Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étteremhét 2017, 2. forduló

BOATanic Terrace & Bar BudapestBOATanic Terrace & Bar Budapest a térképen

2017. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. december 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szintén az őszi étteremhéten került sor a másik dunai hajós étterem, a Columbus felkeresésére. Ez is prémium kategóriába sorolt, így a 3 fogásos menü 4900 Ft-ba került. Ebből az á la carte árakat figyelembe véve egy húsos főételt tudnánk enni, így megéri ilyenkor itt étkezni.
1 előétel, 2 leves, 4 főétel, 3 desszert közül lehetett választani, valamint az étteremhét idejére kedvezményes borajánlattal is készültek (3 pohár bor + 1 ásványvíz 3500 Ft).
Tökéletes, csodálatos panoráma tárul az ablakokból a budai oldalra, nem kétséges, hogy a bal oldalra, az ablakhoz érdemes asztalt foglalni.
A szomszédos konkurens hajónál, a Spoon-nál egy szinttel olcsóbb, de még így is átlag feletti, a környezet adta árakkal kell számolni. Főleg külföldi vendégek keresik fel. A berendezése kevésbé elegáns, inkább a hajós berendezésre, matróz-életre hajaz, esténként jazz club is működik, akkor inkább pub-os, kocsmás a hangulat, persze mindez minőségi szinten. A halas-tengeri fogások mellett több klasszikus magyar étel is megjelenik.
Az ételek nekem nagyon ízlettek, nemcsak kitűnő minőségű és finom, de kiadós is volt, a konyha nálam 5 csillagosra szerepelt. Egy apró észrevétel, hogy a főételnél a hús és a köret mennyisége nem volt egymással arányban (túl kevés köret). Előételként kakukkfüves jércemájat, főételként grillezett vörös tonhalat, desszertként Gundel palacsinta kockát ettem. Az előétel mellé kínált 3 féle házi kenyér is kiváló volt. Az árban a szervizdíj már benne foglaltatott, egyébként kötelező 12% viszont az ital nem.
A pincérek, bár nem volt olyan vendég-mennyiség, ami annyira lefoglalta volna őket, nem voltak mindig figyelmesek, el-eltünedeztek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (41)
BOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étlap/itallapBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étlap/itallapBOATanic Terrace & Bar Budapest - BelsőBOATanic Terrace & Bar Budapest - EgyébBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - BelsőBOATanic Terrace & Bar Budapest - BelsőBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étel/italBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étel/italBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étel/italBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étel/italBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étel/italBOATanic Terrace & Bar Budapest - BelsőBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - EgyébBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étel/italBOATanic Terrace & Bar Budapest - BelsőBOATanic Terrace & Bar Budapest - BelsőBOATanic Terrace & Bar Budapest - MosdóBOATanic Terrace & Bar Budapest - MosdóBOATanic Terrace & Bar Budapest - BelsőBOATanic Terrace & Bar Budapest - EgyébBOATanic Terrace & Bar Budapest - BelsőBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étlap/itallapBOATanic Terrace & Bar Budapest - Étlap/itallapBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - BelsőBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső képBOATanic Terrace & Bar Budapest - Külső kép

BOATanic Terrace & Bar további értékelései

2015.04.26csoporttal
Szörnyű
KEdves Olvasók! 2015 ápr 25-én jártam egy 12 fős csapattal a hajón. Röviden szólva a tapasztalatokról: borzalmas kiszolgálás ( lassú. figyelmetlen és totál amatőr), a főételt - ha győzöd kivárni amíg felveszik a rendelést és megkapod - előétel mennyiségben adják, és mindezt kifejezetten arany...
2014.06.17kollégákkal
Kiváló
Nekem nagyon-nagyon tetszett a hely, a környezet, a kiszolgálás. Nagyon szép helyen van, csodálatos a panoráma,igazán kellemes eltölteni itt egy vacsorát, egy szép, kellemes nyári estén. A kiszolgálás , a személyzet kiváló, az ételek pedig nagyon finomak. Az élő zene meg még kellemesebbé teszi a...
2014.05.15kollégákkal
A parkolás nehézkes és nem olcsó, de megéri az elhelyezkedése magáért beszél. Kellemesen ringatózik a Duna vizén-igaz nem érzed, de a tudat alatt benned van, csak ez a fránya idő... Kellemes és hangulatos hely. A kiszolgálás gyors és pontos, na kérem ilyen árak mellet. Az ételek finomak és...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
94.464 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!