Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vasárnap esti rohanás

Belfrit - KöKi Terminál BudapestBelfrit - KöKi Terminál Budapest a térképen

2022. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. július 17.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vasárnap késő délután nem is olyan könnyű ételhez jutni, mint azt gondolná az ember, az üzletek mellett a legtöbb vendéglátó egység is bezár legkésőbb 18 órakor, sőt vannak, akik már korábban is. Ez nagyon meglepett, mert más plázában, ahová sűrűbben járok nem tapasztaltam még ilyen korai zárórát.
Üdítő kivételt jelentett a belga gyorsétterem lánc, Befrit egysége, ahol egy fiatal lány nagyon kedvesen és mosolyogva szolgált ki. A színes fotókkal illusztrált étlapot átlapozva választottam. Csípős Royal burgert választottam menüben, fűszeres burgonyával, 5 dl-es palackos Coca Colával (szendvics magában 2490 Ft, menüben 3590 Ft). A buciban a marhahúspogácsa mellett bacon, paradicsom, Jalapeno karikák, lilahagyma karika és csípős ún. szamuráj szósz volt. Bár 10 percet ígérek az elkészülésre, ennél percekkel hamarabb már át is tudtam venni, elvitelre kértem. Papírzacskó hiányában műanyag szatyorba csomagolták, ami nem volt túl jó ötlet a frissen készült, forró szendvicsnek és a krumplinak.
Szimpatikus, hogy visszazárható palackos üdítőt adnak és nem papírpoharasat, mint sok helyen, ami alkalmatlan a szállításra. A többi ételük is jó, frissen sütik (mirelitből). A fast food láncok közül most talán ők a legjobbak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (5)
Belfrit - KöKi Terminál Budapest - EgyébBelfrit - KöKi Terminál Budapest - EgyébBelfrit - KöKi Terminál Budapest - EgyébBelfrit - KöKi Terminál Budapest - EgyébBelfrit - KöKi Terminál Budapest - Külső kép

Belfrit - KöKi Terminál további értékelései

2016.11.17gyerekekkel
Átlagos
A KÖKI Terminál éttermes részlegében többek között Belfrit is található. A belga gyorsétterem lánc több éve jelent meg Magyarországon, leginkább bevásárlóközpontokban nyitottak egységeket. A kínálat mindenütt egységes, a rendelést követően frissen sütik mirelitből a bundázott csirkét, sajtot,...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
66.092 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval