Ha bárki még nem hallott/olvasott volna róla, a Corvin Áruház helyén, annak utódjaként, amit most Corvin Palace-nak nevezünk a Blaha Lujza téren, szóval az átépítés után az egész felső emelet egy amolyan elegáns éttermek találkozása lett, csütörtökön nyitott, mi vasárnap voltunk ott, és megpróbáltunk kóstolgatni ezt-azt. Neves éttermek szűkített kínálata, átlagembernek is elfogadható áron, mindenki belekóstolhat mindenbe, az encsi Anyukám mondta étteremtől kezdve a balatonszőlősi Casa Christáig sok-sok híres műhely kínálja a javát. Én a tajvani 101-es bistroval kezdtem, a kínálatuk talán látszik a fényképen, kinéztem magamnak a tajvani klasszikus marhalevest, végig is álltam a sort, aztán, mikor odaértem, közölték, hogy ááá, leves az nincs, nem voltak felkészülve ekkora érdeklődésre. . . amúgy még három helyen jártam ugyanígy. Magas ázsiai srác, kitűnően beszél magyarul, inkább nepálinak vagy bhutáninak, tibetinek nézném, mint tajvaninak, szóval ő veszi fel a rendelést, a leves helyett átváltottam Sho Pa csirkére, mindegy, mit kérsz, sokat kell várni, frissen készül, kapsz kerek kutyasípot, majd fütyül, ha elkészült. Nagysokára meglett, 5550 forintba került, képen látszik, aztán az a sport, hogy találj ülőhelyet, mert az alig volt. A számlában így is, úgy is, mindenképpen fizetsz szervizdíjjat, pedig abszolút te mászkálsz, te szolgálod ki magad, aztán még a fizetésnél borravalót is, mert olyan tolakodón van megoldva, hogy a képedbe nyomják, hogy hány százalékot adsz. De hát ez itt így működik, ezt kell megszokni, meg nem kell megszokni, ha nem akarjuk. Érdekes hely, mindenképpen javaslom.