Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kalamajka a csapok körül

Beerstro14 BudapestBeerstro14 Budapest a térképen

Átlagos 2021. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. január 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nyári kocsmatúra keretében kerestük fel ezt a helyet, amely a Palotavárosban a Nagykörút és a Kis Salétrom utca sarkán található.
A hely neve arra utal, hogy 14 sörcsapon kínálják a prémium és kraft söröket, folyamatosan változó kínálat szerint. A nyári estén este 10 után igen élénk volt a forgalom, belül hangoskodás, kaotikus zűrzavar, embertömeg fogadott bennünket. Szerencsére a kinti teraszos asztalok közül több is felszabadult, igaz, a teraszuk abból a szempontból nem tekinthető praktikusnak, hogy a járdára települt, ahol folyamatos gyalogosforgalom jellemző.
A személyzet létszáma nem volt elegendő ehhez a forgalomhoz és estére már a türelmüket és a lelkesedésüket is veszítették. A rendelésfelvétel nem volt egyszerű folyamat. Kiderült, hogy az aktuális sörök kiírása és a valós kínálat a csapokon köszönőviszonyban sem volt egymással. Valószínűleg a leterheltség miatt már nem volt idejük lecserélni, aktualizálni a kiírást, így viszont fogalmunk sem volt, hogy miből lehet választani. Persze a csapokon kívül még több száz tétel szerepelt az apróbetűs, sűrűn teleírt sörlapon, amit kint a sötétben nem tudtunk elolvasni, de mi pont a csapolt sörök közül szerettünk volna választani. Így végül több kört futottunk a kinti asztal és a benti sörcsapok között, majd az egyik pincér megszánt bennünket és segített. De még ezután is elég sokat kellett várnunk, mire végre megkaptuk a söröket. Horizont Rebell Berry pohár (2 dl / 690 Ft) és Szentandrási bajor lager (1993) korsóval, 790 Ft/ 5 dl. Minderre a nem túl igényes szolgáltatásra még 10% szervizdíjat számoltak fel.
Nyugisabb alkalmakkor talán jobb lett volna a véleményem, ez most ezúttal nem sikerült jól.
A sörök mellett elég izgalmas konyhát is visznek, steakek, grill fogások, bécsi szelet, 2 személyes vegyestál (6000 Ft), de ezeket kipróbálni még nem volt lehetőség.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
Beerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - EgyébBeerstro14 Budapest - Egyéb

Beerstro14 további értékelései

2021.07.27barátokkal
Kiváló
A Beerstro14-be eddig többször is betértem, de csak sörözni. A legjobb magyar főzdéktől tartanak csapon tucatnyi főzetet s további félszázat palackban. A minap a konyhát is kipróbáltuk, egy hamburger és egy adag csirkeszárny erejéig. A burger nem volt rossz, de ha nem sütik át a húst, még jobb...
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel