Vasárnap este már nem bírtam kivárni az iráni lakoma végét a Dankó udvarban, már órák óta főzték és még mindig nem volt készen a Ghormeh Sabzi, pedig hogy fentem rá a fogam, ezért aztán metró, menjünk belvárosba és ott talán majd valami. Kálvin tér, akkor itt hol is? Hát a Rásayn csak lesz alkalom.
Aztán csak néztem,, hogy itt is voltam, ott is voltam, ez se volt annyira király meg az sem, így aztán eljutottam az An Asianba, ami fent sem volt az ittjartamon. Lássuk! Beültem inkább, nem kint a sétálók közé, Vietnami étteremnek tűnik, de lám, van itt japán meg koreai kaja is, én, szenvedélybeteg meg pho-t kértem marhával, meg utána kacsát tésztával. Az egyetlen hátrány az volt, hogy soká hozták. Elég nagy phoevő vagyok, de ez az egyik legjobb volt az utóbbi időben, meglepő módon. Ugyanezt mondhatom el a wokos második fogásról, bőséges, finom, nagy találat. A vietnami éttermeket rendre lehármasom egy ideje, ez most kapjon egy ötöst ezért. Rend volt, tisztaság, kedves a kiszolgálás, ezért örömömben BIa Hoi vietnami sört ittam csapoltból, az is jó volt. Ajánlatos hely! Pho 2390, tésztás kacsamell 4190, kis vietnami sör 800 forint (P. S:: nem annyira magyarul besszélő étterem)