Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló pálcikás jégkrémek

Anjuna Ice Pops - Sas utca BudapestAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest a térképen

Kiváló 2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egészséges, adalékanyagmentes, prémium kategóriás jégkrémeket árusítanak, Budapest szerintem legjobb macaron üzlete mellett. Úgy tűnik, jól megférnek, sok turista megfordul erre.
Az Anjuna jégkrémekkel a budai oldalon találkoztam, ott van az első üzletük a Mammut mögött.
Két méretben árusítanak vagy tucatnyi ízesítésű, színes jégkrémet, a nagyobb 790, a kisebb 590 Ft. Nem olcsó, de finom és egészséges, a mogyoró az mogyoró és nem aroma, a csoki az csoki és nem tortabevonó. A kisebb méret csak 3 féle ízből volt kapható. Egy csokis-mogyorósat választottam, ötletszerűen, mert vagy kb. másik 5-6 ízt is simán be tudtam volna vállalni (kókusz, szicíliai pisztácia, mangó, példaképpen).
Kb. 10-12 dkg lehet egy adag, azaz drágább, mint 2 gombóc fagyi. Egy közel hasonló árkategóriás Magnum jégkrémmel nem lehet egy lapon emlegetni, ami tömény cukor és miegyéb ehhez képest.
A kiszolgálás és az elrendezés egy kicsit esetlen serintem. Az utcafrontról nincs kiszolgálás, ott csak nézegetni lehet a kínálatot. Belépve viszont már nem látni, hogy melyik jégkrém milyen ízű, mert a feliratok csak kívülről látszanak. Van egy ksizolgáló és egy pénztáros hölgy, ők a szűkös alapterület 60%-át el is foglalják, ha 1-nél több vendég jö be, már nem tudni, ki hová álljon, hogy ne álljunk be a kasszás mögé.
Vezet fel egy kis lépcső a galériaszintre, de egy pálcás jégkrém szerintem tipikusan az a kategória, amit menet közben, sétálva eszik az ember, és nem egy cukrászdában leülve.
Bankkártyával lehet fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Anjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Külső képAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Külső képAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Külső képAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/ital

Anjuna Ice Pops - Sas utca további értékelései

2022.07.14egyedül
A legutóbbi értékelést is én írtam, de ennek már 4 éve lassan, szóval aktualizálok itt is. Jelentem, a belvárosba visszatértek a külföldi turisták, ismét tumultuózus jelenetek zajlanak a Bazilika környékén, csoportok kihangosított idegenvezetéssel, szelfizők seregei, élet-pezsgés. Az Anjuna...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
60.520 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással