Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Riasztóan hideg

Brunch Bistro Budapest BudapestBrunch Bistro Budapest Budapest a térképen

Gyenge 2019. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. március 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Arany János utcai metrómegállónál van egy nagy, zebrás kereszteződés, innen lehet átmenni az 5. kerületből a 6-ikba a Zichy és az Ó utca felé.
Itt éveken át egy "kétlyukú" - saroküzlet két bejárattal - lepattant ABC üzemelt, nem nagy közönségsikerrel, de időben hosszasan. Nos, ennek a helyén nyílt meg a Brunch Bistro Budapest 2019 elején. Innen is üdvözlöm a "kreatív" névadókat, szerintem borzasztó ötlettelen, elcsépelt névválasztás, aminek egyszerűen nincs karaktere és mondanivalója.
A közösségi oldalon nálam szinte naponta ugrott fel a szponzorált reklámjuk. De nem ezért néztem meg, hanem mert általában előbb vagy utóbb úgyis megnézem az új vendéglátó helyeket, főleg ha ilyen központi helyszínen található, amerre gyakorta járok.
Amint odaértem és megláttam a logót, azonnal beugrott, hogy ugyanennek a cégnek már talán tavaly a Hajós utca sarkon - innen 5-6 percnyi séta - is nyitott egy kis kávézója (Café Brunch, aha élmény...). Az ajtóban kis pulpitusnál fogadóhölgy, kimért, de udvarias. Elég tágas, modern, úgymond letisztult, skandináv dizájn, visszafogott, elegáns szín- és formavilág, de egyúttal hideg, sivár, nincs benne élet. Elég sok asztal, egymástól megfelelő távolságban.
A bisztrós étlapon főleg kiadós reggelik, tojásételek, komplett reggeli menük, szokványos péksütemények (csiga, croissant).
Egyértelműen magas árfekvés, itt 3000 Ft-ból nem lehet jóllakni.
A cappuccino jó minőségű, korrekt, de több mint 700 Ft-ért lehet is az! A 650 Ft-os árra még +12% szervizdíjat tesznek, miközben még egy pohár vizet sem adtak a kávé mellé, és persze nincs is kitéve sem víz kancsóban. A kávé "kísérője" mindössze 1 db kis zacskós barna cukor volt.
A mosdó közelében lévő részben még felújítási munkálatok, vezetékezés zajlik, munkásruhás szerelő végzi a munkáját.
A mosdóban ugyanaz a letisztultan elegáns dizájn jelenik meg, természetesen minden vadiúj, azonban WC papír és kéztörlő sincs a mellékhelyiségben. Azt nem hinném, hogy a nagy vendégsereg pusztította volna le, mivel csupán 2 asztalnál ült összesen 3 vendég hétköznap főidőszakban (ebédidő).
Pozitívum, hogy a gyerekeknek kis játszósarkot alakítottak ki.
Összességében én nem tapasztaltam itt semmi olyat, ami miatt megérné nekem a reálisnál többet fizetni. Sznob hely, ezt éreztem ki belőle.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
Brunch Bistro Budapest Budapest - Külső képBrunch Bistro Budapest Budapest - BelsőBrunch Bistro Budapest Budapest - BelsőBrunch Bistro Budapest Budapest - Étel/italBrunch Bistro Budapest Budapest - Étel/italBrunch Bistro Budapest Budapest - MosdóBrunch Bistro Budapest Budapest - MosdóBrunch Bistro Budapest Budapest - BelsőBrunch Bistro Budapest Budapest - BelsőBrunch Bistro Budapest Budapest - BelsőBrunch Bistro Budapest Budapest - BelsőBrunch Bistro Budapest Budapest - Külső kép

Brunch Bistro Budapest további értékelései

2021.02.23a párjával
A belváros, belvárosában található, -igen forgalmas nyüzsgő, zajos, mint maga a belváros, -igen itt található az étterem. Megjegyzem ugyan itt azaz mellete kb 50m re van a The Poin…Pub ( Koko volt étterem is) így van létjogosultsága. Modern és fiatalos design jellemzi, kedves, udvarias...
2019.11.30barátokkal
Kiváló
A Brunch bisztróról elolvastam az előző értékelést, érdekes, hogy mennyire másképp láthat néha egy helyet két sokat tapasztalt tesztelő. Nekem nem tűntek túlzónak az árak, tetszett a beltér, két pincérrel volt dolgunk egyik hideg volt és személytelen, de udvarias, a másik meg kedves,...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
98.550 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Thermal Hotel Balance Lenti - Balance napok
Balance napok
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
113.220 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással