Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Azok a szép hatvanas évek!

Bécsiszelet Vendéglő - József körút BudapestBécsiszelet Vendéglő - József körút Budapest a térképen

Átlagos 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az étterembe lépve gyerekkori emlékek törtek rám. Pont így néztek ki azok a kisvendéglők, ahová az átlagos családok is bármikor betérhettek egy kis pacalra, rántott velőre. Ugyanaz a berendezés, lambéria, azok az abroszok.
Most divat a retro, ezt a jelzőt rá lehet húzni mindenre, ami régies, de a Bécsiszeleten látszik, hogy nem direkt alakították ki ezt a stílust, csak egyszerűen "úgy maradt". A helyiséget az adventi koszorű és egyéb karácsonyi dekoráció hivatott feldobni, ami elég vicces így február végén.

Az étterem tele volt, a foglalás nélkül érkezőket nem is tudták leültetni, de ezt nagyon kedvesen és udvariasan közölte a pincér a pechesekkel.

A névadó borjúszelet a vegyes tál legsikerültebb része. Akkora, hogy lelóg a tányérról, vékony, de mégsem száraz sem a hús, sem a panír. A roston sült csirkemell átlagos, a rántott sajt titkát viszont nem tudjuk megfejteni. Csöppet sem krémes és lágy, pedig még meleg. Jó lenne tudni, miből készült, nehogy olyat vásároljak véletlenül.
Köretnek vegyes bécsi salátát választottunk, ami három részből áll, fehér és vörös káposztából és "bécsi" burgonyasalátából. Ez utóbbi lisztes, mázgás leve a káposzta alá folyt, gusztusosabb lett volna külön tálalni.

Ettünk, jól laktunk, de nem hinném, hogy visszamegyünk máskor is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Bécsiszelet Vendéglő - József körút további értékelései

2019.02.07a párjával
Szörnyű
Mivel nagyon kedveljük a rántott húst és több Bécsi szelet vendéglőben voltunk már és nagyon jókat ettünk a kuponos oldalon [moderálva - a szerk.] vásároltam egy Bécsi tál 50%-os kupont. A feltétele ital fogyasztás volt, de természetes ez nem jelentett gondot, mert máskor is fogyasztunk innivalót...
2019.01.11kollégákkal
Kiváló
Gazdag levesek, jó minőségű, jól elkészített húsok, nagy adagok. A normál méretű bécsi szelettel el sem bírtam volna, kicsit kértem, de levessel együtt így is bőven jóllaktam. A bécsi szeletet amúgy is érdemes megkóstolni. A felszolgálók kedvesek, az ételek gyorsan elkészülnek. A hangulat...
2018.12.04egyedül
Évekig dolgoztam egy háztömbbel arrébb, így aztán hetente-kéthetente bebotlottam ide. Nem voltak rossz emlékeim. Valaha stucchúst is kínáltak ezen a helyen, nem minden nap volt, de ha igen, jó kis kaland volt egy strucc-steaket enni. Vagy hét éve volt tulajdonosváltás, sok dolog megváltozott, de...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
89.250 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval