Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Családi csomagok >>
Értékelést írta:
13 szállásértékelés 37 városban járt
56 étteremértékelés 75 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Nagy csalódás!

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnapi ebédre ültünk be az étterembe, amely tele volt vendégekkel. Ennek ellenére kaptunk a sarokban egy kétszemélyes asztalt, és a felszolgálás is megfelelő volt, kis várakozással.
Rendeltünk egy paradicsomlevest, amely jóízű volt, és egy erőlevest, amely még húslevesnek is gyenge lett volna. Mintha pótolták volna a mennyiséget vízzel a főzés későbbi szakaszában. Viszont volt benne jó sok kemény zöldborsó és csirkemell darabok, amelyek nem benne főttek.

Kértünk még két pulyka XXL-t, amelyre emlékeztünk, hogy anno ez jó volt itt. Hát most nem mondható el. Az XXL-lel nem volt probléma, de íztelen és száraz volt mindkettő.

A ház bora egy katasztrófa, állítólag valami olaszrizling, de el kéne felejteni sürgősen, mert az utóbbi években ilyen rossz minőségű bort még nem ittunk.

Maga az étterem még mindig eredeti állapotában van, ami nekünk nem tetszett, hogy a belső helyiség nagyon sötét, ezért kedélytelen. Viszont a gyerekeknek elég tágas külön ugráló helység van, és az étteremnek is a másik helysége világos.

Mi biztos nem térünk be még egyszer, sajnáljuk, hogy ezt kellett tapasztalnunk.

Ennyire tetszett: Gyenge
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni maska felhasználót?    Igen

Cím
2040 Budaörs
Gyár u. 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. május 15.
Április elején 20 fős családi születésnapi összejövetelre és ebédre jöttünk össze a Don Pepe különálló borklubjában. A helység nagyon hangulatos volt. A billiárdot és csocsót a gyerekek nagyon élvezték. Veres Péter úr minden megtett, hogy jó érezzük magunkat. Mindenki a la carte rendelt. Az étel...

2019. április 18.
Általában havi több alkalommal rendelek vacsorát, néhány alkalommal don pepétől budaőrsről, egyszerűen katasztrófa, van, hogy 1-1,5 óráig nem veszik fel a telefont és ez egyáltalán nem egyedi eset,sajnos már többször előfordult. Bosszantó, idegesítő, lehetne jobb dolgom is. A mai nappal sajnos...