Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sós mogyoró és tejcsokoládé

Anjuna Ice Pops - Sas utca BudapestAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest a térképen

2022. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. július 14.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A legutóbbi értékelést is én írtam, de ennek már 4 éve lassan, szóval aktualizálok itt is.
Jelentem, a belvárosba visszatértek a külföldi turisták, ismét tumultuózus jelenetek zajlanak a Bazilika környékén, csoportok kihangosított idegenvezetéssel, szelfizők seregei, élet-pezsgés. Az Anjuna kézműves jégkrém továbbra is változatlan helyszínen található. Ami érdekes, úgy vettem észre, hogy inkább az egészségtudatos, prémium termékekre nyitott magyar vásárlóik vannak, a külföldiek közül nem a turisták, hanem a Budapesten élők, dolgozók járnak hozzájuk.
Az árak náluk is emelkedtek, semmi meglepőt nem írok ezzel szerintem.
Kb. tucatnyi ízben, két méretben készítik a házi, kézműves jégkrémeket, alapból "csupaszon", de lehet rá kérni plusz pénzért csokiborítást és szórásokat. Ezek nélkül egy normál méretű - a nagyobb - jégkrém került 1050 Ft-ba. Ezúttal a sós mogyorós - tejcsokisat kértem, mert ezt korábban még nem kóstoltam náluk. Nagyon kellemes, valóban sós-egzotikus-izgalmas ízhatást kaptam. De azért elég tömény volt. Mennyiségre kiadós.
A beltér nagyon pici, gyakorlatilag csak egy kiszolgáló pult az egész. A járdára van kitelepítve asztalka, székkel, de én menet közben ettem meg.
A pálcika környezetbarát fa, viszont a csomagolás műanyag (nak tűnik, lehet, hogy lebomló kukorica alapú, ezt nem tudom). A tulajdonos szerepelt a Cápák című befektető kereső műsorban, de sajnos ott akkor nem kaptak tőkeerős támogatást. Mivel a városban több helyen is van egységük (Budán a Lövőház utcában, Pesten még a Jászain), úgy tűnik, sikerül hosszú távon fennmaradniuk, de talán nem tudnak dinamikusan így tovább bővülni. Az üzleti modellt nem ismerem, de én ezt a magam részéről annyira nem bánom, mert most egyre másra azt tapasztalom, hogy akik nagyon kinőtték magukat, ott a minőség gyengül, belesimultak a mainstreambe (pl. Pizza Me, Lipóti pékség, Cserpes, Café Frei).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Anjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - EgyébAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Külső képAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Külső képAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Külső képAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Sas utca Budapest - Étel/ital

Anjuna Ice Pops - Sas utca további értékelései

2018.09.14egyedül
Kiváló
Egészséges, adalékanyagmentes, prémium kategóriás jégkrémeket árusítanak, Budapest szerintem legjobb macaron üzlete mellett. Úgy tűnik, jól megférnek, sok turista megfordul erre. Az Anjuna jégkrémekkel a budai oldalon találkoztam, ott van az első üzletük a Mammut mögött. Két méretben árusítanak...
Népszerű szállások a környéken
Fábiánics Kastély Misefa - Tavaszi napok
Tavaszi napok
2024.11.29-ig
Fábiánics Kastély Misefa
60.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.10.21-ig
Prémium Hotel Panoráma Siófok
41.400 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással