Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Időmilliomosok előnyben

Anna Café - Váci utca BudapestAnna Café - Váci utca Budapest a térképen

Átlagos 2021. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. december 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vásárolni indultunk, adta magát az ötlet, hogy előtte mégse egy junk food láncban igyunk kávét, hanem inkább üljünk le az Anna Kávézó kellemes teraszán a Váci utca sétálós övezetében. A pandémia miatt elég szellős most a környék, de még így is jobbára külföldiek alkotják a vendégkör törzsét. Bementünk a benti részbe, leadtuk a pultnál a rendelést gyorsan, akár ki is fizettük volna, de azt mondták a pincérek, hogy majd később, utána.
Ezek után letelepedtünk a teraszon. Vártunk, és csak vártunk és vártunk. Ezek után valamikor felbukkantak felvenni a rendelést. Jeleztük, hogy ezen már túlvagyunk, köszönjük, de haladnánk tovább, dolgunk lenne, szóval szeretnénk megkapni végre a kávét. A teraszon lévő asztalról ráláttunk a pultra és a kávégépre. A pultnál egy barista hölgy készítette a kávékat, illetve két további pincérhölgy végezte a rendelések felvételét és a kiszolgálást. Nagyon nyögve-nyelősen ment ez így. Persze, értem, a külföldiek többsége nyilván abszolút ráérősen elüldögél itt akár órákat is, de nekem ennél pörgősebb az élettempóm. Még ha nincs más konkrét programom, akkor is.
Végre megérkezett a két eszpresszó (650 Ft + 81 Ft szerviz díj), így összesen két kávé 1.500 Ft-ba került, ami azért nem semmi. Hogy milyen volt, őszintén szólva nem is emlékszem rá. De semmi különleges élmény, nem újhullámos, semmi extra. Illy kévét főznek. Pozitívum, hogy volt egy kis amaretto keksz mellé.
Amúgy volt bőven időm áttanulmányozni az étlapot, amelyen bisztrós ételek is vannak, meglehetősen magas áron. Toast melegszendvicsek (a lazacos 2.690 Ft), saláták (2.290-2.690 Ft), a mandarinos-kecskesajtos saláta elég jól hangzik és a képen is mutatós volt. Van némi magyaros étel is: paraszttál s paprikás szalámival, zöldségekkel (2.790 Ft), gulyásleves, paprikás csirke.
A személyzet amúgy barátságos, közvetlen.
Összesaégében, nem az én helyem, ez egyértelmű volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (14)
Anna Café - Váci utca Budapest - EgyébAnna Café - Váci utca Budapest - EgyébAnna Café - Váci utca Budapest - EgyébAnna Café - Váci utca Budapest - EgyébAnna Café - Váci utca Budapest - EgyébAnna Café - Váci utca Budapest - EgyébAnna Café - Váci utca Budapest - EgyébAnna Café - Váci utca Budapest - EgyébAnna Café - Váci utca Budapest - Külső képAnna Café - Váci utca Budapest - Külső képAnna Café - Váci utca Budapest - Külső képAnna Café - Váci utca Budapest - Külső képAnna Café - Váci utca Budapest - Étlap/itallapAnna Café - Váci utca Budapest - Külső kép

Anna Café - Váci utca további értékelései

2014.03.20barátokkal
A Vörösmarty téri adventi vásárra indultunk, de elég gyorsan végeztünk vele, ezért barátnőmmel arra gondoltunk, beülünk az Anna kávézóba. Korábban sokszor elmentem jó időben is a hely mellett, és évekkel ezelőtt a teraszon megittunk egy kávét külföldi turista ismerőseinkkel, de őszintén szólva a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval