Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Izgalmas furcsaságok a bambuszok árnyékában

Aum Étterem BudapestAum Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 18.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem mindennapi étterem a Flórián téren. A keleti hangulatot már kívülről jelzik a fedett terasz üvegablakait díszítő bambuszok, betérve ezt a vonalat erősítik a Buddha szobrocskák, a bambusz a falfestésben is megjelenik, az asztalokon bambuszból font terítő. A 3 fogásos ebédmenü 3980 Ft. 3 előétel, 2 leves, 4 főétel, 2 desszert közül lehet válogatni. A húsok között oldalas, csirke, afrikai harcsa, borjúmáj is szerepel. A fűszerezésben és az ételek elkészítésében egyértelmű a távol-keleti, thai, indonéz vonal.
A Tom Yum leves kifejezetten erős-pikáns, igencsak fűszeres, a lé és a belevalók külön érkeztek. Dizájnos, különleges tányérok, csészék.
A főétel már az extrémbe csúszott és itt szerintem nem minden klappolt egymással. A mini kókuszgolyó sehogy sem illett semmihez.
Ez a fogás egyébként az afrikai harcsa, massaman curry, ananász, kuszkusz névre hallgatott.
Az adag, azon belül is a hal egyébként kicsi volt. A tálalás egy üvegtetejű fadoboz tetején történt, tányér helyett. Ez sem mindennapi, de ettől még nem lesz sem jobb, sem rosszabb az étel.
A desszert ehető virágokkal díszített Rákóczi túrós pohárkrém. Az én ízlésemnek túl édes volt, de a többféle textúra klasszul hozta magát.
A mosdó nagyon tetszett, itt aztán megint beütött a keleti dizájn (ld. fotók).
A pincérek nagyon kedvesek, udvariasak. A konyha elég gyors, még főidőben is.
Aki különleges, nem mindennapi gasztro-élményre vágyik és nyitott az újdonságokra, keleti ízekre, azoknak ajánlom a helyet. De tudni kell, hogy ez nem egy tipikus thai étterem. Az étel nálam összességében nem ütötte meg az 5 pontot, de az össz-élmény igen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (42)
Aum Étterem Budapest - Külső képAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - Étlap/itallapAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - MosdóAum Étterem Budapest - MosdóAum Étterem Budapest - MosdóAum Étterem Budapest - Külső képAum Étterem Budapest - Külső képAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - Étlap/itallapAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - BelsőAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - Étel/italAum Étterem Budapest - MosdóAum Étterem Budapest - MosdóAum Étterem Budapest - MosdóAum Étterem Budapest - Külső kép

Aum Étterem további értékelései

2019.09.15családjával
Születésnapi ebéden jártunk itt 10 fős családi társaságban. Ez az étterem nem a gyors étkezésről szól, Ha ide tartasz, szánj rá néhány órát. Mi 1/2 1-tól 1/2 5-ig voltunk itt, amíg végigettük a 6 fogásos menüt, ami a vendéglő jóvoltjából lényegében 8 fogás volt, mert 2 extra falatkával...
2019.07.09egyedül
Kiváló
Az Aum étteremről egy mértékadó gasztronómiai oldalon olvastam, egyből felkeltette a figyelmem. Sajnos rossz idősávban érkeztem, délután, két ételből lehetett választani, az egyik a kacsaleves volt, a másik a kacsás pirított tészta, ami „pad ki mau” névre hallgatott. (3650 ft) Némi...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Kedvezményes tavaszi pihenés
Kedvezményes tavaszi pihenés
2024.06.20-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
85.255 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.06.19-ig
Hotel Eger Park
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval