Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

4 éve nem változott semmi

BORdizsár BudapestBORdizsár Budapest a térképen

Átlagos 2020. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár a legutóbbi értékelést is én írtam erről a kocsmáról, de annak mág 4 éve, talán aktuális lehet némi frissítés. A koronavírus miatti karanténból végre kiszabadulva, itt ültünk le beszélgetni a barátnőmmel, mindketten a közelben lakunk.
Az évek alatt a beltér nem változott semmit, bár a pincében csak a mellékhelyiség felkeresése végett mentünk le, egyébként a teraszon ültünk, ahol most a korábbinál lazábbra, egymástól távolabbra tették az asztalokat.
Alapvetően kommersz italkínálat elfogadható árfekvésben, télen forralt bor. Ételkínálat kimerül a hagymás zsíros kenyérben, az viszont korrekt.
Twickel (Szekszárd) rosé nagyfröccs 630 Ft, Most Subite meggyes sör (kis üveges) 790 Ft, kis üveges Pepsi 330 Ft, Strongbow üveges cider 590 Ft.
A mosdó lelakott, tisztaság fejleszthető, hogy finoman fogalmazzak.
A kiszolgálás laza, a pincér lány az egyik ismerős asztaltársasággal ült, de amikor jött kiszolgálni, az előírásokat betartva, mindig maszkban lépett a vendégek asztalaihoz, bár mi ezt személy szerint nem igényeltük. Szervizdíj nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (20)
BORdizsár Budapest - Étel/italBORdizsár Budapest - Étel/italBORdizsár Budapest - Étel/italBORdizsár Budapest - Étlap/itallapBORdizsár Budapest - MosdóBORdizsár Budapest - BelsőBORdizsár Budapest - BelsőBORdizsár Budapest - Étel/italBORdizsár Budapest - BelsőBORdizsár Budapest - Külső képBORdizsár Budapest - Külső képBORdizsár Budapest - Külső képBORdizsár Budapest - Külső képBORdizsár Budapest - EgyébBORdizsár Budapest - EgyébBORdizsár Budapest - Külső képBORdizsár Budapest - Külső képBORdizsár Budapest - Külső képBORdizsár Budapest - Külső képBORdizsár Budapest - Egyéb

BORdizsár további értékelései

2016.06.30barátokkal
A Nyugati tér szomszédságában lévő borozóban több mint 20 éve jártam először, akkor Egri Borozóként ismertük, s elég gyakran megfordultunk itt, leginkább a barátságos árak és a jó megközelíthetőség okán. Tavaly júniusban nevet változtattak, és a helyet is kissé újrapozicionálták, felfrissítették,...
2015.11.11a párjával
Új imázsa vagy tán inkább új reklámja, új neve van (hiszen az egyébként nagyon hangulatos, faragott székek és asztalok adta hangulaton nem változtattak) a Bajcsy Zsilinszky úti Egri borozónak. Sajnos már nem Simon József kitűnő egri borász nedűit árulják, hanem úgymond erdélyi borokat egy...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Debreceni ízelítő
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
63.045 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval