Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ordenáré stílus, a csirkék is fejvesztve menekülnének

A Grillcsirkés BudapestA Grillcsirkés Budapest a térképen

Gyenge 2018. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. március 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Blaha Lujza téren, az egykori Corvin Áruház előtt, a parkolónál évek óta működő grillcsirke és csülök árusító kioszk. Szabadtéri stand, a pultnál lehet rendelni és fizetni, gyakorlatilag elviteles hely. Bár van egy darab fémből készült bárasztal kihelyezve, de azt inkább pakolásra és támasztéknak használják a vásárlók.
A csirkék frissen sülnek a hosszú nyársakon több sorban, mellettük szintén itt készült 3 db csülök, valamint sült krumplit (mirelitből) a fritőzben sütnek.
A kiszolgálás - egy hölgy egyszemélyben mindenesként - botrányos. Köszönni/visszaköszönni nem tudott, dirigálni és a vevőket kiosztani viszont annál inkább. Az előttem sorban álló fiatalokat azért torkollta le, mert rendelni mertek. Majd akkor, amikor ő azt engedélyezi. Más, normális helyen ez úgy szokott történni, hogy a vendéglős/pincér/pultos/kocsmáros köszönti a vendéget, vagy legalábbis fogadja a köszöntést, ha megelőzték, s ha éppen nem tud azonnal foglalkozni a vendéggel, akkor udvariasan kér egy kis türelmet és elnézést. De akkor is a vedéget köszönti, megszólítja vagy legalább biccent, felveszi a szemkontatktust. Más vásárlóknak is beszólt, nem éppen kulturált formában.
Amúgy a rendelések észben tartása sem sikerült a hölgynek, emiatt a vásárlók tétován ácsorogtak, bízva abban, hogy majd előbb-utóbb megkapják a rendelésüket.
Én egy egész grillcsirkét vettem, amit kb. 1700 Ft-ba kerül, a fél csirke 890 Ft, ha jól emlékszem, szóval az árak teljesen rendben vannak. A csirke finom volt, bár a bőre lehetett volna ropogósabb, a csontok mellett volt néhány apróbb véres rész, azaz nem volt 100%-osan mindenhol átsülve.
Hiába finom a csirke, amíg a személyzet nem változik, addig én itt biztosan nem fogok újra vásárolni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
A Grillcsirkés Budapest - Étel/italA Grillcsirkés Budapest - Étel/italA Grillcsirkés Budapest - Külső képA Grillcsirkés Budapest - Külső képA Grillcsirkés Budapest - Külső képA Grillcsirkés Budapest - Külső képA Grillcsirkés Budapest - Étlap/itallapA Grillcsirkés Budapest - Külső képA Grillcsirkés Budapest - Külső képA Grillcsirkés Budapest - Külső kép

A Grillcsirkés további értékelései

2021.01.10barátokkal
Szörnyű
Régóta vásárolok csirkét ezen a helyen. Az izvilága egyedi, utánozhatatlan, bár ez az eladótól függ. Kaptam már olyan csirkét, hogy szénné volt égve. A másik véglet, nyers. Az utóbbi időben a két eladó hölgy viselkedése kritikán aluli. A jól ismert törzsvásárlókkal kedves az idősebb Hölgy, de...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag
Senior csomag
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Kamilla Balmazújváros - Senior nyugdíjas csomag hétközben
Senior nyugdíjas csomag hétközben
2024.06.21-ig
Hotel Kamilla Balmazújváros
137.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.29-ig
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz
45.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval