Bonita Bisztró Budapest

3 vendég értékelése alapján

100%
4,7Ár / érték
4,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Hajnal Hotel Mezőkövesd - Nyári Ajánlat 20% kedvezménnyel
Hajnal Hotel Mezőkövesd

Bonita Bisztró Budapest vélemények

Kiváló 2026. július 5.családjával járt itt
Kellemes hangulatú hely, profi kiszolgálás. Az ételekkel kapcsolatos kérdéseinkre kielégítő választ kaptunk. Nem először voltunk itt. Csak dícsérni lehet az ételeket is, minden nagyon finom volt ma is. Külön kiemelem Levi hozzáértését, kedvességét és figyelmességét.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4232 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118315 feltöltött kép
Kiváló 2025. augusztus 24.barátokkal járt itt
Miután átvészeltünk egy hatalmas felhőszakadást a Római parton, hazafelé úton tértünk be ide a Nánási úti gasztro-szigetre, ahol több étterem, több nemzet konyhája is jól megfér egymás mellett. Az érdekes, hogy a helyek pár évente azért cserélődnek valamelyest. A Bonita Bisztró egy igazi családi vállalkozás és sikertörténet, akik Békéscsabáról indultak el.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 67 városban járt márFelfedező - 88 helyen első értékelőNépszerű író - 22 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2896 feltöltött kép
Kiváló 2023. augusztus 10. járt itt
A Római parthoz közel található ez a bisztró, egy olaszos hangulatú bevásárlóudvarban. Egyszerű épületben, nagy terasszal, bent kemencével, ahol előtted nyújtják és sütik a pizzát. A pizza és a penne is finom volt, máskor is szivesen betérünk ide.
Bonita Bisztró Budapest - Külső képBonita Bisztró Budapest - Étel/italBonita Bisztró Budapest - Étel/italBonita Bisztró Budapest - Étlap/itallapBonita Bisztró Budapest - Étlap/itallapBonita Bisztró Budapest - Étlap/itallapBonita Bisztró Budapest - Étlap/itallapBonita Bisztró Budapest - BelsőBonita Bisztró Budapest - MosdóBonita Bisztró Budapest - Étel/italBonita Bisztró Budapest - BelsőBonita Bisztró Budapest - BelsőBonita Bisztró Budapest - Külső képBonita Bisztró Budapest - Külső képBonita Bisztró Budapest - Külső képBonita Bisztró Budapest - Étel/ital
Még több kép (13 db) >>