Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elköltöztek a tesók

Brew Brothers BudapestBrew Brothers Budapest a térképen

Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. március 3.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Erről az újhullámos kávézóról én írtam először, a megnyitást követően nem sokkal, amelynek immár több, mint 5 éve. A Nagymező utcában elköltött remek ebéd után célzottan ide jöttem be kávézni, mert már láttam a napokban a helyet kívülről, csak akkor nem volt érkezésem betérni.
A kávézót a Jókai utcából ismerhetjük, onnan költöztek át pár héttel ezelőtt. Tehát mint kiderült, nem második helyet nyitottak, hanem költözés történt a kerületen belül, a Jókai utcai sokkal kisebb üzlethelyiséget feladták. Nem nagy távolság, talán 300 méter a séta a két helyiség között. Ugyanaz a két fiatalember barista viszi a kávézót, ők intézik a beszerzést, az üzletvezetést, ők főzik a kávét, ami kitűnő, és fogadják a vendégeket.
Az új hely sokkal nagyobb, mint a régi, és talán forgalmasabb is itt a Nagymező és a Bajcsy sarkán, bár autóval a parkolás itt is bajos. A berendezés, a dizájn is frissebb, fiatalosabb és sokkal világosabb az egész beltér. Van egy kis galériaszint is, a felvezető lépcső falát színes képek díszítik.
Vannak kézműves sütemények, köztük vegán is, 1000-1300 Ft-ért, a flódni és a répatorta a vendégek kedvencei közé tartozik. A bagel szendvicsek helyben készülnek, 1350 Ft-ba kerülnek. A croissant-okat drágállottam 800 Ft-ért, vajas, csokis és sokmagvas is volt kínálatban.
A kávé jellegzetessége, hogy minden kávé dupla, így érdemes nézni az árakat is. Az eszpresszó 850 Ft, a cappuccino 1050 Ft, a latte 1150 Ft, én ez utóbbit kértem és kortyoltam elégedetten. El Martillo El Salvador kávéból készült.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Brew Brothers Budapest - BelsőBrew Brothers Budapest - Étel/italBrew Brothers Budapest - BelsőBrew Brothers Budapest - BelsőBrew Brothers Budapest - Étel/italBrew Brothers Budapest - BelsőBrew Brothers Budapest - Étel/italBrew Brothers Budapest - BelsőBrew Brothers Budapest - Étel/italBrew Brothers Budapest - Külső képBrew Brothers Budapest - BelsőBrew Brothers Budapest - BelsőBrew Brothers Budapest - Étel/italBrew Brothers Budapest - Étel/italBrew Brothers Budapest - BelsőBrew Brothers Budapest - BelsőBrew Brothers Budapest - Étel/italBrew Brothers Budapest - Étel/ital

Brew Brothers további értékelései

2019.04.14barátokkal
Kiváló
A Brew Brothersről több helyen is olvastam, a minap sikerült végre meglátogatni. Tetszett a galériázott, hangulatos beltér, szemrevaló a választék, nagyon finom a kávé. Az ára elég brutális, 600 forintot egy sima mégoly finom presszóra nem szoktak elkérni, de hát annyi baj legyen, egyszer...
2018.08.12egyedül
Viszonylag új nyitású újhullámos kávézó az Oktogon és a Nyugati tér között kb. félúton a csendes Jókai utcában. Elég csendes lehetett a nyitás is, mert én nem hallottam, olvastam róluk sehol, hazafelé tartva véletlenül botlottam beléjük. Két fiatalember viszi a helyet, akik korábban más, nagy...
Népszerű szállások a környéken
Sándor Hotel Pécs - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.12.23-ig
Sándor Hotel Pécs
34.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Napfény Zalakaros - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Senior ajánlat 60 év felettieknek
2024.06.21-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.894 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval