Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Belül szebb, mint ami kívülről látszik

Andrássy Bistro 68 BudapestAndrássy Bistro 68 Budapest a térképen

2018. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. november 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor a Black Food Fesztiválra próbáltam jegyet vásárolni, véletlenül elvétettem a bejáratot, és a szomszédos FLOW helyett ide nyitottam be. Akkor nem túl udvariasan és kissé ingerülten igazított útba az egyik alkalmazott, gondolom, nem én voltam az első aznap, aki rossz helyen kopogtatott. Viszont úgy gondoltam, még egy próbát megér a hely, így is lett.
A helyszín az Andrássy út egyik felújított monstrum palotaépületének földszintje, előtte kis terasz a járdán, de ehhez nekem már túl hideg van. A beltér elegáns, csinos berendezés, vintage, már-már rokokóba hajló, talán egy kicsit csicsás is, de nekem még belefért. A stílusok minden esetre egy kissé keveredtek.
Sok asztal van, kényelmesek az ülőhelyek. A pultos hölgy a telefonja nyomkodásával volt elfoglalva, a személyzet másik tagja pedig éppen felmosott, amit a nyitva tartási idő közepén nem tudtam mire vélni (talán valami kiömlött a földre?). Ebédidőben 2 fogásos menüt kínálnak 1600 Ft-ért, mellé olasz kávé kedvezményesen +300 Ft.
A kávé valóban olasz pörkölésű, szerintem egy kissé karcos, torkot kaparós, Marvella névre hallgató, és azon túl, hogy egy római pörkölőről van szó, többet nem tudok róla, nem emlékszem rájuk korábbról. Egy eszpresszó 450 Ft, ami ezen a környéken átlagos árfekvés. A tej és a tejszín fogalmát itt is keverik, de végül mindent sikerült megkapni, és a pultos hölgy is átváltott barátságosba.
Leginkább turistákra specializálódott hely.
Tartanak kézműves söröket is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Andrássy Bistro 68 Budapest - Külső képAndrássy Bistro 68 Budapest - BelsőAndrássy Bistro 68 Budapest - BelsőAndrássy Bistro 68 Budapest - BelsőAndrássy Bistro 68 Budapest - BelsőAndrássy Bistro 68 Budapest - BelsőAndrássy Bistro 68 Budapest - Étel/italAndrássy Bistro 68 Budapest - Étel/italAndrássy Bistro 68 Budapest - Étlap/itallapAndrássy Bistro 68 Budapest - Étlap/itallapAndrássy Bistro 68 Budapest - BelsőAndrássy Bistro 68 Budapest - EgyébAndrássy Bistro 68 Budapest - Étlap/itallapAndrássy Bistro 68 Budapest - Étlap/itallapAndrássy Bistro 68 Budapest - Egyéb

Andrássy Bistro 68 további értékelései

2014.09.22barátokkal
Színvonalasnak tűnő bisztró az Andrássy úton, nem messze az Oktogontól. Konyha még nem volt ottjártunk idején, bár ha lett volna, sem valószínű, hogy rendelünk ételt, mert már nagyon vártunk az első csapolt IPA sör ízét. Így társaim kávét rendeltek, ami jó volt, jómagam pedig Meszes Furmintot a...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
La Contessa Szilvásvárad - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2025.04.18-ig
La Contessa Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval