Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tejben-vajban fürdünk

Arriba Taqueria - Széna tér BudapestArriba Taqueria - Széna tér Budapest a térképen

Átlagos 2019. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 27.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Arriba Taqueria egy jó pár éve működő mexikói étteremlánc, több egységgel a városban. Ez a Széll Kálmán téri éttermük is évek óta üzemel ugyanezen a helyen.
A beltér fiatalos, a személyzet és a vendégkör szintén, rajtam kívül mindenki egyetemistának nézett ki.
A beltér egyszerű, a csupasz falakon vidám feliratok, képek, mexikói minták. Elolvastam az étterem oldalán a "Rólunk" című fejezetet, és őszintén szólva az "ínyenc", "fenséges" és hasonló jelzőket nem igazán tudtam felfedezni a helyszínen. Számomra egy középkategóriás street food kajálda, középszerű ételekkel, mind a minőség, mind az alapanyagok, mind az elkészítés tekintetében.
Az ételkínálatban kizárólag hagyományos mexikói ételek szerepelnek, amelyek hazánkban is ismertté váltak és elég nagy népszerűségnek örvendenek. Burrito, taco, quesadilla, többféle menüben, többféle hússal, zöldséggel. Chili con carne, almás chimichanga.
Az ajtó mellett sok színes fotóval illusztrált kedvcsináló táblán mutatják be az ételeket, italokat. A salsa nagy adag, de semmivel sem találtam jobbnak, mint a töredékáron boltban kapható zacskósat.
A Hochito rizstej megtetszett, ilyet még nem ittam, érdemesnek tartottam kipróbálni. Na, ez egy nagy átverés volt! Nem rizstejből készül, hanem sima tehéntejből, ami fel van vizezve, az ígért nagyon vaníliás íz alig felfedezhető. Teteje megszórva fahéjjal (kis adag 490 Ft). Hát ez nagy melléfogás volt!
Máshol lehet, hogy jobb, nem hiszem, hogy ennek tényleg ilyennek kell lennie Mexikóban is.
A földszinten kívül az emeleten további asztalok vannak. A tisztaság nem a hely erőssége, az asztalokat - legalábbis az emeleten - nem takarítják, törlik le a vendégek után.
Nyáron van kiülős teraszuk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (26)
Arriba Taqueria - Széna tér Budapest - Étel/italArriba Taqueria - Széna tér Budapest - EgyébArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - MosdóArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Étel/italArriba Taqueria - Széna tér Budapest - EgyébArriba Taqueria - Széna tér Budapest - EgyébArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Étel/italArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Étlap/itallapArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Külső képArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Külső képArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - BelsőArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Külső képArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Külső képArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Külső képArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Étlap/itallapArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Étlap/itallapArriba Taqueria - Széna tér Budapest - Egyéb

Arriba Taqueria - Széna tér további értékelései

2019.02.20a párjával
Egy hétköznap kora délután jártam a párommal az étteremlánc Széna téri éttermében, amikor nem voltak sokan, rögtön sorra kerültünk. Az étterem önkiszolgáló, a pultnál kell kikérni az ételt, ami viszonylag rövid idő alatt elkészül. Párommal nem vagyunk jártasak a mexikói konyhában, de a kiszolgáló...
2016.12.15családjával
Kiváló
Az Arriba Taquierra kifejezetten jó élményem volt. Este tértünk be ide az öcsémmel, mert még volt némi idő a vonatig, ami a Déliből indult, rendeltünk némi sört (Dreher pohár 330) és mellé sajttal töltött rántott jalapenot (1290) valamint taquitos-t (1090), remélem jól írom a nevét. Hozzá persze...
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
272.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval