Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fish & Chips a pénteki ebéd

Bubba's Downtown BudapestBubba's Downtown Budapest a térképen

2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Egyetem téren a NANO bár a látványos beharangozás ellenére sem élt meg sok időt, amilyen árakkal dolgoztak, nem is csodálom, és a forradalmi koncepciójuk sem igazán tömegigénykre épült.
Helyére a halas ételeiről ismert BUBBA Water Grill új egysége költözött, korábban a Corvin sétányon lévő - azóta már megszűnt - éttermükben kétszer is ettem, finomat. A budai oldalon viszont jelenleg is működik 2 további éttermük (Bécsi út, Budaörsi út).
Előzetesen áttanulmányoztam az étlapot, és elolvastam az itteni értékeléseket is. Pozitív várakozásokkal mentem.
A berendezés modern, az elrendezés maradt a NANO idején kialakított, vannak bárpult asztalok és normál típusúak is, valamint további asztalok a galérián, de ezt napközben lezárják. A mosdó indusztriál-futurisztikus és tiszta. A dizájn elemek között megjelenik némi vizes-tengeri motívum, de egyáltalán nincs túltolva.
Belépve rutinosan jeleztem a pincér hölgynek, hogy egy kis adag fish & chipset kérek. Ekkor tudtam meg tőle, hogy már változott az étlap, a kis adagot megszüntették, csak nagy adag van, de mosolyogva mondta, hogy nem fog problémát okozni az elfogyasztása, mert nem lesz nagy mennyiség. Hát ebben tökéletesen igaza volt. Ottlétem alatt étlapot nem kaptam.
A hal valóban szűkösen kis adag, másutt az étlap szerinti kis adag vagy zóna adag is több ennél, 2 kis hal. Hozzá normális mennyiségű, jó minőségű, sós sült burgonya, ötletesen kis fémvödörben tálalva, valamint 1-1 mini adag zöldborsópüré és remulád mártás. A borsó langyos volt. Ízre minden finom volt, a hal burkolata ropogós, a halhús hófehér, jó minőségű, megfelelő sültségű és állagú.
A honlapon lévő információkhoz képest az ár is változott, persze nem csökkenés történt. 1500 Ft helyett 1600 Ft lett. Nem nagy eltérés, ez igaz.
Kifelé menet rápillantottam a bejárati ajtó mellett kifüggesztett étlapra, amelyen ott szerepelt a már elvileg megszűnt kis adag fish & chips (990 Ft) és a nagy adag 1500 Ft-ért. A NAV szokta "értékelni" az ilyen megoldásokat, én meg csak egy emiatt kissé csalódott vendég vagyok, mert nem szeretem az inkorrektséget.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Bubba's Downtown Budapest - Külső képBubba's Downtown Budapest - Étlap/itallapBubba's Downtown Budapest - BelsőBubba's Downtown Budapest - Étlap/itallapBubba's Downtown Budapest - Külső képBubba's Downtown Budapest - Étel/italBubba's Downtown Budapest - Étel/italBubba's Downtown Budapest - Étel/italBubba's Downtown Budapest - Étel/italBubba's Downtown Budapest - MosdóBubba's Downtown Budapest - BelsőBubba's Downtown Budapest - Étlap/itallapBubba's Downtown Budapest - Étlap/itallapBubba's Downtown Budapest - BelsőBubba's Downtown Budapest - Belső

Bubba's Downtown további értékelései

2019.02.03családjával
Gyenge
Sajnos már az ajtó is nehezen nyílt... Régi étlap, napi leves nincs (tegnap felzabálták! Nem érdekes a napit hogy tudják tegnap...) Az adagok kicsik (Már a pincér is felhívja a figyelmet annyira) Az ital lap 50%-os találati aránnyal bír már annyira ciki, hogy csak erős kérésre hozzák ki... A...
2018.09.01egyedül
Kiváló
A belváros szívében, az Egyetem téren, pont az Egyetemi templommal szemben helyezkedik el az étterem. Az augusztusi kora délutáni nagy melegben nem volt tolongás, így válogatni lehetett az asztalok között. Az én szempontom a minél hűvösebb klíma volt, de a belső tér nem légkondicionált, így a...
2018.05.10barátokkal
Kiváló
Kedvelem a Bubbas hálózatot, először pár éve, nem sokkal nyitás után a Corvin sétányon fekvő üzletben voltunk egy barátommal, lehet, hogy az meg is szűnt azóta, láttam őket a Kolosy térten, lehet az is megszűnt, tény, hogy most van két biztosan működő egységük, egy az Egyetem tér mellett, ide...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
272.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással