Szombaton délelőtt hihetetlenül bépszerű francia stílusú bisztró, amely a Bulinegyedben, az Akáca utcában található. A hely tele volt külföldi fiatalokkal, vélhetően a környékbeli booking-os apartman szállásokról, ahol nincs reggeli/étkezés a szálláshoz. A feliratok, kiírások eleve angol nyelvűek, egyértelmű, hogy nem a magyarok adják a célközönséget.
A hely amúgy hangulatos lenne, az A Table francia lánchoz hasonló a zsánere, berendezése, azonban a Béchamel nagyon hangos, zsúfolt, zajos. Legalábbis ottjártamkor ilyen volt. Egész nap lehe náluk reggelizni, többféle menüt is kínálnak. Mivel terveimmel ellentétben, így helyben nem tudtam kávézni, ezért elvitelre kértem egy lattét. Papírpohárban, amit ki nem állhatok. A kávé amúgy jó volt, pontosabban jó lett volna egy porcelán csészéből vagy üvegpohárból. A 3 dl-es latte 1290 Ft + 50 Ft a papírohár ára. Prémium kategóriás Funky Forest és Fritz-Kola üveges italokat tartanak, valamint frissen facsart narancslevet. A távozó vendégek után a személyzetnek nem volt érkezése eltakarítani az asztalokat. A kiszolgálás kapkodó, zaklatott volt, bár velem normális hangon beszéltek. Ez sajnos csak 3 pont így, pedig őszintén szólva sokkal jobbat vártam.
Néhány éve ettem egy jó reggelit ezen a helyen, a minap betértem újra egy sör erejéig. Nem is lett volna esélyem egyébként mást fogyasztani, mert háromnegyed órával a zárás előtt érkeztem és már bezárt addigra a konyha.
A pultos hölgy nem nagyon zavartatta magát a jelenlétem által, némi várakozás után odamentem a pulthoz, hogy tisztázzuk, hogy asztalszervízzel dolgoznak-e egyáltalán, nem ritka, hogy nem, de ezt nem közlik. Kiderült, hogy asztalszervíz van, csak nem méltóztatott odajönni az asztalomhoz, pedig egyedül voltam a helyen. Ez is elfogadható, ha legalább mond valamit, hogy egy perc és jövök vagy akármi hasonlót. Mindennek a tetejébe, amikor köszönöm, viszláttal búcsúztam, akkor egy sima viszlát volt a válasz és nem az, hogy mi köszönjük, viszlát vagy egészségére viszlát. Szóval ide nem jövök többet és nem is ajánlom a helyet, meg kellene tanítani a pultos hölgyet viselkedni. Amúgy egy korrekt Bernard sört ittam, 1590 forint volt, plusz 10% felszolgálási díj.