2025. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 24.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Miután átvészeltünk egy hatalmas felhőszakadást a Római parton, hazafelé úton tértünk be ide a Nánási úti gasztro-szigetre, ahol több étterem, több nemzet konyhája is jól megfér egymás mellett. Az érdekes, hogy a helyek pár évente azért cserélődnek valamelyest. A Bonita Bisztró egy igazi családi vállalkozás és sikertörténet, akik Békéscsabáról indultak el. Most már a csabai bázis mellett van éttermük Debrecenben, továbbá Budapesten is immár 3 éttermük. Tradicionális olasz ételeket és italokat kínálnak, központban a pizzával, de van más is a pizzán túl. Nekünk nagyon jó élmény volt itt lenni, és eldöntöttük, hogy szeretnénk majd ide is visszatérni, illetve a többi éttermüket is fel szeretnénk keresni (Zuglóban, illetve szintén a III. kerületben a Szépvölgyi úton). Az italok közül kóstoltunk grappát (1399 Ft/4 cl), limoncello koktélt (2699 Ft), természetesen a sör is olasz volt, Birra Moretti (1799 Ft/5 dl). A Zuppa di Roma sütemény is kitűnő volt (1899 Ft), csokis-narancsos ízvilággal. Több mint 20 féle pizza közül lehet választani, amelyek nápolyi kemencében sülnek. A legolcsóbb Marinara 2899 Ft, míg a legdrágábbak 4000 Ft körül árazódnak. Kérésre lehet feltéteket cserélni, illetve pluszban kérni rá. A házi tészták is finomak, tényleg, mintha Olaszországban járnánk!
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Bonita Bisztró további értékelései
2026.07.05családjával
![]()
Kellemes hangulatú hely, profi kiszolgálás. Az ételekkel kapcsolatos kérdéseinkre kielégítő választ kaptunk. Nem először voltunk itt. Csak dícsérni lehet az ételeket is, minden nagyon finom volt ma is. Külön kiemelem Levi hozzáértését, kedvességét és figyelmességét.
2023.08.10
![]()
A Római parthoz közel található ez a bisztró, egy olaszos hangulatú bevásárlóudvarban. Egyszerű épületben, nagy terasszal, bent kemencével, ahol előtted nyújtják és sütik a pizzát. A pizza és a penne is finom volt, máskor is szivesen betérünk ide.
Hotel Hunor Sátoraljaújhely