Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagy csalódás!

Don Pepe Pizzéria - Budaörsi Ipari Park BudaörsDon Pepe Pizzéria - Budaörsi Ipari Park Budaörs a térképen

Gyenge 2018. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Vasárnapi ebédre ültünk be az étterembe, amely tele volt vendégekkel. Ennek ellenére kaptunk a sarokban egy kétszemélyes asztalt, és a felszolgálás is megfelelő volt, kis várakozással.
Rendeltünk egy paradicsomlevest, amely jóízű volt, és egy erőlevest, amely még húslevesnek is gyenge lett volna. Mintha pótolták volna a mennyiséget vízzel a főzés későbbi szakaszában. Viszont volt benne jó sok kemény zöldborsó és csirkemell darabok, amelyek nem benne főttek.

Kértünk még két pulyka XXL-t, amelyre emlékeztünk, hogy anno ez jó volt itt. Hát most nem mondható el. Az XXL-lel nem volt probléma, de íztelen és száraz volt mindkettő.

A ház bora egy katasztrófa, állítólag valami olaszrizling, de el kéne felejteni sürgősen, mert az utóbbi években ilyen rossz minőségű bort még nem ittunk.

Maga az étterem még mindig eredeti állapotában van, ami nekünk nem tetszett, hogy a belső helyiség nagyon sötét, ezért kedélytelen. Viszont a gyerekeknek elég tágas külön ugráló helység van, és az étteremnek is a másik helysége világos.

Mi biztos nem térünk be még egyszer, sajnáljuk, hogy ezt kellett tapasztalnunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Don Pepe Pizzéria - Budaörsi Ipari Park további értékelései

2022.05.20egyedül
Szörnyű
Nagy csalódás, pedig a kialakítás alapján valami jóra számítottam. Először (és utoljára jártam) itt, a pultnál érdeklődtem, asztali vagy pultos rendelés van. A pultos sértődötten mondta, hogy asztalnál, majd jön, elfoglalt. Kiszolgáltam magam étlappal, elkezdtem olvasni. A pultos felvette a...
2021.07.09barátokkal
Szörnyű
Online rendeltünk 2 db pizzát, amire több, mint 2 órát vártunk. Természetesen kihűlt. De azért 5800 Ft-ot szemrebbenés nélkül elkértek érte. Drága, átlagos ezzel szemben hihetetlenül lassú. Senkinek sem ajánlom. Sajnos az értékelésem nem éri el a rendszert által megkívánt 300 karaktert, ezért...
2019.05.15gyerekekkel
Április elején 20 fős családi születésnapi összejövetelre és ebédre jöttünk össze a Don Pepe különálló borklubjában. A helység nagyon hangulatos volt. A billiárdot és csocsót a gyerekek nagyon élvezték. Veres Péter úr minden megtett, hogy jó érezzük magunkat. Mindenki a la carte rendelt. Az étel...
Népszerű szállások a környéken
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval