban, a többi gyorsétteremmel ellentétben szeparáltan, saját asztalokkal, székekkel került kialakításra.
Nem tudom, mi az oka, de a Buddha hivatalos web oldalán a főoldalon lévú címen túl semmilyen információt nem közölnek erről a budaörsi éttermükről, míg a többiről külön fotók, infók, aloldal van.
A kínálat, dizájn, tálalás egységes. Az ételeket frissen sütik wokban, majd egy szögletes papírdobozba csomagolják, pálcikával lehet enni.Egyféle méret van, nincs kisadag.
Hogy pontosan mi legyen az étel, az mi magunk válogathatjuk össze, rizs vagy tészta alap, hús, zöldségek, szószok,extrák. A sült rizs alapot választottam, mint szinte mindig (1190 Ft), tofuval, gombával, brokkolival (320 Ft/feltét, ezek az olcsóbb kategóriások, a húsok drágábbak), mogyoró szósszal (ingyenes), extra korianderrel (+190 Ft). Összeadva 2000 Ft felett egy adag húsmentes főétel.
Itt szélesebb a kínálat, mint a Miniben, a rizses/tésztás egytálételek mellett, amelyek a legnépszerűbbek, thai és kínai levesek, tekercsek, sushik közül is válogathatunk. A 8 db-os királyrákosmaki tempura 890 Ft-ba került, a vegyes sushi tálak 2290 Ft-tól kezdődnek. Frissek az ételek, jó alapanygokból dolgoznak, de ezeket valóban nagyon egyszerű elkészíteni. Összességében kicsit túlárazottnak tartom, látszik, hogy jól meglovagolták ezt a mostanában trendi ázsiai-thai-graszto vonalat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (2)
Buddha Original - Auchan Budaörs - BelsőBuddha Original - Auchan Budaörs - Egyéb

Buddha Original - Auchan további értékelései

2022.12.15egyedül
Vásárolni voltam a budaörsi Auchanban, közben megnéztem, hogy hol voltam én itt régen enni, na, akkor azt választom. Így lett a Buddha Original. Még mindig kilóg a környezetében lévő népvályúk közül, egy külön étterem a büfék forgatagában. Megnézheted az étlapot a bejáratnál, kiírják, kérik, hogy...
2018.10.25a párjával
Átlagos
Szülinapomat ünnepeltük ma délben. Megrendeltük az italokat, ételeket, férjem elszaladt a gyógyszertárba, mert láttuk, hogy lassan jön a kaja. Jómagam az étterem előtt egy cigit szerettem volna elszívni, de a pincér nem engedett ki, miszerint ő már látott ilyet, hogy megrendeltek dolgokat, majd...
2018.03.05egyedül
Azt hiszem, most először botlottam bele. Mivel csak egy hónapja van nyitva. Megszoktam, hogy vannak itt, ebben a budaörsi félkörben mindenféle gyorsevők, nem túl színvonalasak, nem túl vonzók, inkább célszerűek. Némi higiéniai kívánnivalókkal. Ez a Buddha Original egy üde színfolt! Veri az összes...
Népszerű szállások a környéken
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval