harnas1207: Cseh remek - Az Öszvér Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Az Öszvér Budapest értékelése
29. helyezett a 4214 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 17 városban járt
53 étteremértékelés 12 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Cseh remek

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 2.
Hangulatos söröző, sok finom cseh sörrel. Az árak is rendben vannak. Kapható a sör mellé hermelin és zsíros kenyér is. Mivel elég népszerű hely, ezért célszerű asztalt foglalni. Nekem egyedül az nem tetszett, hogy a sörválaszték nincs kiírva az asztaloknál. Tekintve, hogy a kiszolgáló az asztalnál veszi fel a rendelést ez elég furcsa. Egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni harnas1207 felhasználót?    Igen

Cím
1066 Budapest
Zichy Jenő u. 38.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. augusztus 9.
Kellemes, hangulatos söröző, nagy italválasztékkel, kifejezetten jó árakon. A klíma nagyon sokat számított, ezután még többször fogjuk felkeresni. Csak a hely kevés, ajánlatos előre foglalni. Társaságoknak sörzsiráf, bőségtál (előre rendelve), betévedő sörivóknak zsíroskenyér, pogácsa. Remek hely!

2018. április 22.
Ez a hely szlogenje, és megfelel a valóságnak... Napjainkban ez ritkaság. Egy újabb kellemes helyet fedeztünk fel, igazán érdemes betérni ide. Hát még ha főtt étel is lenne. Persze a lényeg a sör, abból bőséges a választék. A sok jófajta csapolt cseh sör mellett üvegesek is...

2018. március 17.
Hangulatos, századelős cseh világot felidéző kis ivó ez. Zene szól a háttérben, de nem zavaróan. Kapható nagyon sokféle pálinka, jópárféle sör (ezek nyilván cseh sörök) és kevés fajta bor. Az ételek választéka viszont csak a zsíroskenyér és a hermelin. A környéken ezek a hely árai igen...