Útközben: Azok a szép hatvanas évek! - Bécsiszelet Vendéglő - József körút Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>
Értékelést írta:
7 szállásértékelés 16 városban járt
151 étteremértékelés 126 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Azok a szép hatvanas évek!

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterembe lépve gyerekkori emlékek törtek rám. Pont így néztek ki azok a kisvendéglők, ahová az átlagos családok is bármikor betérhettek egy kis pacalra, rántott velőre. Ugyanaz a berendezés, lambéria, azok az abroszok.
Most divat a retro, ezt a jelzőt rá lehet húzni mindenre, ami régies, de a Bécsiszeleten látszik, hogy nem direkt alakították ki ezt a stílust, csak egyszerűen "úgy maradt". A helyiséget az adventi koszorű és egyéb karácsonyi dekoráció hivatott feldobni, ami elég vicces így február végén.

Az étterem tele volt, a foglalás nélkül érkezőket nem is tudták leültetni, de ezt nagyon kedvesen és udvariasan közölte a pincér a pechesekkel.

A névadó borjúszelet a vegyes tál legsikerültebb része. Akkora, hogy lelóg a tányérról, vékony, de mégsem száraz sem a hús, sem a panír. A roston sült csirkemell átlagos, a rántott sajt titkát viszont nem tudjuk megfejteni. Csöppet sem krémes és lágy, pedig még meleg. Jó lenne tudni, miből készült, nehogy olyat vásároljak véletlenül.
Köretnek vegyes bécsi salátát választottunk, ami három részből áll, fehér és vörös káposztából és "bécsi" burgonyasalátából. Ez utóbbi lisztes, mázgás leve a káposzta alá folyt, gusztusosabb lett volna külön tálalni.

Ettünk, jól laktunk, de nem hinném, hogy visszamegyünk máskor is.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Útközben felhasználót?    Igen

Bécsiszelet Vendéglő - József körút Budapest
Cím
1085 Budapest
József körút 63.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. január 11.
Gazdag levesek, jó minőségű, jól elkészített húsok, nagy adagok. A normál méretű bécsi szelettel el sem bírtam volna, kicsit kértem, de levessel együtt így is bőven jóllaktam. A bécsi szeletet amúgy is érdemes megkóstolni. A felszolgálók kedvesek, az ételek gyorsan elkészülnek. A hangulat...

2018. december 4.
Évekig dolgoztam egy háztömbbel arrébb, így aztán hetente-kéthetente bebotlottam ide. Nem voltak rossz emlékeim. Valaha stucchúst is kínáltak ezen a helyen, nem minden nap volt, de ha igen, jó kis kaland volt egy strucc-steaket enni. Vagy hét éve volt tulajdonosváltás, sok dolog megváltozott, de...

2017. június 14.
Kuponos ajánlat útján jutottunk el erre a helyre. Többször is megfordultunk már itt. Nem az a vendéglő, ahol puccos ruhában ehetünk, puccos ételeket. Kicsi és nagyon egyszerű, de finomak az ételek. Tipikusan olyan hely, ahova munka közben ebédelni, vagy otthoni főzés helyett ugranék le...